ΥΓΕΙΑ / ΠΡΟΛΗΨΗ

5 Πράγματα που μπορείτε να Κάνετε για να Μειώσετε την Πιθανότητα Καρδιακής Προσβολής κατά 80%, σύμφωνα με τους Γιατρούς

Η καρδιακή προσβολή, εμφανίζεται λόγω περιορισμένης ή μειωμένης ροής του αίματος σε ορισμένα μέρη του καρδιακού μυός. Συνήθως προκαλείται από την αρτηριακή πλάκα, η οποία δημιουργείται στα αρτηριακά τοιχώματα δημιουργώντας έτσι έναν θρόμβο αίματος που εμποδίζει τη σωστή ροή του α...»

Δες το λαιμό σου!Μπορεί να σου δείξει την παρουσία καρκίνου ή παρασίτων

Κάνοντας μια γρήγορη εξέταση στον εαυτό σας, είναι ένας εύκολος τρόπος για να ελέγξετε για πρησμένους λεμφαδένες και άλλα εξογκώματα ή ανωμαλίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία. Αυτοί οι αδένες που βρίσκονται συνήθως στο λαιμό, τη μασχάλη, τη βουβωνική χώρα και πίσω στο αυτ...»

Τι πρέπει να προσέξετε για να εντοπίσετε νωρίς τα σημάδια του καρκίνου του δέρματος;

Ο καρκίνος του δέρματος είναι ο πιο κοινός τύπος καρκίνου, αλλά είναι επίσης και εύκολο να τον θεραπεύσετε εάν τον καταλάβετε νωρίς. Κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, περισσότεροι από 3,3 εκατομμύρια άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο του δέρματος, και φέτος αναμένονται 76.380 νέ...»

Ηπατίτιδα C και παιδιά – Που οφείλεται – Πώς μεταδίδεται

Που οφείλεται η ηπατίτιδα C; Οφείλεται στον ιό της ηπατίτιδας C. Η χρόνια ηπατίτιδα C είναι η πιο κοινή χρόνια νόσος του ήπατος και υπολογίζονται γύρω στις 3000 έως 13000 θάνατοι ετησίως οφειλόμενη σε επιπλοκές τις νόσου που είναι η κίρρωση και τα επακόλουθα αυτής. Περίπου 10% τ...»

Προσοχή: Ποια καθημερινή συνήθεια προκαλεί τύφλωση. Συναγερμός γιατρών

Ποια είναι η καθημερινή συνήθεια που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και τύφλωση; Οι γιατροί έπαθαν πλάκα όταν δύο γυναίκες 22 και 44 ετών ανέφεραν επανειλημμένα παραστατικά τύφλωσης διάρκειας ως και 15 λεπτών Μετά από πολλές μαγνητικές, σαρώσεις στην καρδιά και άλλες εξετάσεις χωρίς ...»

Πρόβλημα στο πάγκρεας: 5 σημεία-κλειδιά που πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες

Αν και παραγνωρισμένο σε σχέση με τα άλλα όργανα του πεπτικού συστήματος, όπως το στομάχι ή το παχύ έντερο, το πάγκρεας επιτελεί σημαντικές λειτουργίες όπως ο έλεγχος του σακχάρου στο αίμα. Για τον μεταβολισμό των τροφών, ο οργανισμός μας χρειάζεται ινσουλίνη, μια ορμό...»

Μηνιγγίτιδα: Όσα πρέπει να ξέρετε για να προστατεύσετε τα παιδιά

Η απειλή της μηνιγγίτιδας έχει πια περιοριστεί, είναι όμως υπαρκτή. Κάθε χρόνο, σημειώνονται περίπου 500.000 περιστατικά μηνιγγιτιδοκοκκικής νόσου σε όλο τον κόσμο, τα οποία προκαλούν περίπου 50.000 θανάτους -αριθμοί διόλου ευκαταφρόνητοι. Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια σημειώνοντ...»

