ΣΧΕΣΕΙΣ / ΓΑΜΟΣ

10 συμβουλές για σωστή οικονομική διαχείριση σε ένα γάμο

Χρήματα. Άμεσα συνδεδεμένα με την καθημερινότητά μας, με τις ελπίδες, τα όνειρα και τις προσδοκίες μας. Και μέσα στην οικονομική κρίση, άμεσα συνδεδεμένα με το άγχος και το στρες. Πηγή ασφάλειας αν τα έχεις και μεγάλης ανασφάλειας αν τα φέρνεις με το ζόρι ...»

«Γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τον άνδρα μου»

«Ο άνδρας μου με κατέστρεψε» γράφει η Courtnie Erickson, συγγραφέας, σύζυγος και μαμά, σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, στην οποία εξηγεί ότι παρόλο που μεγάλωσε ως μία εντελώς ανεξάρτητη κοπέλα, διατηρώντας το σπίτι της, αλλάζοντας μόνη της λάμπες και καρφώνοντας ρά...»

Τι είναι αυτό που κάνει τα ζευγάρια να παραμένουν σε δυστυχισμένους γάμους

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο γάμος είναι μια σχέση που γεμίζει και ομορφαίνει τη ζωή. Όλοι ξέρουμε, όμως, κάποιο ζευγάρι που ενώ είναι βαθιά δυσαρεστημένο από τον γάμο του, δεν τον τελειώνει. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που αυτά τα ζευγάρια δεν χωρίζουν, ωσ...»

Τα 10 βήματα που οδηγούν σε έναν επιτυχημένο γάμο…

Το πιο εύκολο είναι να γράψουμε ποια πράγματα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση ενός γάμου. Το πιο χρήσιμο όμως είναι να μπορέσουμε να καταγράψουμε κάποια πράγματα που θα βοηθήσουν… Σύμφωνα λοιπόν με τους ψυχολόγους τα 9 “πρέπει” που οφείλει ένας ...»

Πώς τα πας με τα πεθερικά σου;

Καλοί, χρυσοί και άγιοι, αλλά μήπως υπάρχουν στη ζωή σου λίγο περισσότερο από ότι αντέχεις; Δεν είσαι τυχερή. Δεν ανήκεις σε εκείνη την ωραία κατηγορία που οι γονείς του σε εγκρίνουν, σε αγαπάνε, σε λατρεύουν και είναι διακριτικοί. Δεν βοηθά...»

Μη με λυπάστε που χώρισα. Να με λυπόσασταν αν έμενα σε αυτό το γάμο!

Έχω χωρίσει από τον άντρα μου εδώ και 11 μήνες και τώρα οριστικοποιούμε το διαζύγιο. Στην αρχή, όταν έλεγα σε διάφορα άτομα ότι έπαιρνα διαζύγιο, ένιωθα ντροπή. Σταδιακά όμως, αυτές οι δύο λέξεις “Παίρνω διαζύγιο”, άρχισαν να είναι πιο εύκολες να τις πω, μέχρι που π...»

Γάμος και απιστία – Η γυναικεία πλευρά

Γιατί οι γυναίκες που έχουν ένα ευτυχισμένο γάμο, απατούν τον άνδρα τους. Αν νομίζετε ...»

Έχεις αμφιβολίες για τον γάμο σου; Οι ειδικοί σε συμβουλεύουν τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσει

Οι γάμοι, όλο και με συχνότερους ρυθμούς στις μέρες μας, τελειώνουν. Πολλά αν όχι τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ύστερα από κάποια χρόνια γάμου και κοινής συμβίωσης να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές τους και έτσι μοιραία οδηγούνται στα γραφεία των δ...»

5 λάθη που μπορεί να σε αφήσουν χωρίς αληθινούς φίλους!

Αναρωτιέσαι γιατί είσαι μόνη; Γιατί δεν έχεις πραγματικούς φίλους; !-- /75351959/fanpage.gr_300x25...»

Αληθινή Εξομολόγηση που Συγκλονίζει: «Πως μία Μικρή Φράση, Κατάφερε να Σώσει τον Γάμο μου…»

Η οικογενειακή ζωή δεν είναι πάντα ευτυχισμένη και γαλήνια. Κατά την άποψη του αμερικανού συγγραφέα Richard Paul Evans, το να προσπεράσουμε τις δυσκολίες και τις κρίσεις δεν είναι κάτι εύκολο και χρειάζεται δύναμη και προσπάθεια από μέρους μας. Η μεγαλύτερ...»

Το πιο γλυκό μήνυμα αγάπης!

Tο όνειρο μίας κοπέλας; Να βρει την αγάπη της ζωής της. Να ζήσει αυτό το ροζ παραμύθι, όλο λουλουδάκια και πεταλουδίτσες. Αυτό που θα την κάνει να πετάξει στα σύννεφα, θα την κάνει να ξεχάσει το όνομά της και θα πειστεί πως τελικά ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο υπάρχει./s...»

Σελίδα 3 από 3 | Αποτελέσματα 31 - 45 από 41
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page