ΔΙΑΦΟΡΑ / ΓΙΟΡΤΕΣ

Ξεκινά το Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων – Τί είναι το Ιερό Σαρανταλείτουργο;

Η Νηστεία των Χριστουγέννων και το Σαρανταλείτουργο -15 Νοεμβρίου από σήμερον άρχεται η τεσσαρακονθήμερος νηστεία των Χριστουγέννων. Επιτρέπεται εκτός Τετάρτης και Παρασκευής, μέχρι 17ης Δεκεμβρίου, από 18-24 κατάλυσις οίνου και ελαίου (Ράλλη- Ποτλη, Σύνταγμα Ιερών Κανόν...»

10 εύκολα Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών για κάθε γυναίκα.

Εύκολα και γρήγορα, 10 λαμπερά σχέδια για κομψά εορταστικά νύχια! Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα, όλες οι γυναίκες τις γιορτινές μέρες θέλουν να νιώσουν λιγάκι παραπάνω αυτές τις υπέροχες γιορτές.a style="display:inline-block;" margin:="" 25px="" 0;...»

Βασιλόπιτα κέικ με πορτοκαλάδα

Βασιλόπιτα κέικ με πορτοκαλάδα! Μια φανταστική Βασιλόπιτα και πάνω απο όλα ευκολη που πρέπει να δοκιμάσετε! ΥΛΙΚΑ 250 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη σοφτ 250 γρ.ζάχαρη 250 γρ.πορτοκαλάδα με ανθρακικό 500 γρ.αλεύρι που φουσκώνει ...»

Ένωσε με συρραπτικό πλαστικά ποτηράκια και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!

Μπορεί ακόμη να αργούν τα Χριστούγεννα, αλλά με λίγη φαντασία μπορείτε να μετατρέψετε το παρακάτω διακοσμητικό σε all-time-classic!div style="margin:0" a...»

24 υπέροχες ιδέες για το πασχαλινό σας μανικιούρ

Το Πάσχα πλησιάζει και οι προετοιμασίες σιγά σιγά ξεκινούν. Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να σκεφτείτε λίγο και το μανικιούρ σας; Επιλέξτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο και παιχνιδιάρικο σχέδιο στα νύχια σας, ιδανικό για τις μέρες του Πάσχα. Παστέλ αποχρώσεις, σχέδια με απ...»

Σελίδα 5 από 5 | Αποτελέσματα 61 - 75 από 65
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page