ΔΙΑΦΟΡΑ / ΓΥΝΑΙΚΑ

10 «καυτές» απορίες για την περίοδό μας!

Γιατί πονάμε κατά την διάρκεια του σεξ και τι σημαίνει η έντονη αιμορραγία κατά την διάρκεια της περιόδου μας; 10 συχνές ερωτήσεις ζητούν απάντηση!  1. Πού οφείλονται οι πόνοι της περιόδου και πώς να τους αντιμετωπίσω; Ο πόνος κατά τη διάρκεια της περιόδου, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμ...»

Θα τα λατρέψετε: 4 SOS tips για όσες βαριούνται τη γυμναστική

Θεωρείς το γυμναστήριο αγγαρεία, βαριέσαι να πας και βρίσκεις συνέχεια δικαιολογίες για να λουφάρεις. Κι όμως, μπορείς να κρατηθείς σε φόρμα χωρίς απαραίτητα να γραφτείς στο γυμναστήριο, φτάνει να βρεις τη fitness δραστηριότητα  που σου ταιριάζει και να αποφύγεις τα λάθη που σαμπ...»

13 αρχαίες τεχνικές ομορφιάς που είναι χρήσιμες ακόμη και σήμερα

Οι γυναίκες, αγωνιζόντουσαν για την ομορφιά τους από πάντα. Σήμερα, θα σας δείξουμε μερικά από τα μυστικά που έχουν αποδείξει την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητά τους εδώ και αιώνες. Ελαιόλαδο img layout="responsive" alt="viraltopnews.gr" src="/JPG/NEWSFP/b20170420...»

Ετοιμάζεσαι για ταξιδάκι; Πάρε ιδέες για να είσαι άνετη χωρίς να χάσεις το στυλ σου! Τα looks που θα λατρέψεις

Για τις μέρες του Πάσχα κανόνισες από νωρίς την άδειά σου, έκλεισες εισιτήρια για τον προορισμό που είχατε αποφασίσει εδώ και καιρό με τις φίλες σου, έχεις σχεδόν ετοιμάσει τη βαλίτσα σου για να μην “τρέχεις” μέχρι την τελευταία στιγμή και το μόνο που απομένει είναι να βρεις...»

Συγχαρητήρια στους Ιταλούς! Νέος νόμος επιτρέπει στις Γυναίκες να κάθονται και να Πληρώνονται, όταν έχουν Περίοδο!

Αν είστε γυναίκα, ξέρετε ότι κατά την περίοδό σας τα καθημερινά πράγματα σας φαίνονται πιο δύσκολα. Όχι μόνο σέρνεστε, αλλά γίνεστε και πιο συναισθηματική. Οι περισσότερες γυναίκες, θα προτιμούσαν να μη δουλεύουν κατά την περίοδό τους και να ξεκουράζονται. Λοιπόν, χάρη σε ένα νόμ...»

11 hacks για το σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Τα σουτιέν υποτίθεται πως είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός!div style="margin:0" aut...»

Σελίδα 32 από 32 | Αποτελέσματα 466 - 480 από 471
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page