NEWS /

Οι έπαινοι στον Έλληνα, που άλλαξε νοοτροπία και έγινε υπεύθυνος, μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί;

Η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, αποκάλυψε ότι δεν άλλαξαν και πολλά στην χώρα μας. Οι αυτοέπαινοι και τα εγκώμια των Πρωθυπουργικών διαγγελμάτων για τους Έλληνες που :"τον εμπιστεύτηκαν και τους εμπιστεύτηκε", φαίνεται ότι ήταν υπερβολικοί και είχαν σκοπιμότητα. ...»

Το νέο μοίρασμα του κόσμου - Όχι ένας, αλλά πλέον τρεις παίκτες παίζουν δυνατά στην παγκόσμια σκακιέρα

Τα πρώτα χρόνια μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου η έννοια των σφαιρών επιρροής είχε ατονήσει. Στην πράξη ολόκληρος ο κόσμος είχε γ...»

Θέμα επιβίωσης… Πολεμάς με ό,τι έχεις ή υποκύπτεις, τα υπόλοιπα είναι από θεωρίες έως σαχλαμάρες

Φτάσαμε στο σημείο μηδέν από ότι όλα δείχνουν. Από τις αμέτρητες αναλύσεις που έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αν η Ελλάδα κάνει πίσω τώρα, ανοίγει οριστικά και αμετάκλητα την “πόρτα του φρενοκομείου” και φυσικά ξεκινά την αντί...»

Η απέραντη πατρίδα της ανεργίας πάει για το 5ο μνημόνιο...

Την ξέρουνε, την βιώνουνε, την νιώθουνε στο πετσί τους την τελευταία δεκαετία την κατάρα της ανεργίας οι περισσότεροι Έλληνες και πιο πολύ οι νέοι, που έτρεξαν να σπουδάσουν για να ζήσουν καλύτερες μέρες απ' τους δικούς το...»

Τράγκας: Έσπειραν τον covid-19, κέρδισαν δις και τώρα θερίζουν την οργή εκατομμυρίων ανέργων, πεινασμένων και καταπιεσμένων

Συνήθως ως ηγέτες στις αποικίες και τις μπανανίες επιλέγονται άτομα μειωμένης ηθικής. Επιλέγονται εκείνοι που σκύβουν εύκολα το κεφάλι και υλοποιούν ταχύτατα τις εντολές της προστάτιδος δύναμης. Επειδή η εξουσία φθείρει και διαφθείρει στις αποικίες και τα προτεκτοράτα είναι συνήθη τα σκάνδαλα,...»

Γεμάτη η ατμόσφαιρα από την πτωμαΐνη της αυταπάτης μας

Η αδιαφορία, η απάθεια, η μωροπιστία, οι χαλαρωμένοι κρίκοι της ευθύνης μας ως πολίτες, η φοβία μήπως χάσουμε κεκτημένα, μας οδήγησε μπροστά στον έσχατο των κινδύνων: Να ζούμε με την αυταπάτη της ελευθερίας και την ψευδαίσθηση ότι συλλογιζόμαστε, βουλευόμαστε κσι πορευόμαστε. ...»

Ξεσκίσαμε την ελληνική γλώσσα με αγγλωσία, αφασία και καχεξία...

Ενώ η πολιτική σκέψη στον τόπο τούτο παραπαίει και επιδίδεται σε αθροίσματα μωρίας και η απαιδευσία των "δημοσιογράφων" είναι πασίδηλη, τα προβλήματα της κοινωνίας διογκώνονται και από την προιούσα απίσχνα...»

Οι Μυνχάουζεν και Ιάγοι της πολιτικής

Μας κατάντησαν μια κοινωνία ανενεργών πολιτών, χωρίς ενδιάμεσες αξίες, ανεκτική στην ανελευθερία, παραπλανημένη από τη συγχορδία της πολιτικής κοροιδίας και ολιγαρκής στις αξιώσεις της. Η σχέση μας με τη μωροπιστία κατάντησε μια ολέθρια σχέση. Και τα ιδανικά ...»

