NEWS /

Ένας βασικός λόγος που η Ελλάδα είχε τόσο λίγους νεκρούς από κορωνοϊό

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στις περισσότερες Δυτικές χώρες το 40% με 60% των θυμάτων του κορωνοϊού είναι ηλικιωμένοι που ζουν στα γηροκομεία. Οι "ευαίσθητες" κυβερνήσεις της Δύσης -για τις οποίες, κατά τ' άλλα, "ακόμη και μια ζωή μετράει"- όχι μόνο στάθηκαν ανίκανες να προστατεύσουν αυτού...»

Το "ευχαριστούμε" τον Σ. Τσιόδρα, η αποθέωση της γελοιότητας

Τούτος ο λαός που τον "κανακεύουν" για τη "σοφία" του ή για την οξεία αξιολογική του ικανότητα, πολιτικοί, στρατευμένοι δημοσιογράφοι και κάθε είδους ερπετά στο φιδότοπο των εγχώριων συμφερόντων, συνεχίζει να αλαφροπατεί επάνω στα ίχνη της παλιάς πορείας. Μιας αντια...»

Κορωνοϊός: Τελικά πέτυχε το πείραμα της Σουηδίας;

Η Σουηδία, σ’ αντίθεση με την Ευρώπη, ακολούθησε τον δικό της δρόμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Κάτι το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις προκάλεσε ακόμη και την οργή αξιωματούχων ξένων χωρών. span id...»

Η Τουρκία και η νοοοτροπία του (Έλληνα) χωριάτη

Βρισκόμαστε στη δίνη μεγάλων και ισχυρών διεθνών ανακατατάξεων και η χώρα μας είναι πλέον στην πρώτη γραμμή. Η διακομματική θεωρία ότι η Ελλάδα είναι όαση ειρήνης σε μια ταραγμένη γειτονιά ενός σεισμογενούς Κόσμου είναι παραπλανητική και ψευδής. Είναι λάθος. Είχαμε ηρεμία όχι επειδή την επιβάλ...»

Ο φόβος του κορωνοϊού φεύγει, ο φόβος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης έρχεται

Ο φόβος του κορωνοϊού φεύγει, ο φόβος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης έρχεται, ποιες πολιτικές επιλογές υπάρχουν; Η εποχή του φόβου από τον κορωνοιό και του εγκλεισμού των πολιτών φεύγει, έστω και με δειλά βήματα. Μαζί φεύγει και η κουρτίνα που έκρυβε την πραγματικότητα, κυρίως στην...»

Δακρύβρεχτοι και αδάκρυτοι εγχώριοι σαλτιμπάγκοι μας κοροϊδεύουν...

Η εμφάνιση και στη χώρα μας του αμφιλεγόμενου διεθνώς πλέον κορωνοϊού, για όσους δεν καλύπτουν με τη "μάσκα" και τα μάτια τους και δεν αρκούνται στην "τρομοκρατία" των στρατευμένων ΜΜΕ, αποτελεί μια δεινή δοκιμασία της συνείδησης για τους εγχώριους "προσωπιδοφόρους" της πολιτικής, και αναδεικν...»

Τράγκας: Ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την καταστροφή της εθνικής οικονομίας, έφυγε με κροκοδείλια δάκρυα και ποιήματα!

Ο ελληνικός λαός καθυστερημένα, επί ημερών Μητσοτάκη, είπε χθες Χριστός Ανέστη. Τι σύμπτωση, τι σημαδιακό, την ίδια μέρα μας αποχαιρέτισε για πάντα ο επιχορηγούμενος από την Glaxo Smith Kline σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σωτήρης Τσιόδρας. Πότε κλαίγοντας και πότε λέγοντας ποιήματα, ο άνθρωπος π...»

Επιδίωξή μας είναι να χάσουν όλοι από λίγα, λέει και επαναλαμβάνει η κυβέρνηση, ποιους κοροϊδεύουν;

Επιδίωξή μας είναι να χάσουν όλοι από λίγα, λέει και επαναλαμβάνει η κυβέρνηση, ποιους κοροϊδεύουν; Παρηγορητικό ακούγεται, όμως πόση σχέση έχει με την πραγματικότητα ή για να είμαστε ακριβείς, πόσο παραπλανητικό είναι; a href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015819174462...»

