ΥΓΕΙΑ / ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

8 Συμπτώματα Νεφρικής Βλάβης που οι Περισσότεροι Αγνοούν

Τα δύο νεφρά που υπάρχουν στο σώμα μας έχουν το μέγεθος μιας γροθιάς. Βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα τελευταία πλευρά, και κάθε μέρα φιλτράρουν 112 – 140 λίτρα αίματος. Τα νεφρά είναι υπεύθυνα να κρατούν την ποιότητα του αίματος σταθερή, επιτρέποντας στο σώμα να λειτουργεί κανονικά. Αποτρέπο...»

5 Προειδοποιητικά Σημάδια για τον Καρκίνο του Μαστού που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε!

Με τον καρκίνο του μαστού να απειλεί πολλές γυναίκες, ειδικά μετά τα 50, είναι σημαντικό να κάνετε συχνά εξετάσεις και να κάνετε μαστογραφία κάθε ένα με δύο χρόνια. Επίσης, είναι σημαντικό να παρατηρείτε τις αλλαγές στο σώμα σας γιατί μπορεί να αποτελούν προειδοποιητικά σημάδια. ...»

11 Συμπτώματα που Δείχνουν πρόβλημα στο Θυρεοειδή και Τρόποι να τα Αντιμετωπίσετε Φυσικά!

Ο θυρεοειδής είναι ένας ενδοκρινής αδένας που βρίσκεται στο κάτω μπροστινό μέρος του λαιμού. Το σχήμα του μοιάζει με πεταλούδα και αυτό που κάνει είναι να παράγει ορμόνες, οι οποίες εκκρίνονται στο αίμα και μεταφέρονται σε κάθε ιστό του σώματος. Οι θυρεοειδικές ορμόνες επιτρέπουν...»

8 Πρώιμα Προειδοποιητικά Σημάδια του Καρκίνου των Πνευμόνων που Πρέπει να Γνωρίζετε

Ο καρκίνος των πνευμόνων είναι ο δεύτερος πιο κοινός τύπος καρκίνου τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες. Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία υπολογίζει ότι μέχρι το τέλος του 2016, θα διαγνωστούν 224.390 νέες περιπτώσεις καρκίνου των πνευμόνων, και θα υπάρξουν 158.080 θάνατοι εξαιτίας του. Οι ά...»

10 Συμπτώματα του «Σιωπηλού Δολοφόνου» των Ωοθηκών, που Κάθε Γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να Γνωρίζει!

Υπολογίζεται ότι στης ΗΠΑ περισσότερες από 550 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο στις ωοθήκες.  Πιστεύεται πως οι κύριες αιτίες αυτής της μορφής καρκίνου περιλαμβάνουν: Την ηλικία Τη κληρονομικότητα Τη χρήση αντισυλληπτικών Αυτό όμως ...»

5 συμπτώματα που καμία σαραντάρα δεν πρέπει να αγνοήσει!

Τα σαράντα μπορεί να θεωρούνται τα νέα είκοσι, αφού οι σημερινές σαραντάρες είναι το ίδιο αν όχι περισσότερο γοητευτικές από τις εικοσάρες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαύονται, αφού δεν ισχύει το ίδιο και για την υγεία. Και επειδή η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκε...»

Δείτε ΤΙ Σημαίνει όταν Νιώθουμε Συσπάσεις πριν Πέσουμε για Ύπνο!

Οι περισσότεροι ενήλικες σκέφτονται το σαββατοκύριακο για να μπορέσουν να αναπληρώσουν λίγο παραπάνω ύπνο. Αλλά παρόλο που συχνά σχετίζουμε τη γαλήνη με τον ύπνο, δεν είναι μία διαδικασία όσο γαλήνια θα θέλαμε να νομίζουμε.  Εάν έχετε νιώσει συσπάσεις ή τινάγματα όταν πήγατε για...»

10 προειδοποιητικά σημάδια ότι κινδυνεύετε από αφυδάτωση!

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 2/3 νερό, κι έτσι δεν μπορεί να επιβιώσει περισσότερο από 72 ώρες χωρίς αυτό. Δηλαδή, κάθε μέρος του σώματός μας, κάθε ιστός, κύτταρο και όργανο του σώματος εξαρτάται σημαντικά από το νερό. Αυτά είναι τα οφέλη του πόσιμου νερού: Εξισ...»

