ΥΓΕΙΑ /

Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: 11 τροφές που επιδεινώνουν τα συμπτώματα

Μια απαίσια όξινη γεύση που ταξιδεύει από το λαιμό μας μέχρι το στόμα. Μια αίσθηση καύσου που μένει για λίγο στο στήθος. Ένα βράχνιασμα που ορισμένες φορές κάνει την εμφάνισή της μετά το φαγητό ή το βράδυ. Αυτή η αίσθηση είναι το σύμπτωμα της καούρας και μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους· ...»

Ποια αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά αποτελούν εστίες μικροβίων για εμάς

Η τακτική απολύμανση έχει γίνει πια μέρος της καθημερινότητάς μας και εξαιτίας της νέας πανδημίας είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην προσπάθειά μας να περιορίσουμε τις εστίες μόλυνσης. Καθαρίζουμε προσεκτικά τις επιφάνειες του σπιτιού, τα πόμολα, τους διακόπτες, απολυμαίνουμε σχολαστικά τα χέρια...»

Η σημασία της ποιότητας ύπνου στη θωράκιση της υγείας του οργανισμού

Την εποχή αυτή, με την πανδημία του κορονοϊού, το να προστατέψουμε την υγεία μας και την υγεία της οικογένειάς μας, αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα και αυτό είναι σωστό. Έτσι, παράλληλα με τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας, μπορούμε κι εμείς να βοηθήσ...»

Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης εντοπίζει εγκαίρως την καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του ύπνου

Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI) που εντοπίζει την καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του ύπνου, χωρίς καν να αγγίζει το άτομο. Όσοι βιώνουν καρδιακή προσβολή ξαφνικά σταματούν να ανταποκρίνονται και είτε σταματούν να αναπνέουν, είτε αγωνίζονται να πά...»

Γατί μελανιάζουμε εύκολα; 7 πιθανές αιτίες

Οι μελανιές συμβαίνουν όταν το αίμα παγιδεύεται κάτω από το δέρμα, συνήθως λόγω κάποιας αιτίας που έχει βλάψει κάποιο μικρό αιμοφόρο αγγείο. Ορισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι μελανιάζουν πολύ εύκολα και δεν θυμούνται την βασική αιτία. Άλλοι εμφανίζουν μεγάλες μελανιές μετά από μικρούς τραυμα...»

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι ο διαλογισμός μειώνει τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου

ShareWhatsAppVibePinMoreΤο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ) είναι μια συχνή και συχνά εξουθενωτική χρόνια γαστρεντερική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από κοιλιακό άλγος και αλλοιωμένες συνήθειες του εντέρου. Οι φαρμακολογικές θεραπείες είναι συχνά αναποτελεσματικές, οδηγώντας στην ανάπτυξη μιας ποι...»

Έρευνα: Οι γυναίκες που εργάζονται έχουν μικρότερη εξασθένιση της μνήμης μεγαλώνοντας

Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες που είχαν αμειβόμενη εργασία παρουσιάζουν μικρότερη έκπτωση στις γνωστικές τους λειτουργίες και συγκεκριμένα στη μνήμη τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αμειβόμενη εργασία προσφέρει πνευματική διέγερση, οικονομικά οφέλη και κοινωνικές συνδέσεις που μπορούν να π...»

Διαταραχή Αϋπνίας: Αιτίες που την προκαλούν και τρόποι αντιμετώπισης

Συχνά ακούμε γύρω μας ανθρώπους να ταλαιπωρούνται από αϋπνίες, να είναι κουρασμένοι έως και εξαντλημένοι από τις ελλιπείς ώρες ύπνου, με αποτέλεσμα να δυσλειτουργούν σε αρκετούς τομείς της ζωής και της καθημερινότητας τους. Πως όμως από μια παροδική κατάσταση αϋπνίας καταλήγουμε σε μια χρο...»

Πώς να ανακουφιστείτε από το μπούκωμα στη μύτη

Το “ελαφρύ” κρυολόγημα, που εκδηλώνεται ουσιαστικά μόνο με κάποια μόλυνση στο ρινικό σύστημα, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ενοχλητικό. Το γνωστό σε όλους μας “μπούκωμα” της μύτης ή/και η συνεχής καταρροή και το συνάχι, δεν α...»

Διώξτε την Κυτταρίτιδα Κάνοντας Αυτά Από Δευτέρα έως Κυριακή

Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου ένωναν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν κοινό εχθρό αυτός θα ήταν η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Εμείς, όμως, σας έχουμε τα κατάλληλα όπλα για να τον πολεμήσετε αποτελεσματικά. Απλά κάντε αυτά από Δευτέρα έως και Κυριακή και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται. Δε...»

Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους της Μύτης, με Αυτά τα Πανέξυπνα Κόλπα!

Η καθεμία θέλει κάτι διαφορετικό από το μακιγιάζ της, αλλά υπάρχει κάτι που προσπαθούν όλες να πετύχουν: το τέλειο δέρμα! Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια με συμβουλές για το πώς να βάλεις μία βάση ή το concealer, αλλά συνήθως δεν πετυχαίνουν γιατί όλα αυτές πρέπει να τις εφαρμόσεις στο τέλειο δέρμ...»

Πώς να αποφύγετε τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα!!!

Σχεδόν πάντα ο ερεθισμός μετά το ξύρισμα είναι αναπόφευκτος… Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνηθίσει σε αυτή την εικόνα και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Όμως, υπάρχει λύση να περιορίσετε έως και να εξαφανίσετε τις κοκκινίλες και τα σπυράκια. Ο ερεθ...»

8 Τρόποι να αυξήσετε τον Μεταβολισμό και να χάσετε τα περιττά Κιλά. Ο 4ος είναι πολύ Σημαντικός!

Το να τρεφόμαστε υγιεινά και να είμαστε ενεργοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να χάσουμε βάρος. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές καλές συνήθειες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή. Ο μεταβολισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς χρησιμοποιεί το σώμα την ενέργεια. Είναι η ...»

5 Χρήσιμες Συμβουλές για να Ανακουφίσετε τα Πρησμένα Πόδια σας με Φυσικό Τρόπο.

Ξέρετε τι είναι να ξυπνάς το πρωί και να ζυγίζεις 2,5-3 πιο βαρύς από ότι συνήθως, ακόμα και αν δεν έχεις φάει και πολύ; Μπορεί να φάει κάποιος τόσο πολύ που να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στο βάρος του; img layout="responsive" alt="viraltopnews.gr" src="/JPG/NEWSFP/b20170425140446...»

Έχετε κηλίδες στο πρόσωπο;;; Δείτε την αίτια και την αντιμετώπιση…

Οι κηλίδες στο δέρμα συνήθως προκαλούνται από… υπέρχρωση, ή επειδή το δέρμα στην περιοχή αυτή παρουσιάζει περίσσεια μελανίνης. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν το δέρμα στην περιοχή αυτή έχει υποστεί κάποιου είδους ζημιά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να αφαιρέσετε τι...»

Σελίδα 1 από 161 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 2415
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page