ΥΓΕΙΑ / ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Το μπαχαρικό που διώχνει τον πονοκέφαλο

Τι έδειξε μελέτη σε 100 άτομα που υπέφεραν από ημικρανίες Αποτελεί ένα από τα μπαχαρικά που απέκτησαν μεγάλη φήμη τα τελευταία χρόνια και είναι πλέον γνωστό για τα οφέλη του στον οργανισμό. Έρευνες, έρχονται τώρα να αποκαλύψουν ότι β...»

Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα ή αχινό στη θάλασσα;

Δυο από τους πιθανούς καλοκαιρινούς κινδύνους να συμβούν, είναι να πατήσουμε δράκαινα, ή αχινό. Εκεί που αμέριμνοι περπατάμε στα ρηχά, ξαφνικά νιώθουμε έναν έντονο πόνο στην πατούσα ή τα δάχτυλα μας. Ο βυθός κρύβει κινδύνους και πρέπει να ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε. p...»

Ο Γιατρός της είπε να βρέχει τις κάλτσες της, πριν πέσει για ύπνο. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας!

Σύμφωνα με το WebMD, το 5 με 20% των ανθρώπων θα αρρωστήσουν από την γρίπη φέτος, με κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις να απαιτούν εισαγωγή στο νοσοκομείο. Η εποχή αυτή σχεδόν έφτασε. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών αναφέρει ότι η περίοδος κατά την οποία είναι πιο πιθανό...»

Σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης: Τι να κάνετε όταν η κούραση επιμένει

Θα μας πείτε, είναι λογικό να είμαστε κουρασμένοι. Λίγο η δουλειά, λίγο οι δουλειές του σπιτιού, λίγο οι υποχρεώσεις, συμβάλλουν στην καθημερινή εξάντλησή μας. Όμως, όταν η κούραση επιμένει, ακόμα και τις (ελάχιστες έστω) φορές που δεν κάνετε τίποτα, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης μπορεί να σας...»

10 Σπιτικά Γιατροσόφια που μπορεί να μοιάζουν Περίεργα, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν Θαύματα!

Η σύγχρονη επιστήμη μας έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσουμε διάφορες χημικές ουσίες για να θεραπεύσουμε σχεδόν τα πάντα, αλλά τα παλιά χρόνια, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν οικιακές θεραπείες για να επιδιορθώσουν κάποια κοινά σωματικά προβλήματα. Παραδόξως, πολλές από αυτές πραγματικά αντιμετωπ...»

5 λόγοι που δεν μπορείς να κοιμηθείς τη νύχτα και τι πρέπει να κάνεις

Διάβασε 5 λόγους που πιθανόν ευθύνονται γι’ αυτό και πώς μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. Δεν βλέπεις την ώρα να πέσεις στο κρεβάτι, να κλείσεις τα μάτια σου και να κοιμηθείς. Έλα όμως που δεν μπορείς… Ανοίγεις τα βλέφαρά σου κατά τη διάρκεια της νύχτας και κοιτάζεις με ...»

Δέρμα: «Λίγο Βούτυρο Για Το Έγκαυμα» Και Άλλοι 8 Μύθοι Για Το Καλοκαίρι

Η ηλιοθεραπεία είναι απαραίτητη για να συνθέσει το δέρμα αρκετή βιταμίνη D. Το βούτυρο μπορεί να καταπραΰνει γρήγορα το ηλιακό έγκαυμα. Δεν μπορεί να καεί όποιος οδηγεί με κλειστά τζάμια. Απόψεις σαν κι αυτές πολλοί τις πιστεύουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστές. Οι επιστ...»

6 Σπιτικά γιατροσόφια για να απαλλαγείτε από το φλέγμα στο λαιμό και τη βλέννα στα πνευμόνια. Πολύ άμεσα αποτελέσματα!

H ρινική συμφόρηση προκαλεί δυσφορία και επηρεάζει την αναπνοή. Η συμφόρηση προκαλείται συχνά από σταδιακή συσσώρευση φλέγματος. Το φλέγμα είναι η ουσία που εκκρίνεται από τους βλεννογόνους και μας προστατεύει από λοιμώξεις και βακτήρια. Η υπερβολική έκκριση του φλέγματος φράζει ...»

Το να γνωρίζεις αυτά τα πράγματα για την υγεία της μαμάς σου είναι πολύ σημαντικό.. Δείτε γιατί..

Έχετε ποτέ σκεφτεί πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζετε πράγματα για την υγεία της μαμά σας; Ξέρετε τίποτα για το ιστορικό υγείας της μητέρας σας ή γενικότερα της οικογένεια σας; Όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε στα σοβαρά και να αρχίσετε σιγά σιγά τις ερωτήσεις…...»

Σελίδα 42 από 42 | Αποτελέσματα 616 - 630 από 624
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page