NEWS / ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «Σκοτεινή» πολιτική των lockdown

«Τα περιπολικά και τα απαγορευτικά μου θυμίζουν μία προϊστορική κοινωνία. Στις πανδημίες πεθαίνανε τρεις στη φυλή, ο φύλαρχος καλού...»

Αρχίζει να τους γίνεται συνήθεια να "κλείνουμε"

Η κυβέρνηση έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα επικίνδυνο χαρακτηριστικό. Να "κλείνει" εύκολα. Πχ έχει κλείσει πανεύκολα τρεις φορές ως τώρα τη χώρα, αν και το μεσοδιάστημα του δήθεν ανοίγματος μεταξύ δεύτερου και τρίτου κλεισίματος ήταν απειροελάχιστο.Του Στ...»

Μαθητευόμενοι μάγοι…

Κλείνουν τα σύνορα. Ανοίγουν τα σύνορα. Χρειάζεται αρνητικό τεστ για την είσοδο στη χώρα. Μπάτε σκύλοι αλέστε από Βαλκάνιους τουρίστες, με αποτέλεσμα να κοκκινίσει η Χαλκιδική.Απαγορεύεται να πας στην Πάρνηθα (εκτός κι αν είσαι πρωθυπουργός ή σύζυγος πρωθυπουργού) αλλά...»

Ευνοιοκρατία και νεποτισμός το αυτοάνοσο της δημοκρατίας μας

Με έκπληξη είδαμε τον πρωθυπουργό να παίρνει στο επίσημο ταξίδι στο Ισραήλ μαζί και τον 22χρονο υιό του και μάλιστα σε επίσημο δείπνο με δημοσιότητα, δηλώσεις και φωτογράφους. Στο επίσημο γεύμα ήταν και ο 25χρονος Άβνερ Νετανιάχου. Θα μπορούσε φυσικά να τον πάρει μα...»

Τράγκας: Έσπειραν τον covid-19, κέρδισαν δις και τώρα θερίζουν την οργή εκατομμυρίων ανέργων, πεινασμένων και καταπιεσμένων

Συνήθως ως ηγέτες στις αποικίες και τις μπανανίες επιλέγονται άτομα μειωμένης ηθικής. Επιλέγονται εκείνοι που σκύβουν εύκολα το κεφάλι και υλοποιούν ταχύτατα τις εντολές της προστάτιδος δύναμης. Επειδή η εξουσία φθείρει και διαφθείρει στις αποικίες και τα προτεκτοράτα είναι συνήθη τα σκάνδαλα,...»

Γεμάτη η ατμόσφαιρα από την πτωμαΐνη της αυταπάτης μας

Η αδιαφορία, η απάθεια, η μωροπιστία, οι χαλαρωμένοι κρίκοι της ευθύνης μας ως πολίτες, η φοβία μήπως χάσουμε κεκτημένα, μας οδήγησε μπροστά στον έσχατο των κινδύνων: Να ζούμε με την αυταπάτη της ελευθερίας και την ψευδαίσθηση ότι συλλογιζόμαστε, βουλευόμαστε κσι πορευόμαστε. ...»

Ξεσκίσαμε την ελληνική γλώσσα με αγγλωσία, αφασία και καχεξία...

Ενώ η πολιτική σκέψη στον τόπο τούτο παραπαίει και επιδίδεται σε αθροίσματα μωρίας και η απαιδευσία των "δημοσιογράφων" είναι πασίδηλη, τα προβλήματα της κοινωνίας διογκώνονται και από την προιούσα απίσχνα...»

Οι Μυνχάουζεν και Ιάγοι της πολιτικής

Μας κατάντησαν μια κοινωνία ανενεργών πολιτών, χωρίς ενδιάμεσες αξίες, ανεκτική στην ανελευθερία, παραπλανημένη από τη συγχορδία της πολιτικής κοροιδίας και ολιγαρκής στις αξιώσεις της. Η σχέση μας με τη μωροπιστία κατάντησε μια ολέθρια σχέση. Και τα ιδανικά ...»