6 Τροφές που θα ΠΡΕΠΕΙ να Αποφεύγετε εάν ο Θυρεοειδής σας Δεν Λειτουργεί Σωστά

Ο θυρεοειδής βρίσκεται στην βάση του λαιμού και επηρεάζει όλες τις λειτουργίες του μεταβολισμού στο σώμα μέσα από τις ορμόνες που παράγει. Έτσι, όταν δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί ακόμα και να απειλείται και η ζωή μας. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν κάποι...»

9 Σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα μας είναι γεμάτο τοξίνες – Δείτε ΠΩΣ κάνουμε αποτοξίνωση

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει φέρει μαζί του και κινδύνους. Περιτριγυριζόμαστε συνεχώς από βλαβερές ουσίες και τοξίνες, ο αέρας που αναπνέουμε είναι πολύ μολυσμένος, χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν παρασιτοκτόνα, ορμόνες και άλλα δηλητήρια. Επιπλέον, ο καπνός και τα φάρμακα ...»

Προσοχή: Αν τα μαλλιά σας έχουν κάτι από τα παρακάτω, πρέπει να πάτε σε γιατρό

Η κατάσταση των μαλλιών σας μπορεί να δώσει κάποιες ενδείξεις για την υγεία σας Η απώλεια μαλλιών ή η εμφάνιση νέων τριχών σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μπορεί να αποτελούν σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να επισκεφτείτε έναν ειδικό. Τα πιθανότερα προβλήματα είναι: ...»

Αυτό το Γρήγορο Τεστ για Καρκίνο του Θυρεοειδή μπορεί να να σας Σώσει τη Ζωή!

Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας που βρίσκεται στη περιοχή του λαιμού και είναι υπεύθυνος για την απελευθέρωση ορμονών που ελέγχουν τον μεταβολισμό. Ρυθμίζει επίσης και άλλες λειτουργίες του σώματος όπως την αναπνοή, τον καρδιακό ρυθμό, το κεντρικό και περιφερικό νευρικό σύστη...»

5 λόγοι που τα πόδια σας πονάνε – και λύσεις για να περπατάτε άνετα σε χρόνο μηδέν!

Το περπάτημα θεωρείται μία από τις ευκολότερες, πιο αποτελεσματικές και πιο προσιτές μορφές άσκησης, και αυτό είναι αλήθεια, εφ” όσον δεν βιώνετε πόνο στα πόδια που να κάνει κάθε βήμα να αγωνιάτε με πόνο. Σύμφωνα με την αμερικανική Ορθοπεδική Ένωση, το 80% των γυναικών έχουν προβ...»

Το χρώμα από τα Περιττώματά μας είναι ο Καθρέφτης τη Υγείας μας. Δείτε τον Πίνακα!

Είναι κάτι συνηθισμένο. Όλοι το κάνουν. Είναι κομμάτι της ζωής και ακόμα και αν δεν θέλουμε να μιλάμε για αυτό πολύ ανοιχτά, είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνετε τι πληροφορίες έχουν να σας δώσουν όσον αφορά την υγεία σας. Εντάξει, το παραδεχόμαστε. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να δια...»

Ποιες είναι οι κύριες αιτίες που καταστρέφουν το συκώτι μας;

Γνωρίζατε πως το συκώτι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, μετά το δέρμα; Επίσης, οι λειτουργίες του είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία μας καθώς συμβάλλει στην πέψη, τον μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα και την αποθήκευση θρεπτικών συστατικών. ...»

14 Σοβαρά Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζετε για την Καλή Λειτουργία του Εντέρου.

Τι είναι η δυσκοιλιότητα Η δυσκοιλιότητα είναι μια ­διαταραχή των συνηθειών του εντέρου. Χαρακτηρίζεται από τη μείωση της συχνότητας των κενώσεων και από την αλλαγή της σύστασής τους (τα κόπρανα γίνονται σκληρά και αποβάλλονται με δυσκολία). Η φυσιολογική συχνότητα των κενώσεων...»

Σελίδα 1 από 13 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 185
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page