NEWS / ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δακρύβρεχτοι και αδάκρυτοι εγχώριοι σαλτιμπάγκοι μας κοροϊδεύουν...

Η εμφάνιση και στη χώρα μας του αμφιλεγόμενου διεθνώς πλέον κορωνοϊού, για όσους δεν καλύπτουν με τη "μάσκα" και τα μάτια τους και δεν αρκούνται στην "τρομοκρατία" των στρατευμένων ΜΜΕ, αποτελεί μια δεινή δοκιμασία της συνείδησης για τους εγχώριους "προσωπιδοφόρους" της πολιτικής, και αναδεικν...»

Τράγκας: Ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την καταστροφή της εθνικής οικονομίας, έφυγε με κροκοδείλια δάκρυα και ποιήματα!

Ο ελληνικός λαός καθυστερημένα, επί ημερών Μητσοτάκη, είπε χθες Χριστός Ανέστη. Τι σύμπτωση, τι σημαδιακό, την ίδια μέρα μας αποχαιρέτισε για πάντα ο επιχορηγούμενος από την Glaxo Smith Kline σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σωτήρης Τσιόδρας. Πότε κλαίγοντας και πότε λέγοντας ποιήματα, ο άνθρωπος π...»

Επιδίωξή μας είναι να χάσουν όλοι από λίγα, λέει και επαναλαμβάνει η κυβέρνηση, ποιους κοροϊδεύουν;

Επιδίωξή μας είναι να χάσουν όλοι από λίγα, λέει και επαναλαμβάνει η κυβέρνηση, ποιους κοροϊδεύουν; Παρηγορητικό ακούγεται, όμως πόση σχέση έχει με την πραγματικότητα ή για να είμαστε ακριβείς, πόσο παραπλανητικό είναι; a href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015819174462...»

Τράγκας: Τα εγκλήματα του κου Τσιόδρα και η χυδαία ασέβεια της Γιάννας Αγγελοπούλου

Πυκνώνουν σε όλο τον κόσμο, οι αποκαλύψεις και οι αποδείξεις, ότι τα περισσότερα θύματα που δηλώθηκαν από covid-19 πέθαναν από άλλες αιτίες. Ήδη η Ισπανία αναθεώρησε τον αριθμό των θανάτων και δήλωσε, ότι κατέγραψε 2.000 περισσότερους θανάτους ως covid-19. Ένα συγκλ...»

«Κρίση – success story – κανονικότητα»: ένα διαχρονικό παραμύθι…

Και κάπως έτσι μπαίνουμε στη φάση του restart της ελληνικής οικονομίας. Oι μηχανές παίρνουν και πάλι μπρος και η χιλιοειπωμένη έννοια της «κανονικότητας» επιστρέφει πάλι στις ζωές μας, για να συνεχίσει την πλύση εγκεφάλου από εκεί που την είχαν κάποιοι αφήσει προ κορονοϊού. /d...»

Θυμήσου και σκέψου! Ναι, εσύ που είσαι εγκλωβισμένος στην ευπιστία και το φόβο...

Θυμήσου: Ήταν το σώμα μας αναφρόδητο όταν ακούγαμε λόγια παχυλά και ψέματα πολιτικά. Όταν τα χέρια μας ανοίγανε για να αγκαλιάσουμε τον κόσμο και μας τα κόβανε. Θυμήσου: Όταν η σκέψη των πολλών Ελλήνων των φτωχών έσταζε θλίψη και αιμορραγούσαν τα όνειρά τους, όταν η...»

Τράγκας: Ο κύριος Μητσοτάκης γνωρίζει σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός; Ξέρει πόσο έχει φτάσει το χρέος της Ελλάδας;

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού ήταν λίγο πολύ, το γνωστό ερώτημα της μάγισσας, μπροστά στο μαγικό καθρέφτη: «καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η ομορφότερη από όλες;». Και φυσικά η απάντηση που ήρθε από το είδωλό του ήταν : «Εγώ». Δεν απέφυγε, δυστυχώς, τους κομπα...»

