NEWS /

Κι αν βγω απ' αυτή τη φυλακή

Κι αν βγω απ’ αυτή τη φυλακή, δεν θα έχουν τελειώσει οι δοκιμασίες. Μία μικρή ανάπαυλα θα είναι μόνο μέχρι την επόμενη μεγάλη πρόβα του νεοεποχίτικου πειράματος για τον παγκόσμιο έλεγχο. Για το φύτεμα του τρόμου, την καθολική υποταγή των συνειδήσεων, την προώθηση της «ανάγκης» μιας παγκόσμιας διακυβ...»

Εσείς οι εμπνευστές της βιντεοσκόπησης έχετε μπει ποτέ σε τάξη;

Είναι βέβαιο ότι όλοι εσείς που εισηγηθήκατε την βιντεοσκόπηση των μαθημάτων και την απευθείας μετάδοσή τους, ή δεν έχετε μπει ποτέ μέσα σε σχολική αίθουσα ή έχετε ξεχάσει πως είναι καθώς δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκατε. div style="te...»

Οι συνέπειες ενός ιού

Στο εξής η μάχη απέναντι στον κορονοϊό διακρίνεται στο αν και σε ποιο βαθμό θα συνεχίσουν να υπάρχουν θύματα ειδικά τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς και στο ποιες θα είναι οι συνέπειες της επερχόμενης οικονομικής κρίσης εξαιτίας της υιοθέτησης του αυστηρού lock-down. div style="text-align: justif...»

Όταν οι δολοφονίες στη Μαρφίν πάγωσαν τη λαϊκή συνείδηση

Όταν έγιναν οι δολοφονίες στη Μαρφίν έβλεπα ειδήσεις και ο δημοσιογράφος αναρωτιώταν αν αξίζουν οι διαδηλώσεις για αυτό το τίμημα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι δολοφονίες ήταν εγκληματική ενέργεια όπως και κάθε καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας. Ήταν όμως παντελώς άσχετη με το δικαίωμα του λαο...»

Το ΑΠΟΛΥΤΟ της ανθρώπινης ματαιοδοξίας!

Άνθρωποι, άνθρωποι, κενόδοξοι, ματαιόδοξοι και φιγουρατζήδες... Πριν από πολλά χρόνια -το θυμάστε σίγουρα- έγιναν πολύ της μόδας τα κομποσχοινάκια. Αυτά τα "πατερικά". Σαν σε κόσμημα όμως. Διότι, βεβαίως, δε θα μπορούσαμε να κυκλοφορούμε στο δρόμο με κανονικά μακριά κομποσκοίνια προσευχής σαν "παπού...»

Ακίνητα: Ολες οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες

Ένα νέο σκηνικό επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για αλλαγές που αφορούν από την τακτοποίηση των αυθαιρέτων και τα δασικά ακίνητα μέχρι τον συντελεστή δόμησης και το Κτηματολόγιο. «ΤA N...»

Η «ακατάλληλη» πρόεδρος και τα ερωτήματα για την επόμενη μέρα της Ε.Ε.

Είναι δυνατόν μετά την πικρή εμπειρία της τελευταίας μεγάλης δημοσιονομικής κρίσης, η ΕΕ να μην μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα μπροστά σε μια δεύτερη; Είναι να την λυπάται κανείς την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα βαν ντε...»

Κίνα: Με ηλεκτρονικά βραχιόλια επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές

Οι μαθητές στην Κίνα φορούν έξυπνες συσκευές που καταγράφουν τη θερμοκρασία του σώματος – Φόβοι για νέο κύμα έξαρσης της πανδημίας. Εφοδιασμένοι με ηλεκτρονικό βραχιολάκι που εκπέμπει προειδοποίηση σε περίπτωση πυρετο...»

Η κάμερα δε θα γίνει ποτέ δάσκαλος

Από την εποχή του δασκάλου του Σωκράτη, μέχρι το κρυφό σχολειό, το σχολείο ουδέποτε ήταν δημόσιο θέαμα. Το σχολείο είχε τις γιορτές του, τις παρελάσεις του, τις επισκέψεις των ...»

Ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Μία από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις στην ιστορία της πρωτεύουσας ξεκινά

Το σχέδιο για την δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες αστικές παρεμβάσεις που έγιναν ποτέ στην πόλη μας, του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας εγκρίθηκε, με ευρύτατη πλειοψηφία,από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. (Εκτός από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακο...»

Γονείς: προστατέψτε τα παιδιά σας από την «ηλεκτρονική ηρωίνη»

«Ουδέν καινόν όλα κενά» Μ. Χάκκας Ως γνωστόν κάθε νέος υπουργός Παιδείας μας απειλεί, ...»

Αντί για κάμερες στα σχολεία, μήπως να βάλουν την Ελληνική Ιστορία σε αυτά;

Mundus vult decipi, ergo decipiatur (Ο κόσμος θέλει να εξαπατηθεί, άσ' τον λοιπόν να εξαπατηθεί). div...»

Τι συνέβη τελικά με τα σενάρια Αρμαγεδδώνα για τη Σουηδία;

Οι καραντινολάγνοι μας λένε ότι τα πιο απαισιόδοξα σενάρια των περιβόητων μοντέλων πρόγνωσης για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού δεν επιβεβαιώθηκαν επειδή εφαρμόσαμε το l...»

Γιατί οι κοινωνίες ψάχνουν ήρωες και μεσσίες στις εποχές των κρίσεων;

Ακούγεται συνεχώς, ειδικά σε εποχές κρίσης: «Σήμερα δεν υπάρχουν ηγέτες να βγάλουν τη χώρα, την ΕΕ, τον κόσμο από την κρίση». d...»

Ελληνοτουρκικά: Αλλαγή στάσης τώρα ή θα “χάσουμε με κατεβασμένα χέρια”

Στις 12:00 το μεσημέρι συνεδριάζει, υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, το Εθνικό Συμβούλιο ...»

Σελίδα 8 από 9 | Αποτελέσματα 106 - 120 από 123
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page