ΥΓΕΙΑ / ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Οστεοαρθρίτιδα: 8 παράγοντες κινδύνου και τα βασικά συμπτώματα

Η οστεοαρθρίτιδα είναι η πιο συχνή μορφή αρθρίτιδας. Πρόκειται για χρόνια πάθηση που εμφανίζεται καθώς ο άνθρωπος γερνάει με αποτέλεσμα μετά τα 65 οι 3 στους 4 να πάσχουν από τη νόσο, ενώ πάνω από το 85% των ατόμων αυτών έχουν ευρήματα στις ακτινογραφίες των αρθρώσεών τους ακόμη και ότα...»

Λοίμωξη στα νεφρά: Τα προειδοποιητικά συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Η λοίμωξη στα νεφρά οφείλεται συνήθως σε βακτήρια που εισέρχονται στον οργανισμό από την ουρήθρα και μεταφέρονται από την ουροδόχο κύστη στο ένα ή και τα δύο νεφρά. Στον ιατρικό χώρο, μια τέτοια λοίμωξη είναι γνωστή ως πυελονεφρίτιδα. Διαφέρει από την κυστίτιδα, η οποία αφορά σε ...»

Σπίλοι (ελιές) στα παιδιά: Είναι επικίνδυνοι και από ποια ηλικία πρέπει να ελέγχονται;

Ελιές στα παιδιά: Είναι επικίνδυνες και από ποια ηλικία πρέπει να ελέγχονται; Από τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο – Ειδικό Δερματοχειρουργό, Κορίνα Τζίμα. Οι σπίλοι ή αλλιώς οι γνωστές σε όλους μας ελιές αποτελούν συγκεντρώσεις μελανοκυττάρων στο δέρμα, των κυττάρων δηλαδή ...»

Καρκίνος ενδομητρίου: Τα 5 προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες

Ο καρκίνος του ενδομητρίου είναι η πιο συχνή κακοήθης νόσος του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και ο τέταρτος πιο κοινός καρκίνος στις γυναίκες μετά τον καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου και των πνευμόνων. Προσβάλλει συνήθως τις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες και γίνεται ...»

Λέμφωμα: Δείτε τα συμπτώματα του πιο ύπουλου καρκίνου

Λέμφωμα είναι μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ειδικότερα, είναι ένας καρκίνος των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος που ονομάζονται λεμφοκύτταρα, ενός τύπου λευκών αιμοσφαιρίων. Το λέμφωμα χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες και πολλές υποκατηγορίε...»

“Πετάει” ποτέ το Μάτι σας; Δείτε τι σημαίνει!

Το να “πετάει” το μάτι μας μπορεί να γίνει κάτι πολύ ενοχλητικό και άβολο. Πιθανότατα το έχετε νιώσει αρκετές φορές και πάντα φαίνεται σαν να δημιουργείται από το πουθενά. Τη μία στιγμή όλα είναι μια χαρά και δευτερόλεπτα αργότερα νιώθουμε πως το μάτι μας είναι έτοιμο να βγει από τη θέση του...»

8 προειδοποιητικά σημάδια ότι έχετε δυσανεξία στην γλουτένη

Η γλουτένη είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό, αλλά η δυσανεξία στην γλουτένη δεν είναι κάτι καινούργιο. Παρά τα όσα πιστεύουν οι περισσότεροι, η δυσανεξία στην γλουτένη δεν είναι κάποιο είδος τροφικής αλλεργίας ούτε συνιστά κάποια διαταραχή του λεπτού εντέρου. Αντίθετα, εί...»

Όταν το σώμα σε προειδοποιεί! ΤΡΕΙΣ ενδείξεις πως τα νεφρά σου έχουν πρόβλημα!

Τα νεφρά χρησιμεύουν ως ένα φίλτρο του σώματος… Βοηθούν στην απομάκρυνση ανεπιθύμητων υλικών και αποβλήτων, ενώ ρυθμίζουν την ισορροπία των ηλεκτρολυτών και της αρτηριακής πίεσης. Επίσης φτιάχνουν ερυθροποιητίνη, που χρησιμοποιείται για να διεγείρει την παραγωγή των ερυθρ...»

