ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ / ΑΣΚΗΣΗ

Διορθώστε την στάση του σώματός σας και αποκτήστε ίσια πλάτη με αυτές τις δέκα ασκήσεις!

Η σωστή στάση του σώματος εξασφαλίζει καλή υγεία, χαρίζει αυτοπεποίθηση και βοηθά ακόμη και οπτικά να χάσετε μερικά κιλά. Αλλά, παρ “όλα αυτά, πολλοί από εμάς συχνά καμπουριάζουμε, ιδιαίτερα όταν καθόμαστε μπροστά από υπολογιστή. Σας δείχνουμε 10 απλές ασκήσεις και κόλπα που θα σ...»

Οι δέκα καλύτερες ασκήσεις για καλλίγραμμα, καλογυμνασμένα πόδια που πάντα επιθυμούσατε!

Σας παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσετε τα αδύνατα και γυμνασμένα πόδια που πάντα επιθυμούσατε. Θα πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ασκήσεις 4 φορές την εβδομάδα, από 15 επαναλήψεις την κάθε μία χωρίς διακοπή. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και επιπλέον...»

Εύκολες ασκήσεις για όμορφη πλάτη, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι χωρίς όργανα!

Όσοι συνεχώς εργάζονται μπροστά στον υπολογιστή ή κάθεται σε γραφείο, έχουν βιώσει κατά καιρούς πόνο στη σπονδυλική στήλη. Και φυσικά, ο καθένας από εμάς θα ήθελε να έχει μια υγιή και όμορφη πλάτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο απλές και αποτελε...»

Εύκολες αλλά και αποτελεσματικές ασκήσεις για ένα πλούσιο και στητό στήθος!

Για να κάνετε το στήθος σας στητό και όμορφο, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε δαπανηρά έξοδα. Είναι αρκετό να κάνετε τις σωστές ασκήσεις για να σχηματιστεί το ιδανικό σχήμα του μαστού. Οι παρακάτω 7 ασκήσεις θα σας χαρίσουν το τέλειο στήθος. Άσκηση 1 i...»

Εντυπωσιακά αποτελέσματα για τέλειους κοιλιακούς με αυτή την απλή άσκηση!

Η απόκτηση επίπεδης κοιλιάς αποτελεί διακαή πόθο πολλών γυναικών, ωστόσο δεν πρέπει να την βλέπουμε ως άπιαστο όνειρο. Είτε λοιπόν θέλετε να διορθώσετε τις παρασπονδίες που κάνατε στις διακοπές, είτε θέλετε απλώς να αποκτήσετε τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς των αγαπημένων σας...»

Μεταμόρφωσέ τις αγύμναστες γάμπες σου με αυτό το πρόγραμμα!

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες από εμάς τείνουμε να γυμνάζουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας (ως επί το πλείστον δίνουμε περισσότερη βάση στα οπίσθια, τα πόδια και την κοιλιά) αδιαφορώντας όμως για άλλα βασικά σημεία όπως: τα χέρια, την πλάτη και τις γάμπες. Είναι επίσης...»

Πέντε τρόποι για να αποκτήσετε τέλειους κοιλιακούς με τη βοήθεια μιας καρέκλας!

Προκειμένου να αποκτήσετε υπέροχο σώμα για την παραλία, δεν χρειάζεται να τρέχετε στα γυμναστήρια, να κάνετε εξαντλητικές δίαιτες ή να αγοράζετε ακριβές κρέμες αδυνατίσματος. Αποκτήστε τέλειους κοιλιακούς μόνο με μια καρέκλα και 10 λεπτά άσκησης καθημερινά. Το πρόγραμμα γυ...»

Τέσσερις ασκήσεις για να βελτιώσετε γρήγορα την όραση σας!

Οι στατιστικές λένε ότι πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού του πλανήτη έχει κάποιο πρόβλημα όρασης, και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, 4 στους 6 άνθρωπους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όραση τους. Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις που προσφέρει η σύγχρονη ιατρική για τη θε...»

Απαλλαγείτε από τους πόνους στη μέση και τα γόνατα κάνοντας αυτές τις 4 ασκήσεις!

Ο σωματικός πόνος και ο πόνος που είναι χρόνιος, μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στην καθημερινότητά μας και να μας κάνει να αισθανόμαστε απλά άθλια. Ανάμεσα σε όλους τους τύπους πόνου που υποφέρουν οι άνθρωποι, ο πόνος στην μέση είναι ο πιο συνηθισμένος. Είναι γεγονός, ότι περίπου το 80% ή και ...»

Αδυνατίστε περπατώντας! Δείτε πόση ώρα πρέπει να περπατάτε τη μέρα για να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε.

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από θέματα σχετικά με την εμφάνιση και το σωματικό τους βάρος. Υπάρχουν επίσης πολλές γρήγορες και εύκολες δίαιτες, αλλά δεν είναι όλες αποτελεσματικές και σχεδόν καμία δεν προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Θα ήταν σίγουρα το καλύτερο να χάνετε βάρος χωρίς...»

Πόσο μειώνει την επιθυμία για ανθυγιεινό φαγητό η άσκηση!

Η άσκηση μας ωθεί να αναζητούμε υγιεινές και όχι υψηλής θερμιδικής αξίας τροφές. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λιντς στην Αγγλία, επισημαίνοντας ότι η ενέργεια που παίρνουν όσοι ασκούνται συστηματικά είναι αρκετή, ώστε να μη χρειάζετ...»

Το απόλυτο πρόγραμμα που θα εξαφανίσει τα πλαϊνά παχάκια!

Θες να γυμναστείς αλλά δεν θέλεις να πας στο γυμναστήριο γιατί σε εκνευρίζει η πολυκοσμία; Κανένα πρόβλημα! Τώρα μπορείς να κάνεις ασκήσεις και μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι στρώμα και φυσικά χαμόγελο! Λοιπόν, οι περισσότεροι ...»

Πόσα λεπτά την εβδομάδα πρέπει να γυμνάζονται τα άτομα με αρθρίτιδα!

Επωφελής κρίνεται η άσκηση ακόμα και όταν είναι μικρότερης διάρκειας από την προτεινόμενη από τους επίσημους φορείς για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από αρθρίτιδα. Τα 150 λεπτά την εβδομάδα που συστήνουν παραδοσιακά οι γιατροί για τη διατήρηση της κινητικότητας και λε...»

Κάντε αυτή την άσκηση στο σπίτι σας για δέκα λεπτά και θα κάψετε περισσότερες Θερμίδες από ότι με 30 λεπτά τζόκινγκ!

Εάν τρέχετε για να κάψετε θερμίδες, έχω υπέροχα νέα για εσάς: υπάρχει μια άσκηση δέκα λεπτών που μπορείτε να κάνετε, η οποία καίει περισσότερες θερμίδες από το αν κάνατε 30 λεπτά τρέξιμο! Χρειάζεται μόνο ένα πράγμα: ένα σχοινάκι. Εντάξτε ένα σχοινάκι στη γυμναστική σας γιατί:...»

Οι επτά καλύτερες ασκήσεις για να γυμνάσετε τους μυς και να ανακουφίσετε το πόνο της πλάτης!

Ο πόνος χαμηλά στη πλάτη είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που συμβαίνει σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οφείλεται στην κακή στάση του σώματος ή την αδυναμία των μυών, έτσι ώστε η εκγύμναση της πλάτης θα ανακουφίσει αυτόματα το πόνο χαμηλά στη πλάτη και θα μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμο...»

Σελίδα 2 από 20 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 299
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page