ΥΓΕΙΑ / ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς να χάσετε το ενοχλητικό λίπος στα μπράτσα!

Το λίπος και τα χαλαρωμένα μπράτσα είναι γυναικείο πρόβλημα, το οποίο έρχεται στο προσκήνιο κάθε καλοκαίρι…. Όπως η απώλεια λίπους σε όλο το σώμα θωρείτε δύσκολη έτσι και απώλεια λίπους από τους βραχίονες είναι εξαιρετικά δύσκολη και επώδυνη. Μάθετε τι να κάνετε για να α...»

Συμβουλές για πιο υγιή και δυνατά ούλα!

Η φροντίδα των δοντιών και των ούλων πρέπει να αποτελεί καθημερινό μέλημα όλων μας. Τηρώντας μερικούς απλούς κανόνες μπορούμε να διατηρήσουμε τα δόντια και τα ούλα δυνατά και γερά ώστε να αποφύγουμε τη φθορά και τον πόνο. Το πρώτο και βασικό βήμα για να διατηρήσουμε τα ούλ...»

Γιατί οι γιατροί συμβουλεύουν να ΜΗΝ αποφύγουμε τον ήλιο, το καλοκαίρι;

«Μην αποφύγετε τον ήλιο το καλοκαίρι!» Είναι οι συμβουλή που περιμένουμε χρόνια να ακούσουμε, καθώς ναι, υπάρχει σοβαρός ιατρικός λόγος που επιβάλλει την έκθεσή μας στον ήλιο το καλοκαίρι. Δείτε ποιός είναι… * Του: Dr. Δημήτρη Τσουκαλά, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Univers...»

10 κόλπα για να αποκτήσετε μνήμη ελέφαντα!

Διαπιστώνετε ότι δε μπορείτε να θυμηθείτε ορισμένα ονόματα καθώς μεγαλώνετε; Ισως – όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη – αυτό να οφείλεται στο ότι γνωρίζετε πάρα πολλά ή ότι ο τρόπος ζωής σας έχει μπλοκάρει το μυαλό σας. Ειδικοί επιστήμονες σάς δίνουν λοιπόν 10 συμβουλές για να κρατήσετε τον εγκέφα...»

Ξυπόλυτο περπάτημα και μέθοδοι ανάκτησης της υγείας των ποδιών σας

Εσείς πόσο συχνά βγάζετε τα παπούτσια σας για να νιώσετε το χορτάρι ανάμεσα στα δάχτυλά σας ή για να περπατήσετε μέσα στο σπίτι ξυπόλητοι; Φαντάζομαι όχι πολύ συχνά. Τα πόδια σας έχουν ιδιαίτερη σημασία και έχουν σχεδιαστεί για να κινούνται, αλλιώς δεν θα υπήρχαν 26 οστά σε ένα τ...»

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Αυτό το κόλπο θα σε κάνει να κοιμάσαι στο λεπτό!

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας, όπου όλοι έχουμε δυσκολίες με το θέμα του ύπνου. Μπορεί να φάγαμε αργά, να είδαμε πολύ τηλεόραση ή απλά λόγω άγχους. Όλα αυτά συμβάλλουν στην ανησυχία που ορισμένες φορές μας φτάνει στα όρια της τρέλας και δε μας αφήνει να απολαύσουμε το δώρο ενός κ...»

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό… Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό!

Ένας νευρολόγος λέει ότι εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου. Αναγνωρίζοντας εγκεφαλικό επεισόδιο να θυμηθούμε τα 3 βήματα, S T R. Διαβάστε και μάθετε! Μερικές φορές τα σ...»

Προστατέψτε το μυαλό σας αποκτώντας σκοπό στη ζωή σας

Μικρότερο κίνδυνο εγκεφαλικού, σύμφωνα με έρευνα, διατρέχουν οι άνθρωποι που έχουν ένα σκοπό στη ζωή τους. Το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον είναι ότι δραστηριότητες, όπως η συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες, μπορούν να προσδώσουν ένα νόημα στη ζωή και ασκήσουν προστατευτική δράση στον εγκέφα...»