12 Σημάδια που δείχνουν Πως δεν Πίνουμε Αρκετό Νερό…

Δεν υπάρχουν πολλά σ’αυτό τον κόσμο τόσο αναζωογονητικά όσο ένα μεγάλο, παγωμένο ποτήρι νερό. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι κάποιες φορές ένα απλό ποτήρι νερό μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό από μια κούπα καφέ ή ένα κουτάκι αναψυκτικού. Παρ’όλα αυτά, πολλοί από εμάς δεν πίν...»

Αν Έχεις ένα από Αυτά τα 8 Συμπτώματα, το Σώμα σου Προσπαθεί να Σου πει κάτι Σημαντικό.

Ζούμε στις μέρες που οι αλλεργίες, είναι κάτι σαν μόδα! Είτε σε περιβαλλοντικές συνθήκες, είτε σε κάποιο φαγητό, είτε από ψυχοσωματικές συνθήκες! Η πιο κοινή αλλεργία, είναι στην λακτόζη όπως και στην γλουτένη. Κι αν και πολλοί μπορεί να το αμφισβητήσετε, δεν θα πρέπει να παραβλέ...»

8 Συμπτώματα Νεφρικής Βλάβης που οι Περισσότεροι Αγνοούν

Τα δύο νεφρά που υπάρχουν στο σώμα μας έχουν το μέγεθος μιας γροθιάς. Βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα τελευταία πλευρά, και κάθε μέρα φιλτράρουν 112 – 140 λίτρα αίματος. Τα νεφρά είναι υπεύθυνα να κρατούν την ποιότητα του αίματος σταθερή, επιτρέποντας στο σώμα να λειτουργεί κανονικά. Αποτρέπο...»

5 Προειδοποιητικά Σημάδια για τον Καρκίνο του Μαστού που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε!

Με τον καρκίνο του μαστού να απειλεί πολλές γυναίκες, ειδικά μετά τα 50, είναι σημαντικό να κάνετε συχνά εξετάσεις και να κάνετε μαστογραφία κάθε ένα με δύο χρόνια. Επίσης, είναι σημαντικό να παρατηρείτε τις αλλαγές στο σώμα σας γιατί μπορεί να αποτελούν προειδοποιητικά σημάδια. ...»

11 Συμπτώματα που Δείχνουν πρόβλημα στο Θυρεοειδή και Τρόποι να τα Αντιμετωπίσετε Φυσικά!

Ο θυρεοειδής είναι ένας ενδοκρινής αδένας που βρίσκεται στο κάτω μπροστινό μέρος του λαιμού. Το σχήμα του μοιάζει με πεταλούδα και αυτό που κάνει είναι να παράγει ορμόνες, οι οποίες εκκρίνονται στο αίμα και μεταφέρονται σε κάθε ιστό του σώματος. Οι θυρεοειδικές ορμόνες επιτρέπουν...»

8 Πρώιμα Προειδοποιητικά Σημάδια του Καρκίνου των Πνευμόνων που Πρέπει να Γνωρίζετε

Ο καρκίνος των πνευμόνων είναι ο δεύτερος πιο κοινός τύπος καρκίνου τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες. Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία υπολογίζει ότι μέχρι το τέλος του 2016, θα διαγνωστούν 224.390 νέες περιπτώσεις καρκίνου των πνευμόνων, και θα υπάρξουν 158.080 θάνατοι εξαιτίας του. Οι ά...»

10 Συμπτώματα του «Σιωπηλού Δολοφόνου» των Ωοθηκών, που Κάθε Γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζει!

Υπολογίζεται ότι στης ΗΠΑ περισσότερες από 550 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο στις ωοθήκες.  Πιστεύεται πως οι κύριες αιτίες αυτής της μορφής καρκίνου περιλαμβάνουν: Την ηλικία Τη κληρονομικότητα Τη χρήση αντισυλληπτικών Αυτό όμως ...»

Σελίδα 2 από 28 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 406
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page