9 Συμπτώματα της Ινομυαλγίας που ΔΕΝ Πρέπει να Αγνοήσουμε!

Η Ινομυαλγία είναι μία μυοσκελετική διαταραχή που προκαλεί κόπωση, πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις και θέματα με την μνήμη και τη διάθεση. Και ενώ είναι μία από τις πιο συνηθισμένες μυοσκελετικές παθήσεις μετά την οστεοαρθρίτιδα, δεν την έχει κατανοήσει ακόμα καλά η επιστημονική κοινότητα...»

8 Σημάδια-Καμπανάκια που δείχνουν Πρόβλημα στα Νεφρά και Όλοι ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζουμε!

Τα δύο νεφρά που υπάρχουν στο σώμα μας έχουν το μέγεθος μιας γροθιάς. Βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα τελευταία πλευρά, και κάθε μέρα φιλτράρουν 112 – 140 λίτρα αίματος. Τα νεφρά είναι υπεύθυνα να κρατούν την ποιότητα του αίματος σταθερή, επιτρέποντας στο σώμα να λειτουργεί κανονικά. Αποτρέπο...»

Τα 10 βασικά συμπτώματα του καρκίνου που πρέπει να γνωρίζουν άντρες και γυναίκες

Δεν πρέπει να αγνοούμε ένα καινούργιο σύμπτωμα που επιμένει για αρκετές ημέρες, αλλά επιβάλλεται άμεση επίσκεψη στο γιατρό ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Σύμφωνα με το Δρ Tony Bartone, αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγ...»

4 ΣΙΩΠΗΛΑ σημάδια πως μπορεί να έχετε ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ αρτηρίες – Πως να τις καθαρίστε φυσικά και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Μπλοκαρίσματα που διαταράσσουν τη ροή του αίματος μπορεί να υπάρχουν ήδη μέσα στις αρτηρίες μας από την ηλικία των 20. Οι αρτηρίες μας είναι υπεύθυνες για την παροχή οξυγόνου στο αίμα και θρεπτικών συστατικών από την καρδιά στο υπόλοιπο σώμα, οι υγιείς αρτηρίες είναι απαραίτητες ...»

Τα Επικίνδυνα Συμπτώματα του Ουρικού Οξέως στον Οργανισμό μας και ΤΙ Πρέπει να Κάνουμε!

Το ουρικό οξύ παράγεται στο σώμα: το WebMD εξηγεί ότι ο οργανισμός μας δημιουργεί ουρικό οξύ από τα τρόφιμα που τρώμε και με τη φυσική διάσπαση των κυττάρων του σώματός μας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού φιλτράρεται από τα νεφρά και αποβάλλεται στα ούρα, αλλά μερικές φορές τα νεφρά δεν είναι σε ...»

9 Σημάδια που Προειδοποιούν ότι έχετε Έλλειψη Μαγνησίου

Όλοι γνωρίζουμε ότι το μαγνήσιο είναι σημαντικό για την υγεία μας, αλλά πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά του οφέλη. Είναι αναγκαίο για την καλή λειτουργία σχεδόν όλων των οργάνων στο σώμα μας, από τους ιστούς μέχρι και τα κύτταρα. Ως εκ τούτου, η ανεπάρκειά του οδηγεί σε πολυάριθ...»

Αν Πονάς σε Κάποιο από Αυτά τα 5 Σημεία του Σώματός σου Πρέπει Αμέσως να πας στον Γιατρό.

Ο πόνος είναι μέρος της ζωής, είναι ο τρόπος που το σώμα μας λέει ότι πονάει ή αναρρώνει. Όλοι έχουμε βιώσει πόνους σε κάποια στιγμή στη ζωή μας και ενώ τις περισσότερες φορές δεν είναι κάτι το σοβαρό, υπάρχουν μερικοί τύποι πόνων που ποτέ δεν πρέπει να αγνοούνται. Παρακάτω είναι οι κύριοι τ...»

Σελίδα 2 από 28 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 407
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page