Κορονοϊός και δημοκρατική ευθύνη

Από το προηγούμενο άρθρο μου στις 14.03 έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες. Τότε, η αφορμή ήταν το ξέσπασμα της πανδημίας και οι πρώτες ανακοινώσεις διαφόρων κυβερνήσεων για το επικείμενο lockdown. Ανασκόπηση – Ανταπόκριση Τότε όλοι σπεύσαμε να υπο...»

Τηλεόραση: Το «κορυφαίο» Μέσο Μαζικού Εκμαυλισμού!

Κάποιες άλλες εποχές, στη χώρα όπου σήμερα κατοικούν 10,7 εκατομμύρια ανδρών, γυναικών και παιδιών (Έλληνες και… αλλοδαποί) αλλά παραμένει άγνωστος ο αριθμός των φιλελλήνων, οι ρόλοι ήταν ευκόλως διακριτοί: η Νομοθετική εξουσία νομοθετούσε, η Εκτελεστική εφάρμοζε, η Δικαστική ήλεγχε και η «Τέτ...»

Θα μοιάζει με πόλεμο, αλλά δεν θα είναι… - Οι σφοδρές παρενέργειες του ψυχρού μετώπου ΗΠΑ - Κίνας

Η σχέση ΗΠΑ - Κίνας, που ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από καχυποψία και ανταγωνισμό, εξελίσσεται σε ανοιχτά εχθρική. Όσο εξαπλωνόταν η πανδημία της Covid-19 τόσο αυξάνονταν οι εντάσεις, με αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων να έχουν σήμερα καταβυθιστεί σε μια άβυσσο απ’ την οποία...»

Τράγκας: Τα εγκλήματα του κου Τσιόδρα και η χυδαία ασέβεια της Γιάννας Αγγελοπούλου

Πυκνώνουν σε όλο τον κόσμο, οι αποκαλύψεις και οι αποδείξεις, ότι τα περισσότερα θύματα που δηλώθηκαν από covid-19 πέθαναν από άλλες αιτίες. Ήδη η Ισπανία αναθεώρησε τον αριθμό των θανάτων και δήλωσε, ότι κατέγραψε 2.000 περισσότερους θανάτους ως covid-19. Ένα συγκλ...»

Ο ιός του φόβου και η πολιτική παραμυθία μας οδηγούν στη σιωπή των τετελεσμένων

Ο ιός του φόβου. Όχι ο κορωνοϊός που χρησιμοποιήθηκε για να "γονιμοποιηθεί" ο καταστροφικός ιός του φόβου. Και ο ιός του φόβου, που ενισχύθηκε και από την εγχώρια πολιτική παραμυθία και βλακεία, οδηγεί μια καταπονημένη και ερειπωμένη ελληνική κοινωνία όχι απλώς στην απόλυτη σύγχυση, αλλά στην ...»

Η Ελλάδα της “κατοχής”επιστρέφει: Μερική απασχόληση-μισός μισθός-πλήρης ανασφάλεια-ρεκόρ ανεργίας,φτώχεια,πείνα

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η μνημονιακή υποδούλωση της χώρας και ήρθε η κρίση της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου να δοθεί από την κυβέρνηση και το πολιτικό κατεστημένο η χαριστική βολή στην εργασία και την...»

Λαμόγιο γίνεσαι, δε γεννιέσαι

Κανένας άνθρωπος δε γεννιέται αβανταδόρος, απατεώνας, καιροσκόπος ή λαμόγιο. Όλες και όλοι οι άνθρωποι ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο ως εξελιγμένα όντα, δυνητικά να τον κάνουμε λίγο καλύτερο από την κατάσταση στην οποία τον βρήκαμε. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε αγω...»

Σελίδα 1 από 7 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 99
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page