NEWS /

Μόρια: Ένα «σύνθημα» που απειλεί να βυθίσει στο χάος ολόκληρη τη χώρα!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ας μην συζητούμε για τα αυτονόητα σαν να είναι αμφισβητήσιμα ζητήματα.  Οι αναταραχές και οι καταστροφές στην Μόρια ήταν πλήρως υποκινούμενες και προσχεδιασμένες. Για να ξέρουμε τι λέμε, αυτό που έ...»

Τα 3 λάθη της κυβέρνησης με την πανδημία που σήμερα βρίσκουμε μπροστά μας

Γιάννης Μαγκριώτης Μάλιστα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες ξεπερνάει και εκείνα της κορύφωσης του πρώτου κύ...»

Μασκοφόροι και μασκομάχοι: «εμφύλιος» για ένα κομμάτι πανί!

Και να που οι Έλληνες οδηγούνται μέσα στη δίνη μιας νέας φρενίτιδας, η οποία κατά ένα τεράστιο ποσοστό δημιουργήθηκε από ευθύνες της κυβέρνησης. Ο κορονοϊός δείχνει να θεριεύει ξανά, και έτσι εμφανίζονται και πάλι οι γνωστοί διχασμοί που μας είχαν απασχολήσει και κα...»

Συμφωνία Ελλάδας και Αιγύπτου: Προς αφελείς… η ισχύς των όπλων έχει πλέον τον λόγο

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν καταστεί διαθέσιμες μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν αφήνεται καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι η Ελλάδα έκανε μία σειρά συμβιβασμών με σημαντικό κόστος (το οποίο μένει να δούμε στην πλήρη έκτασή του στο μέλλον…), αλλά και συγκεκριμένο όφελο...»

Όταν έφευγαν από την Ελλάδα η Pirelli και η Goodyear

Το χρονικό των μεγάλων αποχωρήσεων πολυεθνικών επιχειρήσεων με παραγωγικές εγκαταστάσεις, αλλά και διεθνών φιρμών με δίκτυα πωλήσεων από την ελληνική αγορά τις τελευταίες δεκαετίες - Τι έδειξε το πρόσφατο «αντίο» της Pizza Hut Ακόμη και το άκουσμά της φέρνει ένα γλυκό – αν και ...»

5 αντιφατικά μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό που όσες φορές κι αν τα διαβάσεις δε βγάζουν κανένα νόημα

Σε περίπτωση που ήσασταν από τους προνοητικούς και βρισκόσασταν σε επανδρωμένη αποστολή 8.5 μηνών στον Άρη και προσγειωθήκατε μόλ...»

Φιλότιμο, ατομική ευθύνη και επιστημονικές αναλύσεις του κο...ρωναϊού!!!

Είμαστε πλέον αρχές Αυγούστου και οι εξελίξεις από το μέτωπο του COVID 19 δε δείχνουν και πολύ ελπιδοφόρες καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με μεγάλη μάλιστα διασπορά. Για να δούμε όμως πως φτάσαμε μέχρι εδώ: Όταν άρχισε να ανοίγει η επιχειρηματική δραστη...»

Σημασία έχει να γράφουμε ή πώς το γράφουμε;

Σε μια εποχή όπου γράφουν όλοι, παντού και συνέχεια, η χρήση της γλώσσας, και δη η ορθογραφία της, γίνεται ένα σημαντικό σημείο διαφωνίας. Γιατί πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως, ελέω της ταχύτητας και της ανάγκης για γρήγορης και άμεσης επικοινωνίας, είναι αποδεκτά τα τυπογραφικά λάθη ...»

Οι άγαμες 40αρες και η θεωρία της σουβλακόπιτας

Η δεκαετία του 80 και του 90 ήταν μεγάλες δεκαετία αλλαγών της ελληνικής κοινωνίας. Πολιτικοί, καναλάρχες και εκδότες "ξεβλάχεψαν" (αποβλάκωσαν είναι η σωστή λέξη) την ελληνική κοινωνία. Από τους ξύλινους τίτλους της Αυριανής για τα σκάνδαλα της Δεξιάς που έπνεε τα λοίσθια το 80 πρίν μπεί στο ...»

Ευνοιοκρατία και νεποτισμός το αυτοάνοσο της δημοκρατίας μας

Με έκπληξη είδαμε τον πρωθυπουργό να παίρνει στο επίσημο ταξίδι στο Ισραήλ μαζί και τον 22χρονο υιό του και μάλιστα σε επίσημο δείπνο με δημοσιότητα, δηλώσεις και φωτογράφους. Στο επίσημο γεύμα ήταν και ο 25χρονος Άβνερ Νετανιάχου. Θα μπορούσε φυσικά να τον πάρει μα...»

Πώς η Κεραμέως παραδίδει την Παιδεία στα ιδιωτικά συμφέροντα

Αν κάτι διαφάνηκε από τη διαβούλευση και τη συζήτηση στη Βουλή για το νέο νόμο για την παιδεία είναι ότι η Νίκη Κεραμέως επιμένει μέχρι... τελικής πτώσεως. Το ζήτημα είναι ότι επιμένει σε ζητήματα που υποβιβάζουν τη δημόσια παιδεία και βοηθούν τα ιδιωτικά συμφέροντ...»

Ο περίπατος της Αθήνας του δημάρχου είναι απλώς το "ό,τι γουστάρω κάνω τώρα που μπορώ"

Ο δήμαρχος της Αθήνας, σε συνεργασία με συγκοινωνιολόγους του Πολυτεχνείου, αποφάσισε ότι θέλει να αυξήσει την ατμοσφαιρική ρύπανση της πρωτεύουσας, αφαιρώντας bypass δρόμους από την κυκλοφορία και οδηγώντας την αποκλειστικά στους δύο μεγαλους καθέτους άξονες της πόλης, που ήταν ήδη μποτιλιαρι...»

Ο πανικός του κορονοϊού και η εργαλειοποίησή του για τη χειραγώγηση των λαών

Ενώ η επιδημία που προκάλεσε ο ιός SARS – COV – 2 φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τη Ελλάδα, είναι καιρός με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να κάνουμε έναν, μέχρι στιγμής, απολογισμό. Υπάρχουν σήμερα επιστημονικά δεδομένα που μας επιτρέπουν να ισχυρισθούμε ότι η μεγαλύτερη διάρκε...»

Ποιος έφερε τον πόλεμο στην πόρτα μας;

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει χαράξει τη δική της στρατηγική και δεν είναι διατεθειμένη να την αλλάξει, όσες παραινέσεις και αν της απευθύνουν ο ΟΗΕ, η Ε.Ε., οι ΗΠΑ, η Ρωσία. Το σύστημα στην Τουρκία δεν είναι πρωθυπουργικοκεντρικό -όπως στην Ελλάδα-, αλλά ...»

Η Ελλάδα της κατάρρευσης: Λουκέτα, άδεια μαγαζιά, άδεια ταμεία, φτώχεια, απελπισία!

Μπορεί τα “παπαγαλάκια” να εξωραΐζουν το παρόν και να προβλέπουν ένα ευοίωνο μέλλον - Μπορεί, επίσης, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να συζητιέται και να διανέμεται ένας απίστευτος χορός δεκάδων, υποτίθεται, δις ευρώ που προέρχεται από την Ε.Ε για να βοηθήσει, τάχα, την χώρα, τη στιγμή που στην π...»

Σελίδα 1 από 9 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 123
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page