ΣΧΕΣΕΙΣ / ΓΟΝΕΙΣ

Εσείς κυκλοφορείτε Γυμνοί μπροστά στα Παιδιά σας; Εάν ναι, δείτε ΟΛΑ όσα πρέπει να Γνωρίζετε!

Κάθε γονιός έχει ένα όριο όσον αφορά το να γδύνεται μπροστά στα παιδιά του. Άλλοι προτιμούν να ακολουθούν έναν πιο σεμνό δρόμο, ενώ άλλοι θεωρούν ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο ζήτημα. Καταλαβαίνουμε και τις δύο πλευρές, αλλά το θέμα γυμνό και οικογένεια μπορεί να προκαλέσει ...»

Οι πιο τοξικοί γονείς: ένας ψυχαναλυτής αφηγείται αληθινό περιστατικό

Οι πιο τοξικοί γονείς είναι οι γονείς που δεν φαίνονται καθόλου τοξικοί. Για τον κόσμο εμφανίζονται ως οι πιο φυσιολογικοί γονείς όλων.span style="color:#ee00...»

«Αν έκανα Κόρη, θα της Μάθαινα να μη Περιμένει Τίποτα κι από Κανέναν» – Η Επιστολή μιας Φοιτήτριας που Συγκλόνισε τον Πλανήτη!

Όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μεγαλώνεις ένα κορίτσι σε ένα κόσμο που συνεχώς την κάνει να αμφισβητεί την αξία της. Η Sydney Davis, φοιτήτρια του Simpson University, κάνει εικασίες για το πώς θα μεγάλωνε την κόρη της και τα λόγια της αποτελούν πραγματική έμπνευση:/stron...»

Πώς μπορω να διαχειριστω το θυμό μου μπροστά στα παιδιά; Τεχνικές και τρόποι καταπολέμησης

Ένα πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε σαν γονείς, είναι το πώς διατηρώντας την ηρεμία μας και γίνοντας υποστηρικτικοί και αντικειμενικοί μπορεί να βοηθήσουμε σε έναν μεγάλο βαθμό τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε ένα όμορφο και υγιές περιβάλλον για αυτά. Ωστό...»

Νόμιζε ότι ο μπαμπάς κακομάθαινε την κόρη του αλλά η απάντησή του θα της μείνει αξέχαστη.

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω μας επιτρέπει να διεισδύσουμε πιο βαθιά στην σημασία των προτεραιοτήτων. Θα σας ανοίξει τα μάτια σχετικά με το τι είναι σημαντικό στην ζωή. Θα σας δώσει πολλή τροφή για σκέψη σχετικά με το γεγονός, ότι ποτέ δεν πρέπει να παραμελείτε την οικογενεια...»

«Όταν δεν θα είμαι πια εδώ»: Έδωσε στον γιο του μια συμβουλή που θα την θυμάται για πάντα

    Η συγκινητική ιστορία του συγγραφέα Rafael Zoehler σίγουρα θα σας συγκινήσει. Ο θάνατος είναι πάντα μια έκπληξη. Κανείς δεν τον περιμένει. Ακόμ...»

Εσένα σε έδερναν οι Γονείς σου όταν ήσουν Μικρός; Εάν ΝΑΙ, δες ΠΩΣ αυτό έχει επηρεάσει την Προσωπικότητα & την Ψυχολογία σου

Μερικές φορές. ερχόμαστε αντιμέτωποι με πληροφορίες που είναι απλά πολύ σημαντικές για να τις κρατήσουμε για τον εαυτό μας. Φαίνεται πως μία πειθαρχική τεχνική που βγήκε εκτός μόδας πριν αρκετό καιρό συνεχίζει ακόμα να επηρεάζει τους ανθρώπους. Ερευν...»

19 Πολύτιμες Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε Καλύτεροι Γονείς. Η 15η είναι Χρυσός!

Η Maria Montessori είναι μία από τους λίγους παιδαγωγούς που έφεραν επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε για το μεγάλωμα των παιδιών τον 20ο αιώνα. Ήταν πολύ γνωστή για τις σύντομες αλλά αξιομνημόνευτες εντολές της προς τους γονείς. Οι εντολές αυτές είναι ξεκάθαρες, αλλά πε...»

Το γράμμα ενός διευθυντή σχολείου έκανε πολλούς γονείς να αναθεωρήσουν την συμπεριφορά τους

Πρόσφατα, ένας διευθυντής σχολείου στην Σιγκαπούρη έγραψε ένα γράμμα στους γονείς των μαθητών του που συγκίνησε ολόκληρο το διαδίκτυο. Σε αυτό το γράμμα εξέφρασε κάποιες αλήθειες με σκοπό να αγγίξει ακόμα και τους πιο ξεροκέφαλους γονείς. “Αγαπητοί...»

5 επιστημονικά αποδεδειγμένοι λόγοι ότι το μεγαλύτερο παιδί είναι πάντα το καλύτερο.

Η αιώνια διαμάχη για το αν το μεγαλύτερο ή το μικρότερο παιδί μέσα στην οικογένεια είναι το καλύτερο έλαβε επιτέλους μια επιστημονική απάντηση, που βάζει τέλος σε όλες τις διαφωνίες. Έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις για το αν το μεγαλύτερο, το μεσαίο ή το μικρότερο παιδί μέ...»

Όταν πηγαίναμε εμείς σχολείο! Τι διαφορετικό είχαν τα δικά μας σχολικά χρόνια σε σχέση με των παιδιών σήμερα;

Όταν ετοιμάζετε κάθε πρωί τα παιδιά για το σχολείο, δεν νιώθετε σαν να επαναλαμβάνεται η δική σας ιστορία; Το κουδούνι χτυπά πάντα στις 8.00 ακριβώς. Τρέχοντας μετα βίας προλαβαίνετε την προσευχή. (Στη δική μας προσευχή, τότε, ζητούσαμε να έχει αρρωστή...»

Αν είσαι θείος ή θεία πρέπει να διαβάσεις αυτό!

Πριν λίγες μέρες έγινα για δεύτερη φορά θεία και εκτός του ότι είμαι πολύ χαρούμενη άρχισα να σκέφτομαι πως υπάρχουν κάποια πράγματα που ο θείος και η θεία βιώνουν τελείως διαφορετικά. Συνειδητοποίησα πόσο συγκινητικό είναι να προσπαθούν να προφέρουν για π...»

7 Πράγματα που μόνο οι γονείς με παραπάνω από ένα παιδί μπορούν να καταλάβουν!

Αν είστε γονιός και έχετε πάνω ένα παιδί τότε αντιμετωπίζετε πολύ περισσότερες δυσκολίες και προκλήσεις καθημερινά. ...»

Πώς πληγώνουμε τους γονείς μας

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν, εκτιμούν και σέβονται τους γονείς τους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η αγάπη, όσο τα χρόνια περνούν, θεωρείται δεδομένη. Οι ενήλικες μπορούν να γίνουν πολύ σκληροί με τους γονείς τους, χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται. Όσο οι...»

Ένα όμορφο κείμενο αφιερωμένο στη μάνα

“Ενα κείμενο αφιερωμένο στη μάνα που μας πονάει πιο πολύ από όλους που θα μας αγαπάει πάντα και που ποτέ δεν θα μας γυρίσει την πλάτη ότι κ αν της κάνουμε, ότι και αν γίνουμε. Όταν ήρθες στον κόσμο, σε κράτησε στα χέρια της. την ευχαρίστησες με το να ...»

Σελίδα 2 από 21 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 307
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page