NEWS /

Φιλότιμο, ατομική ευθύνη και επιστημονικές αναλύσεις του κο...ρωναϊού!!!

Είμαστε πλέον αρχές Αυγούστου και οι εξελίξεις από το μέτωπο του COVID 19 δε δείχνουν και πολύ ελπιδοφόρες καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με μεγάλη μάλιστα διασπορά. Για να δούμε όμως πως φτάσαμε μέχρι εδώ: Όταν άρχισε να ανοίγει η επιχειρηματική δραστη...»

Σημασία έχει να γράφουμε ή πώς το γράφουμε;

Σε μια εποχή όπου γράφουν όλοι, παντού και συνέχεια, η χρήση της γλώσσας, και δη η ορθογραφία της, γίνεται ένα σημαντικό σημείο διαφωνίας. Γιατί πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως, ελέω της ταχύτητας και της ανάγκης για γρήγορης και άμεσης επικοινωνίας, είναι αποδεκτά τα τυπογραφικά λάθη ...»

Οι άγαμες 40αρες και η θεωρία της σουβλακόπιτας

Η δεκαετία του 80 και του 90 ήταν μεγάλες δεκαετία αλλαγών της ελληνικής κοινωνίας. Πολιτικοί, καναλάρχες και εκδότες "ξεβλάχεψαν" (αποβλάκωσαν είναι η σωστή λέξη) την ελληνική κοινωνία. Από τους ξύλινους τίτλους της Αυριανής για τα σκάνδαλα της Δεξιάς που έπνεε τα λοίσθια το 80 πρίν μπεί στο ...»

Ευνοιοκρατία και νεποτισμός το αυτοάνοσο της δημοκρατίας μας

Με έκπληξη είδαμε τον πρωθυπουργό να παίρνει στο επίσημο ταξίδι στο Ισραήλ μαζί και τον 22χρονο υιό του και μάλιστα σε επίσημο δείπνο με δημοσιότητα, δηλώσεις και φωτογράφους. Στο επίσημο γεύμα ήταν και ο 25χρονος Άβνερ Νετανιάχου. Θα μπορούσε φυσικά να τον πάρει μα...»

Πώς η Κεραμέως παραδίδει την Παιδεία στα ιδιωτικά συμφέροντα

Αν κάτι διαφάνηκε από τη διαβούλευση και τη συζήτηση στη Βουλή για το νέο νόμο για την παιδεία είναι ότι η Νίκη Κεραμέως επιμένει μέχρι... τελικής πτώσεως. Το ζήτημα είναι ότι επιμένει σε ζητήματα που υποβιβάζουν τη δημόσια παιδεία και βοηθούν τα ιδιωτικά συμφέροντ...»

Ο περίπατος της Αθήνας του δημάρχου είναι απλώς το "ό,τι γουστάρω κάνω τώρα που μπορώ"

Ο δήμαρχος της Αθήνας, σε συνεργασία με συγκοινωνιολόγους του Πολυτεχνείου, αποφάσισε ότι θέλει να αυξήσει την ατμοσφαιρική ρύπανση της πρωτεύουσας, αφαιρώντας bypass δρόμους από την κυκλοφορία και οδηγώντας την αποκλειστικά στους δύο μεγαλους καθέτους άξονες της πόλης, που ήταν ήδη μποτιλιαρι...»

Ο πανικός του κορονοϊού και η εργαλειοποίησή του για τη χειραγώγηση των λαών

Ενώ η επιδημία που προκάλεσε ο ιός SARS – COV – 2 φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τη Ελλάδα, είναι καιρός με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να κάνουμε έναν, μέχρι στιγμής, απολογισμό. Υπάρχουν σήμερα επιστημονικά δεδομένα που μας επιτρέπουν να ισχυρισθούμε ότι η μεγαλύτερη διάρκε...»

