NEWS / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτός από διπλή μάσκα, είναι αποτελεσματικό να φοράς και στολή για πυρηνική καταστροφή

Ελένη ΠαπαδοπούλουΠριν λίγο καιρό είχαμε τον Πιερρακάκη να προτείνει μία εφαρμογή που ο καθένας μας που θα πήγαινε για ψώνια θα έφερε χρονόμετρο, ώστε να κυκλοφορεί ως κουρδισμένος και να βρίσκεται έξω για τον χρόνο που θα του όριζε η κυβέρνηση. Ούτε σε...»

Covid-19: Η παράσταση που αρχίζει!

Ο Covid-19 είναι υπαρκτός όπως ήταν και η Ισπανική γρίπη του 1918 και τόσες πανδημίες που πέρασαν και που πρόκειται να ζήσει ο πλανήτης στο μέλλον. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις πανδημίες ή με οτιδήποτε άλλο απειλεί την υγεία μας σε παγκόσμια κλίμακα. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται οι επιστήμο...»

Η ελληνική δημοσιογραφία στα καλύτερά της

a href="https://1.bp.blogspot.com/-hxFsS5xtBbM/X8ONg3iiwVI/AAAAAAAFwnM/gPMOup2hvvsvRnEHrWoYgiMJFeg91NGmwCLcBGAsYHQ/s825/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF...»

Μόρια: Ένα «σύνθημα» που απειλεί να βυθίσει στο χάος ολόκληρη τη χώρα!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ας μην συζητούμε για τα αυτονόητα σαν να είναι αμφισβητήσιμα ζητήματα.  Οι αναταραχές και οι καταστροφές στην Μόρια ήταν πλήρως υποκινούμενες και προσχεδιασμένες. Για να ξέρουμε τι λέμε, αυτό που έ...»

Πώς η Κεραμέως παραδίδει την Παιδεία στα ιδιωτικά συμφέροντα

Αν κάτι διαφάνηκε από τη διαβούλευση και τη συζήτηση στη Βουλή για το νέο νόμο για την παιδεία είναι ότι η Νίκη Κεραμέως επιμένει μέχρι... τελικής πτώσεως. Το ζήτημα είναι ότι επιμένει σε ζητήματα που υποβιβάζουν τη δημόσια παιδεία και βοηθούν τα ιδιωτικά συμφέροντ...»

Ο περίπατος της Αθήνας του δημάρχου είναι απλώς το "ό,τι γουστάρω κάνω τώρα που μπορώ"

Ο δήμαρχος της Αθήνας, σε συνεργασία με συγκοινωνιολόγους του Πολυτεχνείου, αποφάσισε ότι θέλει να αυξήσει την ατμοσφαιρική ρύπανση της πρωτεύουσας, αφαιρώντας bypass δρόμους από την κυκλοφορία και οδηγώντας την αποκλειστικά στους δύο μεγαλους καθέτους άξονες της πόλης, που ήταν ήδη μποτιλιαρι...»

Η αμετροεπής και ανιστόρητη Γιάννα Αγγελοπούλου και ο παμμέγιστος Ιωάννης Καποδίστριας…

Δε λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία με την τοποθέτηση του μέλους της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” καθηγητή Αριστείδη Χατζή και η εν συνεχεία υπεράσπισή του από την πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου, και την παραδοχή τους ότι ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδο...»

Πως φτάσαμε στο σημείο να εξαρτάται η οικονομία μας από κάτι τόσο επισφαλές όσο ο τουρισμός;

Αν και ο κορωνοϊός έχει σχεδόν ξεχαστεί στη συλλογική συνείδηση και όλοι τρέχουμε ελεύθερα στα λιβάδια, παραμένουν κάποιες γκρίζες ζώνες που δε θα μας βγουν σε καλό. Σε μια χώρα που το ένα τρίτο του ΑΕΠ πρ...»

Στην Ελλάδα συνεχίζει να «πετάει» ο γάιδαρος…

Πετάει ή δεν πετάει ο... γάιδαρος όπως θέλει το σχετικό παροιμιακό λαϊκό δίλημμα; Όσο και αν ακουστεί αυτό παράξενο και ίσως κριθεί από μερικούς και επιστημονικά αντιδεοντολογικό στο μέτρο που όλοι γνωρίζουμε ή θα έπρεπε να γνωρίζουμε από το Νόμο της βαρύτητας και την ανατομική μορφή των συμπα...»

Γιατί δεν πρέπει να σκοτώνεις τις αράχνες στο σπίτι

Δείτε πού σας φαίνονται χρήσιμες - Σίγουρα σε ενοχλεί όταν βλέπεις αράχνες μέσα στο σπίτι. Και ειδικά όταν εντοπίζεις τις ίδιες και όχι μόνο τον ιστό τους. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, μπορεί να έπρεπε να τις... ευχαριστείς! Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες πρέπει...»

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην ματαίωση χιλιάδων εκδηλώσεων και events, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που που πολλοί διοργανωτές έχουν ξεκινήσει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων μέσα από webinars ή meetings, πολλοί είναι ακόμα εκείνοι που δεν γνωρίζουν από που να πρωτο...»

Οι άνθρωποι που σχεδιάζουν τα μέτρα, έχουν σκεφτεί πόσες οικογένειες έχουν καταστρέψει;

Βγήκα μία βόλτα στην Πατησίων. Η decadence σε όλο της το μεγαλείο. Ουρά στο ένα μαγαζί, ουρά στο άλλο, ουρά για παγωτό, να δεις που και τα καφέ όταν ανοίξουν πάλι στην ουρά θα περιμένουμε. Τα εμπορικά βαράνε μύγες και το εμπόρευμα είναι από πέρσι στα περισσότερα./...»

Πώς να βρεις το κινητό σου όταν είναι αθόρυβο και το ψάχνεις

Ο εύκολος τρόπος για να το εντοπίσεις - Και ποιος δεν έχει βρεθεί στην ενοχλητική θέση να ψάχνει το κινητό του στο σπίτι και να μην ξέρει πού το έχει αφήσει ή για παράδειγμα αν το έχει ξεχάσει στο αυτοκίνητο. Φυσικά, ειδικά αν δεν έχεις δόνηση δεν το βρίσκεις με τί...»

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Μία από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις στην ιστορία της πρωτεύουσας ξεκινά

Το σχέδιο για την δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις που έγιναν ποτέ στην πόλη μας, του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας εγκρίθηκε, με ευρύτατη πλειοψηφία,από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. (Εκτός από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακο...»

Αντί για κάμερες στα σχολεία, μήπως να βάλουν την Ελληνική Ιστορία σε αυτά;

Mundus vult decipi, ergo decipiatur (Ο κόσμος θέλει να εξαπατηθεί, άσ' τον λοιπόν να εξαπατηθεί). div...»

Σελίδα 1 από 2 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 16
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page