Τράγκας: Η κυβέρνηση αποδέχθηκε τα πλέον ακραία σενάρια κι έθαψε στην κυριολεξία τον ελληνικό λαό

Αποδεικνύεται πλέον σε παγκόσμια κλίμακα ότι ο covid-19 ήταν μία συνήθης γρίπη και όσα έλεγαν, τόσο ο ύποπτος για το ρόλο του Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όσο και οι εκπρόσωποι – καθηγητές των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, ήταν μία μεγάλη απάτη που κατέστρεψε μεγάλο τμήμα της διεθνούς οικονομία...»

Ένας βασικός λόγος που η Ελλάδα είχε τόσο λίγους νεκρούς από κορωνοϊό

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στις περισσότερες Δυτικές χώρες το 40% με 60% των θυμάτων του κορωνοϊού είναι ηλικιωμένοι που ζουν στα γηροκομεία. Οι "ευαίσθητες" κυβερνήσεις της Δύσης -για τις οποίες, κατά τ' άλλα, "ακόμη και μια ζωή μετράει"- όχι μόνο στάθηκαν ανίκανες να προστατεύσουν αυτού...»

Το "ευχαριστούμε" τον Σ. Τσιόδρα, η αποθέωση της γελοιότητας

Τούτος ο λαός που τον "κανακεύουν" για τη "σοφία" του ή για την οξεία αξιολογική του ικανότητα, πολιτικοί, στρατευμένοι δημοσιογράφοι και κάθε είδους ερπετά στο φιδότοπο των εγχώριων συμφερόντων, συνεχίζει να αλαφροπατεί επάνω στα ίχνη της παλιάς πορείας. Μιας αντια...»

Κορωνοϊός: Τελικά πέτυχε το πείραμα της Σουηδίας;

Η Σουηδία, σ’ αντίθεση με την Ευρώπη, ακολούθησε τον δικό της δρόμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Κάτι το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις προκάλεσε ακόμη και την οργή αξιωματούχων ξένων χωρών. span id...»

Η Τουρκία και η νοοοτροπία του (Έλληνα) χωριάτη

Βρισκόμαστε στη δίνη μεγάλων και ισχυρών διεθνών ανακατατάξεων και η χώρα μας είναι πλέον στην πρώτη γραμμή. Η διακομματική θεωρία ότι η Ελλάδα είναι όαση ειρήνης σε μια ταραγμένη γειτονιά ενός σεισμογενούς Κόσμου είναι παραπλανητική και ψευδής. Είναι λάθος. Είχαμε ηρεμία όχι επειδή την επιβάλ...»

Ο φόβος του κορωνοϊού φεύγει, ο φόβος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης έρχεται

Ο φόβος του κορωνοϊού φεύγει, ο φόβος της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης έρχεται, ποιες πολιτικές επιλογές υπάρχουν; Η εποχή του φόβου από τον κορωνοιό και του εγκλεισμού των πολιτών φεύγει, έστω και με δειλά βήματα. Μαζί φεύγει και η κουρτίνα που έκρυβε την πραγματικότητα, κυρίως στην...»

Δακρύβρεχτοι και αδάκρυτοι εγχώριοι σαλτιμπάγκοι μας κοροϊδεύουν...

Η εμφάνιση και στη χώρα μας του αμφιλεγόμενου διεθνώς πλέον κορωνοϊού, για όσους δεν καλύπτουν με τη "μάσκα" και τα μάτια τους και δεν αρκούνται στην "τρομοκρατία" των στρατευμένων ΜΜΕ, αποτελεί μια δεινή δοκιμασία της συνείδησης για τους εγχώριους "προσωπιδοφόρους" της πολιτικής, και αναδεικν...»

Σελίδα 2 από 9 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 123
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page