Ποιος έφερε τον πόλεμο στην πόρτα μας;

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η Τουρκία έχει χαράξει τη δική της στρατηγική και δεν είναι διατεθειμένη να την αλλάξει, όσες παραινέσεις και αν της απευθύνουν ο ΟΗΕ, η Ε.Ε., οι ΗΠΑ, η Ρωσία. Το σύστημα στην Τουρκία δεν είναι πρωθυπουργικοκεντρικό -όπως στην Ελλάδα-, αλλά ...»

Η Ελλάδα της κατάρρευσης: Λουκέτα, άδεια μαγαζιά, άδεια ταμεία, φτώχεια, απελπισία!

Μπορεί τα “παπαγαλάκια” να εξωραΐζουν το παρόν και να προβλέπουν ένα ευοίωνο μέλλον - Μπορεί, επίσης, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να συζητιέται και να διανέμεται ένας απίστευτος χορός δεκάδων, υποτίθεται, δις ευρώ που προέρχεται από την Ε.Ε για να βοηθήσει, τάχα, την χώρα, τη στιγμή που στην π...»

Οι έπαινοι στον Έλληνα, που άλλαξε νοοτροπία και έγινε υπεύθυνος, μήπως ήταν λίγο υπερβολικοί;

Η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, αποκάλυψε ότι δεν άλλαξαν και πολλά στην χώρα μας. Οι αυτοέπαινοι και τα εγκώμια των Πρωθυπουργικών διαγγελμάτων για τους Έλληνες που :"τον εμπιστεύτηκαν και τους εμπιστεύτηκε", φαίνεται ότι ήταν υπερβολικοί και είχαν σκοπιμότητα. ...»

Το νέο μοίρασμα του κόσμου - Όχι ένας, αλλά πλέον τρεις παίκτες παίζουν δυνατά στην παγκόσμια σκακιέρα

Τα πρώτα χρόνια μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου η έννοια των σφαιρών επιρροής είχε ατονήσει. Στην πράξη ολόκληρος ο κόσμος είχε γ...»

Θέμα επιβίωσης… Πολεμάς με ό,τι έχεις ή υποκύπτεις, τα υπόλοιπα είναι από θεωρίες έως σαχλαμάρες

Φτάσαμε στο σημείο μηδέν από ότι όλα δείχνουν. Από τις αμέτρητες αναλύσεις που έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αν η Ελλάδα κάνει πίσω τώρα, ανοίγει οριστικά και αμετάκλητα την “πόρτα του φρενοκομείου” και φυσικά ξεκινά την αντί...»

Η απέραντη πατρίδα της ανεργίας πάει για το 5ο μνημόνιο...

Την ξέρουνε, την βιώνουνε, την νιώθουνε στο πετσί τους την τελευταία δεκαετία την κατάρα της ανεργίας οι περισσότεροι Έλληνες και πιο πολύ οι νέοι, που έτρεξαν να σπουδάσουν για να ζήσουν καλύτερες μέρες απ' τους δικούς το...»

Τράγκας: Έσπειραν τον covid-19, κέρδισαν δις και τώρα θερίζουν την οργή εκατομμυρίων ανέργων, πεινασμένων και καταπιεσμένων

Συνήθως ως ηγέτες στις αποικίες και τις μπανανίες επιλέγονται άτομα μειωμένης ηθικής. Επιλέγονται εκείνοι που σκύβουν εύκολα το κεφάλι και υλοποιούν ταχύτατα τις εντολές της προστάτιδος δύναμης. Επειδή η εξουσία φθείρει και διαφθείρει στις αποικίες και τα προτεκτοράτα είναι συνήθη τα σκάνδαλα,...»

Γεμάτη η ατμόσφαιρα από την πτωμαΐνη της αυταπάτης μας

Η αδιαφορία, η απάθεια, η μωροπιστία, οι χαλαρωμένοι κρίκοι της ευθύνης μας ως πολίτες, η φοβία μήπως χάσουμε κεκτημένα, μας οδήγησε μπροστά στον έσχατο των κινδύνων: Να ζούμε με την αυταπάτη της ελευθερίας και την ψευδαίσθηση ότι συλλογιζόμαστε, βουλευόμαστε κσι πορευόμαστε. ...»

Σελίδα 2 από 9 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 132
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page