NEWS / COVID-19

H Ελλάδα γίνεται πειραματόζωο για το «διαβατήριο του εμβολιασμού»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκριναν ότι αποτελεί λανθασμένη και ίσως επικίνδυνη απόφαση. Δεκάδες οργανώσεις και επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν ότι οι επιπ...»

Τα 3 λάθη της κυβέρνησης με την πανδημία που σήμερα βρίσκουμε μπροστά μας

Γιάννης Μαγκριώτης Μάλιστα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες ξεπερνάει και εκείνα της κορύφωσης του πρώτου κύ...»

Μασκοφόροι και μασκομάχοι: «εμφύλιος» για ένα κομμάτι πανί!

Και να που οι Έλληνες οδηγούνται μέσα στη δίνη μιας νέας φρενίτιδας, η οποία κατά ένα τεράστιο ποσοστό δημιουργήθηκε από ευθύνες της κυβέρνησης. Ο κορονοϊός δείχνει να θεριεύει ξανά, και έτσι εμφανίζονται και πάλι οι γνωστοί διχασμοί που μας είχαν απασχολήσει και κα...»

5 αντιφατικά μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό που όσες φορές κι αν τα διαβάσεις δε βγάζουν κανένα νόημα

Σε περίπτωση που ήσασταν από τους προνοητικούς και βρισκόσασταν σε επανδρωμένη αποστολή 8.5 μηνών στον Άρη και προσγειωθήκατε μόλ...»

Φιλότιμο, ατομική ευθύνη και επιστημονικές αναλύσεις του κο...ρωναϊού!!!

Είμαστε πλέον αρχές Αυγούστου και οι εξελίξεις από το μέτωπο του COVID 19 δε δείχνουν και πολύ ελπιδοφόρες καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με μεγάλη μάλιστα διασπορά. Για να δούμε όμως πως φτάσαμε μέχρι εδώ: Όταν άρχισε να ανοίγει η επιχειρηματική δραστη...»

Ο πανικός του κορονοϊού και η εργαλειοποίησή του για τη χειραγώγηση των λαών

Ενώ η επιδημία που προκάλεσε ο ιός SARS – COV – 2 φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τη Ελλάδα, είναι καιρός με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να κάνουμε έναν, μέχρι στιγμής, απολογισμό. Υπάρχουν σήμερα επιστημονικά δεδομένα που μας επιτρέπουν να ισχυρισθούμε ότι η μεγαλύτερη διάρκε...»

Οι έπαινοι στον Έλληνα, που άλλαξε νοοτροπία και έγινε υπεύθυνος, μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί;

Η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, αποκάλυψε ότι δεν άλλαξαν και πολλά στην χώρα μας. Οι αυτοέπαινοι και τα εγκώμια των Πρωθυπουργικών διαγγελμάτων για τους Έλληνες που :"τον εμπιστεύτηκαν και τους εμπιστεύτηκε", φαίνεται ότι ήταν υπερβολικοί και είχαν σκοπιμότητα. ...»

Ένας βασικός λόγος που η Ελλάδα είχε τόσο λίγους νεκρούς από κορωνοϊό

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στις περισσότερες Δυτικές χώρες το 40% με 60% των θυμάτων του κορωνοϊού είναι ηλικιωμένοι που ζουν στα γηροκομεία. Οι "ευαίσθητες" κυβερνήσεις της Δύσης -για τις οποίες, κατά τ' άλλα, "ακόμη και μια ζωή μετράει"- όχι μόνο στάθηκαν ανίκανες να προστατεύσουν αυτού...»

Το "ευχαριστούμε" τον Σ. Τσιόδρα, η αποθέωση της γελοιότητας

Τούτος ο λαός που τον "κανακεύουν" για τη "σοφία" του ή για την οξεία αξιολογική του ικανότητα, πολιτικοί, στρατευμένοι δημοσιογράφοι και κάθε είδους ερπετά στο φιδότοπο των εγχώριων συμφερόντων, συνεχίζει να αλαφροπατεί επάνω στα ίχνη της παλιάς πορείας. Μιας αντια...»

Κορωνοϊός: Τελικά πέτυχε το πείραμα της Σουηδίας;

Η Σουηδία, σ’ αντίθεση με την Ευρώπη, ακολούθησε τον δικό της δρόμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Κάτι το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις προκάλεσε ακόμη και την οργή αξιωματούχων ξένων χωρών. span id...»

Ο φόβος του κορωνοϊού φεύγει, ο φόβος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης έρχεται

Ο φόβος του κορωνοϊού φεύγει, ο φόβος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης έρχεται, ποιες πολιτικές επιλογές υπάρχουν; Η εποχή του φόβου από τον κορωνοιό και του εγκλεισμού των πολιτών φεύγει, έστω και με δειλά βήματα. Μαζί φεύγει και η κουρτίνα που έκρυβε την πραγματικότητα, κυρίως στην...»

Κορονοϊός και δημοκρατική ευθύνη

Από το προηγούμενο άρθρο μου στις 14.03 έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες. Τότε, η αφορμή ήταν το ξέσπασμα της πανδημίας και οι πρώτες ανακοινώσεις διαφόρων κυβερνήσεων για το επικείμενο lockdown. Ανασκόπηση – Ανταπόκριση Τότε όλοι σπεύσαμε να υπο...»

Η Μάσκα ως φίμωτρο

Ἦταν καλοκαίρι τοῦ 2010 ὅταν τό ἐπίσημο ὄργανο τοῦ Ριζοσπαστικοῦ Νεοφιλελευθερισμοῦ, ὅπως θέλει ὁ Ἐκόνομιστ νά αὐτοπροσδιορίζεται, δημοσίευσε βαρυσήμαντο ἄρθρο σχετικά μέ τήν ἐμπέδωση τῶν μέτρων λιτότητας ἐντός τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης καί τά Μνημόνια στήν Εὐρώπη τοῦ Νότου, συγχαίροντας τίς κυβερ...»

Με κάθε εμφάνιση "πανδημίας" θα μαντρώνονται μπροστά σε έναν υπολογιστή

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ από δημοσιογράφο μεγάλου ραδιοφωνικού σταθμού... Είπε, λοιπόν, ο εν λόγω δημοσιογράφος ότι: Η πρόσφατη πανδημία έφερε στην επιφάνεια την αναγκαιότητα της διδασκαλίας εξ αποστάσεως στα σχολεία (μέσω υπολογιστών). Όμως, συνέχισε, αρκετοί δάσκαλοι...»

Το πλέον ανησυχητικό στον καιρό της ανο(η)σίας της αγέλης

Στον καιρό της ανο(η)σίας της αγέλης, της οικονομίας, της πολιτικής και της επιστήμης, το πλέον ανησυχητικό φαίνεται να είναι πως, για πρώτη ίσως φορά στην Ιστορία, ακόμη και από ανθρώπους που με δημόσια εκφορά λόγου δεν θα το περίμενες ποτέ, εντούτοις και αυτοί, έγιναν φορείς «καθαρών τεχνοκρ...»

Σελίδα 1 από 2 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 18
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page