Τράγκας: Η κυβέρνηση αποδέχθηκε τα πλέον ακραία σενάρια κι έθαψε στην κυριολεξία τον ελληνικό λαό

Αποδεικνύεται πλέον σε παγκόσμια κλίμακα ότι ο covid-19 ήταν μία συνήθης γρίπη και όσα έλεγαν, τόσο ο ύποπτος για το ρόλο του Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όσο και οι εκπρόσωποι – καθηγητές των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, ήταν μία μεγάλη απάτη που κατέστρεψε μεγάλο τμήμα της διεθνούς οικονομία...»

Δακρύβρεχτοι και αδάκρυτοι εγχώριοι σαλτιμπάγκοι μας κοροϊδεύουν...

Η εμφάνιση και στη χώρα μας του αμφιλεγόμενου διεθνώς πλέον κορωνοϊού, για όσους δεν καλύπτουν με τη "μάσκα" και τα μάτια τους και δεν αρκούνται στην "τρομοκρατία" των στρατευμένων ΜΜΕ, αποτελεί μια δεινή δοκιμασία της συνείδησης για τους εγχώριους "προσωπιδοφόρους" της πολιτικής, και αναδεικν...»

Τράγκας: Ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την καταστροφή της εθνικής οικονομίας, έφυγε με κροκοδείλια δάκρυα και ποιήματα!

Ο ελληνικός λαός καθυστερημένα, επί ημερών Μητσοτάκη, είπε χθες Χριστός Ανέστη. Τι σύμπτωση, τι σημαδιακό, την ίδια μέρα μας αποχαιρέτισε για πάντα ο επιχορηγούμενος από την Glaxo Smith Kline σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σωτήρης Τσιόδρας. Πότε κλαίγοντας και πότε λέγοντας ποιήματα, ο άνθρωπος π...»

Επιδίωξή μας είναι να χάσουν όλοι από λίγα, λέει και επαναλαμβάνει η κυβέρνηση, ποιους κοροϊδεύουν;

Επιδίωξή μας είναι να χάσουν όλοι από λίγα, λέει και επαναλαμβάνει η κυβέρνηση, ποιους κοροϊδεύουν; Παρηγορητικό ακούγεται, όμως πόση σχέση έχει με την πραγματικότητα ή για να είμαστε ακριβείς, πόσο παραπλανητικό είναι; a href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015819174462...»

Τράγκας: Τα εγκλήματα του κου Τσιόδρα και η χυδαία ασέβεια της Γιάννας Αγγελοπούλου

Πυκνώνουν σε όλο τον κόσμο, οι αποκαλύψεις και οι αποδείξεις, ότι τα περισσότερα θύματα που δηλώθηκαν από covid-19 πέθαναν από άλλες αιτίες. Ήδη η Ισπανία αναθεώρησε τον αριθμό των θανάτων και δήλωσε, ότι κατέγραψε 2.000 περισσότερους θανάτους ως covid-19. Ένα συγκλ...»

«Κρίση – success story – κανονικότητα»: ένα διαχρονικό παραμύθι…

Και κάπως έτσι μπαίνουμε στη φάση του restart της ελληνικής οικονομίας. Oι μηχανές παίρνουν και πάλι μπρος και η χιλιοειπωμένη έννοια της «κανονικότητας» επιστρέφει πάλι στις ζωές μας, για να συνεχίσει την πλύση εγκεφάλου από εκεί που την είχαν κάποιοι αφήσει προ κορονοϊού. /d...»

Θυμήσου και σκέψου! Ναι, εσύ που είσαι εγκλωβισμένος στην ευπιστία και το φόβο...

Θυμήσου: Ήταν το σώμα μας αναφρόδητο όταν ακούγαμε λόγια παχυλά και ψέματα πολιτικά. Όταν τα χέρια μας ανοίγανε για να αγκαλιάσουμε τον κόσμο και μας τα κόβανε. Θυμήσου: Όταν η σκέψη των πολλών Ελλήνων των φτωχών έσταζε θλίψη και αιμορραγούσαν τα όνειρά τους, όταν η...»

Σελίδα 1 από 3 | Αποτελέσματα 1 - 15 από 33
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page