Με ποιο τρόπο να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας

Υπάρχουν 5 βασικά βήματα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις φοβίες μας. Όσο δυσάρεστη και αν είναι μια κατάσταση, ευτυχώς, υπάρχει τρόπος αποτελεσματικής αντιμετώπισής της. 1. Ορίστε την κατάσταση: φόβος ή φοβία; Ο φόβος είναι το αναμενόμενο και φυσιολογικό συναίσθημα π...»

Αυτές τις τροφές να αποφεύγεις όταν έχεις πονοκέφαλο

Ο πονοκέφαλος μπορεί ενδεχομένως να προκαλείται και από ορισμένες τροφές, όπως το αλκοόλ, η σοκολάτα και η καφεΐνη, γι” αυτό να κρατάτε ημερολόγιο για τους πονοκεφάλους σας. Σοκολάτα Το 22% όσων εμφανίζουν πονοκέφαλο αναφέρουν ότι η σοκολάτα, τους προκαλεί πονοκέφαλο. Πολλοί ...»

Να γιατί ΠΡΕΠΕΙ πάντα να καταψύχουμε τα λεμόνια μας!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, τα limonoids (συστατικό του λεμονιού) αποτρέπουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ER+ και ER- του μαστού. Πολλοί υποστηρίζουν πως δε θα πρέπει να πετάμε τίποτα από τα λεμόνια. Πως θα το πετύχουμε αυτό; Απλούστατα πάρτε ένα λεμόνι (κ...»

10 μαγικές τροφές που καίνε λίπος!!! Το #5 Ότι Καλύτερο…!

Οι εξαντλητικές δίαιτες καταπονούν τον οργανισμό και είναι πια κοινή γνώση, ότι δεν έχουν τίποτα καλό να προσφέρουν. Από την άλλη, καμία πολύ σοβαρή αλλαγή δεν μπορεί να συντελεστεί στο σώμα μας, αν δεν προσέξουμε συνολικά τη διατροφή μας κι αν δεν ασκηθούμε –έστω περισσότερο απ’ ό,...»

Η Κατάλληλη Στάση Ύπνου Για 9 Διαφορετικά Προβλήματα Υγείας

Ο καλός ύπνος είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την υγεία μας. Συνήθως, κάθε άνθρωπος κοιμάται κατά μέσο όρο από 7 έως 9 ώρες κάθε βράδυ ή 25 χρόνια κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ωστόσο, η σωστή θέση του σώματος είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της συνολικής ευεξ...»

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ: 8χρονος έχασε την όρασή του από ένα Παιχνίδι που ΟΛΟΙ έχουμε αγοράσει στα Παιδιά μας!

Τα παιδιά γεμίζουν κοψίματα, γρατσουνιές και μελανιές. Περίεργα και θαρραλέα, τα παιδιά συνεχώς παίζουν και εξερευνούν. Είναι μέρος της ανάπτυξης τους. Αλλά ένα παιχνίδι που μοιάζει αβλαβές μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ σοβαρό μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Το λέιζερ φαίνεται διασ...»

Eάν έχετε έντονη φαγούρα στην περιοχή του ορθού.. πρέπει να κάνετε αυτό αμέσως..

Ένα κοινό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνθρωποι είναι οι αιμορροϊδες .Οι αιμορροΐδες, είναι ογκίδια αγγειακού φλεβικού ιστού γύρω από τον πρωκτό. Σας έχουμε καλά νέα, είναι καλό που έχουμε αιμορρϊδες, καθώς χωρίς αυτές τα κόπρανα μπορεί να αρχίσουν την διαρροή τους από τον π...»

Σελίδα 28 από 29 | Αποτελέσματα 406 - 420 από 433
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page