Τράγκας: Βλακώδες το «Μένουμε ασφαλείς», αν σκεφτεί κανείς τι φέρνει η οικονομική καταστροφή

Θέλω να παρακαλέσω θερμά τον κο Μητσοτάκη, να βρει το θάρρος και να επαναλειτουργήσει άμεσα, όχι μόνο τον τουρισμό αλλά και γενικά όλη την ελληνική οικονομία. Θέλω να του ζητήσω να ακούσει τη...»

Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε το φόβο του θανάτου και τώρα φοβάται η ίδια

Κυβέρνηση και Σύριζα συναγωνίζονται σε συντηρητισμό και αντιφάσεις. Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε, με θεμιτό και μη τρόπο τον φόβο του θανάτου για να κρατήσει τον κόσμο στα σπίτια, ξέροντας τις πρωτοφανείς ανεπάρκειες του ΕΣΥ και τις μεγάλες ελλείψεις σε τεστ και προστατευτικό υλικό, ακόμη και στι...»

Ο φόβος του κόσμου για τον κορονοϊό ήταν μια λύση για την κυβέρνηση, τώρα τι φοβάται και βρίσκεται σε πανικό;

Ο φόβος του κόσμου για τον κορονοϊό ήταν μια λύση για την κυβέρνηση, τώρα τι φοβάται η κυβέρνηση και βρίσκεται σε πανικό; Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έλεγε ότι κάνει αυτά που προτείνουν οι ειδικοί, τί έγινε ξαφνικά και οι ειδικοί κάνουν αυτά πο...»

Τράγκας: Έρχεται τσουνάμι φτώχειας, πέμπτο μνημόνιο, μειώσεις συντάξεων, μισθών κι ουρές συσσιτίων

Ετοιμαστείτε για νέα μνημόνια. Η κα Άγκελα Μέρκελ και ο κος Εμανουέλ Μακρόν συμφώνησαν για την ίδρυση ενός ταμείου ανάκαμψης 500 δισεκατομμυρίων, του οποίου τα κεφάλαια θα αντλήσει η Κομισιόν από τις αγορές, δηλαδή από τις γνωστές διεθνείς τράπεζες. Όποιος πάρει χρήματα από αυτό το Ταμείο Ανάκ...»

Γιατί η κυβέρνηση ξαφνικά αλλάζει επικοινωνιακό δόγμα στην αντιμετώπιση του κορονοϊού;

Σήμερα η κυβέρνηση ανατρέποντας το μέχρι τώρα μοντέλο επικοινωνίας: «Οι ειδικοί εισηγούνται και εμείς αποφασίζουμε», διέρρευσε ότι: «Εισηγήθηκε στην επιτροπή να ανοίξει μια εβδομάδα πιο μπροστά η εστίαση». Η κίνηση αυτή ήρθε μετά από τις πιέσεις των επαγγελματιών κα...»

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο τιμόνι της Αθήνας, εξήγουν την τραγική θέση της πόλης και της χώρας

Σχετικά με τα εγκαίνια της πλατείας στην Ομόνοια. Δυστυχώς αυτή η πόλη μαστίζεται δεκαετίες τώρα από δημάρχους που επιδίδονται σταθερά και διαχρονικά σε διαφθορά, γελοιότητες, ανθελληνικές δράσεις, και πρωτοβουλίες οι οποίες διαλύουν τον αστικό ιστό, τη φυσιογνωμία και την ιστορία της Αθήνας. ...»

Τραγικό το ποσό εύκολα ανεχθήκαμε τη διάλυση όχι της οικονομίας αλλά της κοινωνίας

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τα τοτέμ των φοβικών είναι όσοι βάζουν πάνω απ' όλα την υγεία των γιαγιάδων και των παππούδων αλλά έλα που δε συμφέρει τις αεροπορικές να μείνουν κενές θέσεις. Άνθρωποι για τους οποίους τη μια βδομάδα η μάσκα είναι επικίνδυνη και ως δια μαγεί...»

Ας πανηγυρίσουμε λίγο ακόμη για το πόσο έγκαιρα πήραμε τα μέτρα, ώστε να καταστραφούμε

Όλα αυτά τα μέτρα που είναι πλέον ολοφάνερο ότι ισχύουν για ένα μέρος του πληθυσμού, όχι όλους, τα οποία εκτός από την υπερβολή αγγίζουν και το όριο της γελοιότητας, έναν σκοπό...»

Σελίδα 1 από 2 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 24
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page