NEWS /

Χρυσή ευκαιρία η Ελλάδα για τα funds «κόκκινων» δανείων

Μεγάλες ευκαιρίες στην ελληνική αγορά των μη εξυπηρετούμενων δανείων προβλέπουν τα ισχυρά εξειδικευμένα funds αυτού του τομέα, εκτιμώντας ότι η κρίση του κορονοϊού θα διογκώσει απότομα τα προβληματικά χαρτοφυλάκια των τραπεζών, καθώς οι οικονομίες θα περάσουν σε πο...»

Τι θέλετε να κάνουμε, πόλεμο;

Άμεσα πρέπει να εγκαταλείψουμε την εξωτερική πολιτική του κατευνασμού και να περάσουμε στην πολιτική που εφαρμόζουν όλα τα κράτη του κόσμου, αυτή της αντιμετώπισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε να κάνουμε πόλεμο, για τον οποίο όμως θα πρέπει να είμαστε πλήρως έτοιμοι, αλλά να εφαρμόσουμε αυτά ...»

Προς ένα νέο επικίνδυνο μύθο στα «Ελληνοτουρκικά»;

Στην Ελλάδα είχαμε ενίοτε την...αφελή τάση να υποβαθμίσουμε τις διαστάσεις της τουρκικής επιθετικότητας που προέρχεται από την αναθεωρητική της πολιτική απέναντι στην χώρα μας. Κάποιοι, κάποτε, καλλιεργούσαν τον μύθο, ότι όσα κάνει η Τουρκία απέναντι στην χώρας μας είναι για εσωτερική κατανά...»

Ο λαός που αντέδρασε περισσότερο από όλους στο lockdown

Κάτι ακόμη που μου έκανε εντύπωση σε αυτή την κρίση: όσο και αν φαίνεται περίεργο, ο ευρωπαϊκός λαός που αντέδρασε πιο έντονα εναντίον της πολιτικής του lockdown δεν ήταν ούτε οι "φιλελεύθεροι" Άγγλοι, ούτε οι "επαναστάτες" Γάλλοι, ούτε οι "ατομικιστές" Έλληνες. Ήταν οι "πειθαρχημένοι" και "υ...»

Κρίσιμες διαφοροποιήσεις στην τουρκική εξωτερική πολιτική - Η θανάσιμη παγίδα του ΜΗ πολέμου

Η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ολοκλ...»

Το πρόβλημα δεν είναι η ύφεση αλλά η αδυναμία ανάκαμψης – Ορατός ο κίνδυνος 4ου μνημονίου!

Ο κίνδυνος η Ελλάδα να χρειαστεί δανεικά από τον ESM για την οικονομία με μνημονιακούς όρους, δεν είναι βασικό σενάριο αλλά δεν είναι και αμελητέο σενάριο Η ελληνική κυβέρνηση με το λιγοστό οπλοστάσιο που δι...»

Σχολική τάξη και κάμερες: Ένα πείραμα πνευματικής χειραγώγησης στα σκαριά της εκπαίδευσης

Ο Ομότιμος καθηγητής Νεοελληνικής Γλώσσας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ., Χρίστος Τσολάκης, σε μια από τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του για το σχολείο και την εκπαίδευση, είχε πει τα εξής σημαντικά: «Η τάξη είναι μια οικογένεια. Μια οικογένεια ενός δασκάλου με τ...»

Τράγκας: Ο Μητσοτάκης εγκατέλειψε στην τύχη τους εκατομμύρια Έλληνες

Υπό τον μανδύα δήθεν υγειονομικών κανόνων, εισάγεται στη ζωή μας μία γενικευμένη ατμόσφαιρα ολοκληρωτισμού. Υπεύθυνοι και συνένοχοι του σημερινού πρωθυπουργού είναι μία ομάδα λοιμωξιολόγων που αμέλησε ή δεν θέλησε να πε...»

Αν οι πρωθυπουργοί της χώρας είχαν έστω και την ελάχιστη πολιτική αξιοπρέπεια...

Πριν από λίγες ημέρες, η Μάλτα σε συνεννόηση με την Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα θέσει βέτο στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) για να ματαιωθεί η επιχείρηση «Irini», η οποία, με πρόφαση την κατ’ επίφαση απαγόρευση της μεταφοράς όπλων στη Λιβύη, αποσκοπεί στη σταδιακή μετατρο...»

Κι αν βγω απ' αυτή τη φυλακή

Κι αν βγω απ’ αυτή τη φυλακή, δεν θα έχουν τελειώσει οι δοκιμασίες. Μία μικρή ανάπαυλα θα είναι μόνο μέχρι την επόμενη μεγάλη πρόβα του νεοεποχίτικου πειράματος για τον παγκόσμιο έλεγχο. Για το φύτεμα του τρόμου, την καθολική υποταγή των συνειδήσεων, την προώθηση της «ανάγκης» μιας παγκόσμιας διακυβ...»

Εσείς οι εμπνευστές της βιντεοσκόπησης έχετε μπει ποτέ σε τάξη;

Είναι βέβαιο ότι όλοι εσείς που εισηγηθήκατε την βιντεοσκόπηση των μαθημάτων και την απευθείας μετάδοσή τους, ή δεν έχετε μπει ποτέ μέσα σε σχολική αίθουσα ή έχετε ξεχάσει πως είναι καθώς δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκατε. div style="te...»

Οι συνέπειες ενός ιού

Στο εξής η μάχη απέναντι στον κορονοϊό διακρίνεται στο αν και σε ποιο βαθμό θα συνεχίσουν να υπάρχουν θύματα ειδικά τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς και στο ποιες θα είναι οι συνέπειες της επερχόμενης οικονομικής κρίσης εξαιτίας της υιοθέτησης του αυστηρού lock-down. div style="text-align: justif...»

Όταν οι δολοφονίες στη Μαρφίν πάγωσαν τη λαϊκή συνείδηση

Όταν έγιναν οι δολοφονίες στη Μαρφίν έβλεπα ειδήσεις και ο δημοσιογράφος αναρωτιώταν αν αξίζουν οι διαδηλώσεις για αυτό το τίμημα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι δολοφονίες ήταν εγκληματική ενέργεια όπως και κάθε καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας. Ήταν όμως παντελώς άσχετη με το δικαίωμα του λαο...»

Το ΑΠΟΛΥΤΟ της ανθρώπινης ματαιοδοξίας!

Άνθρωποι, άνθρωποι, κενόδοξοι, ματαιόδοξοι και φιγουρατζήδες... Πριν από πολλά χρόνια -το θυμάστε σίγουρα- έγιναν πολύ της μόδας τα κομποσχοινάκια. Αυτά τα "πατερικά". Σαν σε κόσμημα όμως. Διότι, βεβαίως, δε θα μπορούσαμε να κυκλοφορούμε στο δρόμο με κανονικά μακριά κομποσκοίνια προσευχής σαν "παπού...»

Ακίνητα: Ολες οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Ένα νέο σκηνικό επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για αλλαγές που αφορούν από την τακτοποίηση των αυθαιρέτων και τα δασικά ακίνητα μέχρι τον συντελεστή δόμησης και το Κτηματολόγιο. «ΤA N...»

Σελίδα 8 από 9 | Αποτελέσματα 106 - 120 από 132
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page