ΔΙΑΦΟΡΑ / ΑΣΤΕΙΑ

Οι 25 ΠΙΟ δημιουργικοί Χιονάνθρωποι που Είδαμε Φέτος τον Χειμώνα. Ειδικά ο 12ος το Πήγε σε άλλο Επίπεδο!

...»

10+1 αθάνατες ελληνικές πινακίδες που η μια είναι καλύτερη από την άλλη

Οι ελληνικές επιγραφές και ταμπέλες έχουν ιδιαίτερη πέραση στο ελληνικό διαδίκτυο και πως να μην έχουν θα μας πείτε αφού χαρίζουν άπλετο γέλιο και είναι σίγουρα κάτι το μοναδικό μιας και δύσκολα συναντάς τέτοιο χιούμορ σε άλλες παρόμοιες ταμπέλες του εξωτερικού. img layout="resp...»

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα των «Αμάν» που έγραψαν ιστορία

Πριν από περίπου μια δεκαετία, οι ΑΜΑΝ, που έκαναν θραύση στο τηλεοπτικό τοπίο με βασικούς πρωταγωνιστές τον Αντώνη Κανάκη και τον Σωτήρη Καλυβάτση, έκαναν ένα σπαρταριστό γιορτινό επεισόδιο. img layout="responsive" alt="viraltopnews.gr" src="/JPG/NEWSFP/33891/b20171224091249_115.jpg" width=100%...»

21 πολύ τρελά προϊόντα που κάνουν τον κόσμο ακόμα πιο τρελό

Η δημιουργικότητα των σχεδιαστών δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Δεν μπορεί κανείς ποτέ να προβλέψει για τι είναι ικανό ένα δημιουργικό πρόσωπο όταν θέλει να εφεύρει κάτι εξαιρετικό και να εντυπωσιάσει την ζωή με τις πιο γενναίες ιδέες. Γνωρίζουμε ότι η φαντασία μπορεί να είναι αι...»

Έχετε Αναρωτηθεί ποτέ ΤΙ θα συμβεί εάν ρίξουμε Ξηρό Πάγο μέσα σε ένα Μπουκάλι Κόκα Κόλα; Δείτε και θα Πάθετε Πλάκα!

Ο διάσημος Youtuber Crazy Russian Hacker κάνει ένα πείραμα, βάζοντας ξηρό πάγο σε ένα μπουκάλι Κόκα Κόλα. Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό! Δείτε το βίντεο! ...»

Σελίδα 13 από 13 | Αποτελέσματα 181 - 195 από 185
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page