NEWS /

Αλυσιδωτή αποκάλυψη περιστατικών παρενοχλήσεων: Τι δεν πρέπει να μας διαφεύγει

Toυ Στρατή ΜαζίδηΗ αλυσιδωτή αποκάλυψη περιστατικών παρενοχλήσεων και παρανοϊκών απαιτήσεων από το λεγόμενο καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι τυχαία ούτε συμπτωματική αλλά συμβαδίζει με τη γενικότερη παρακμή του. Επίσης ένα στοιχείο προς αξιολόγηση πρέπει να ε...»

H Ελλάδα γίνεται πειραματόζωο για το «διαβατήριο του εμβολιασμού»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκριναν ότι αποτελεί λανθασμένη και ίσως επικίνδυνη απόφαση. Δεκάδες οργανώσεις και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν ότι οι επιπ...»

Η «Σκοτεινή» πολιτική των lockdown

«Τα περιπολικά και τα απαγορευτικά μου θυμίζουν μία προϊστορική κοινωνία. Στις πανδημίες πεθαίνανε τρεις στη φυλή, ο φύλαρχος καλού...»

Αρχίζει να τους γίνεται συνήθεια να "κλείνουμε"

Η κυβέρνηση έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό. Να "κλείνει" εύκολα. Πχ έχει κλείσει πανεύκολα τρεις φορές ως τώρα τη χώρα, αν και το μεσοδιάστημα του δήθεν ανοίγματος μεταξύ δεύτερου και τρίτου κλεισίματος ήταν απειροελάχιστο.Του Στ...»

Μαθητευόμενοι μάγοι…

Κλείνουν τα σύνορα. Ανοίγουν τα σύνορα. Χρειάζεται αρνητικό τεστ για την είσοδο στη χώρα. Μπάτε σκύλοι αλέστε από Βαλκάνιους τουρίστες, με αποτέλεσμα να κοκκινίσει η Χαλκιδική.Απαγορεύεται να πας στην Πάρνηθα (εκτός κι αν είσαι πρωθυπουργός ή σύζυγος πρωθυπουργού) αλλά...»

Εκτός από διπλή μάσκα, είναι αποτελεσματικό να φοράς και στολή για πυρηνική καταστροφή

Ελένη ΠαπαδοπούλουΠριν λίγο καιρό είχαμε τον Πιερρακάκη να προτείνει μία εφαρμογή που ο καθένας μας που θα πήγαινε για ψώνια θα έφερε χρονόμετρο, ώστε να κυκλοφορεί ως κουρδισμένος και να βρίσκεται έξω για τον χρόνο που θα του όριζε η κυβέρνηση. Ούτε σε...»

Ο Μετά-Covid Κόσμος στη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset)… προς το ρομποτικό Εφιάλτη

Το επίσημο σχέδιο της υποχθόνιας «Ελίτ» του Νταβός, αυτόκλητων ιδιοκτητών του πλανήτη. span style="color: #362f2d;...»

Covid-19: Η παράσταση που αρχίζει!

Ο Covid-19 είναι υπαρκτός όπως ήταν και η Ισπανική γρίπη του 1918 και τόσες πανδημίες που πέρασαν και που πρόκειται να ζήσει ο πλανήτης στο μέλλον. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις πανδημίες ή με οτιδήποτε άλλο απειλεί την υγεία μας σε παγκόσμια κλίμακα. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται οι επιστήμο...»

Η ελληνική δημοσιογραφία στα καλύτερά της

a href="https://1.bp.blogspot.com/-hxFsS5xtBbM/X8ONg3iiwVI/AAAAAAAFwnM/gPMOup2hvvsvRnEHrWoYgiMJFeg91NGmwCLcBGAsYHQ/s825/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF...»

Μόρια: Ένα «σύνθημα» που απειλεί να βυθίσει στο χάος ολόκληρη τη χώρα!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ας μην συζητούμε για τα αυτονόητα σαν να είναι αμφισβητήσιμα ζητήματα.  Οι αναταραχές και οι καταστροφές στην Μόρια ήταν πλήρως υποκινούμενες και προσχεδιασμένες. Για να ξέρουμε τι λέμε, αυτό που έ...»

Τα 3 λάθη της κυβέρνησης με την πανδημία που σήμερα βρίσκουμε μπροστά μας

Γιάννης Μαγκριώτης Μάλιστα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες ξεπερνάει και εκείνα της κορύφωσης του πρώτου κύ...»

Μασκοφόροι και μασκομάχοι: «εμφύλιος» για ένα κομμάτι πανί!

Και να που οι Έλληνες οδηγούνται μέσα στη δίνη μιας νέας φρενίτιδας, η οποία κατά ένα τεράστιο ποσοστό δημιουργήθηκε από ευθύνες της κυβέρνησης. Ο κορονοϊός δείχνει να θεριεύει ξανά, και έτσι εμφανίζονται και πάλι οι γνωστοί διχασμοί που μας είχαν απασχολήσει και κα...»

Συμφωνία Ελλάδας και Αιγύπτου: Προς αφελείς… η ισχύς των όπλων έχει πλέον τον λόγο

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν καταστεί διαθέσιμες μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν αφήνεται καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι η Ελλάδα έκανε μία σειρά συμβιβασμών με σημαντικό κόστος (το οποίο μένει να δούμε στην πλήρη έκτασή του στο μέλλον…), αλλά και συγκεκριμένο όφελο...»

Όταν έφευγαν από την Ελλάδα η Pirelli και η Goodyear

Το χρονικό των μεγάλων αποχωρήσεων πολυεθνικών επιχειρήσεων με παραγωγικές εγκαταστάσεις, αλλά και διεθνών φιρμών με δίκτυα πωλήσεων από την ελληνική αγορά τις τελευταίες δεκαετίες - Τι έδειξε το πρόσφατο «αντίο» της Pizza Hut Ακόμη και το άκουσμά της φέρνει ένα γλυκό – αν και ...»

5 αντιφατικά μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό που όσες φορές κι αν τα διαβάσεις δε βγάζουν κανένα νόημα

Σε περίπτωση που ήσασταν από τους προνοητικούς και βρισκόσασταν σε επανδρωμένη αποστολή 8.5 μηνών στον Άρη και προσγειωθήκατε μόλ...»

Σελίδα 1 από 9 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 132
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page