ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ / ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε τη μπογιά από το μέταλλο με φυσικό τρόπο

Πολλοί ιδιοκτήτες παλιών σπιτιών απογοητεύονται όταν βρίσκουν ότι κάποιος προηγούμενος ένοικος είχε βάψει όμορφα μεταλλικά στοιχεία του σπιτιού, είτε λόγω άποψης, είτε επειδή ήθελε να αποφύγει τη συντήρηση και τον καθαρισμό τους. Η αφαίρεση της μπογιάς από το μέταλλο δεν χρειάζεται να είναι μια π...»

Πώς να οργανώσουμε τη ντουλάπα μας μέσα από 5 απλά βήματα

Η ανάγκη τακτοποίησης μιας ντουλάπας μπορεί να γίνει επιτακτική οποιαδήποτε στιγμή, πόσο μάλλον κατά την αλλαγή μιας εποχής ή αν οι χώροι αποθήκευσής σας είναι έτσι κι αλλιώς μικροί. Πολλά μπορούν να μας παρακινήσουν να οργανώσουμε τη ντουλάπα μας, όπως μια όμορφη φωτογραφία ντουλάπας στο ...»

Πώς να δημιουργήσουμε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι μας

Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι ένα από τα χρησιμότερα σημεία του σπιτιού. Όμως, είναι και τα πιο δυσεύρετα. Έχετε ακούσει ποτέ κανέναν να λέει: «Έχω υπερβολικά πολλές ντουλάπες στο σπίτι μου». Μάλλον όχι. Αυτό μας δείχνει ότι χρειάζεται να μάθουμε πώς να ρυθμίζουμε έτσι τους χώρους μας ώστε να μετα...»

Πώς θα αποθηκεύσουμε σωστά τα χειμωνιάτικα ρούχα και αξεσουάρ μας

Ασχέτως του πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σας, η αποθήκευση των χειμερινών ρούχων έχει τις δυσκολίες της. Οι ειδικοί μοιράζονται τα αγαπημένα τους tips και έξυπνα κόλπα για να αποθηκεύσουμε σωστά και εύκολα τον εποχιακό ρουχισμό αλλά και υποδήματα. Πώς να προετοιμάσουμ...»

8 αντικείμενα του σπιτιού που χρειάζεται να αντικαθιστούμε και πότε

Η λειτουργία και ασφάλεια του σπιτιού θα βελτιωθούν αν φροντίζετε να αντικαθιστάτε συχνά ορισμένα πράγματα του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Απλώς προσθέστε τις παρακάτω 8 εργασίες επιδιόρθωσης στη λίστα σας και θα γλυτώσετε μη απαραίτητα έξοδα και επισκέψεις από μάστορες. h4 style="margi...»

Ξύδι: 10 έξυπνοι τρόποι να το χρησιμοποιήσουμε σε όλο το σπίτι

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές χρήσεις του ξυδιού που πραγματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μαζί με το λεμόνι, αποτελούν τα πιο πολυχρηστικά υλικά στο σπίτι μας. Από τη μαγειρική μέχρι τον καθαρισμό και την προσωπική φροντίδα, υπάρχουν ατέλειωτες σπιτικές χρήσεις για το ξύδι. Για την ακρίβεια...»

7 βήματα για να φτιάξουμε το δικό μας αρωματικό τζελ χώρου με αιθέρια έλαια

Όλοι θέλουμε το σπίτι μας να μυρίζει όμορφα σαν να βρισκόμαστε στη φύση, αλλά αξίζει να θυσιάσουμε την καλή μας υγεία, χρησιμοποιώντας αποσμητικά σπρέι και κεριά του εμπορίου που αποτελούνται από χημικά και βλαβερά στοιχεία; Μπορούμε να φρεσκάρουμε το σπίτι μας φυσικά με απλά φυσικά αρωματικά χώρ...»