ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ / ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Πίνακας Σαπωνοποίησης (Table Saponification)

Ο πίνακας σαπωνοποίησης που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τα δικά σας χειροποίητα σαπούνια, αφού πρώτα υπολογίσετε τις αναλογίες σε Καυστική Σόδα (NaOH) και Καυστική Ποτάσα (KOH) που θα χρειαστούν. Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να παρασκευάσετε στέρεα σαπούνια σε πλάκες χρη...»

Φτιάξτε σπιτικό Αφρόλουτρο

Ιδανικό  για μετά το γυμναστήριο! Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από ένα ζεστό αρωματικό ντους, που θα χαλαρώσει τους σφιγμένους και κουρασμένους μυς μετά το γυμναστήριο, ενώ παράλληλα θα διώξει την υπερένταση ηρεμώντας σώμα και νου. Χρησιμοποιήστε αγνά υλικά, όπως πράσινο σαπούν...»

Υαλουρονικό Οξύ (Hyaluronic Acid)

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της επιδερμίδας μας, με τις μεγαλύτερες ποσότητες να βρίσκονται στα μάτια και τις αρθρώσεις. Πρόκειται για υδρόφιλο μόριο που υπάρχει αυτούσιο στη φύση και αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού, το οποίο με την πάροδο του χρόνου μειώνε...»

Οι Χημικές ουσίες των Καλλυντικών

Καλλυντικό, σύμφωνα με τη νομοθεσία, είναι κάθε ουσία ή παρασκεύασμα που προορίζεται να έλθει σε επαφή με διάφορα μέρη του σώματος (εξωτερικά), ακόμη και με το τριχωτό της κεφαλής ή τους βλεννογόνους, τα νύχια, τα χείλη, τα δόντια με σκοπό να τα καθαρίσει, να τα προστατεύσει, να τα αρωματίσει ή ν...»

Χειροποίητες Κηραλοιφές

Οι παραδοσιακές Κηραλοιφές, γνωστές από την αρχαιότητα, παρασκευάζονται από 100% φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλες για πολλές χρήσεις. Βασικό συστατικό σε μια κηραλοιφή είναι το Κερί Μέλισσας, το οποίο έχε...»

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

Οι μαύροι κύκλοι που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια αποτελούν κοινό αισθητικό πρόβλημα για όλους τους ανθρώπους, όμως ενοχλούν ιδιαίτερα τις γυναίκες καθώς προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή τους. Οι παράγοντες στους οποίους οφείλεται η εμφάνιση μαύρων κύκλων είναι πολλοί, ανάμεσά τους και πε...»

Σελίδα 4 από 4 | Αποτελέσματα 46 - 60 από 51
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page