ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 5+1 Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να Κάνεις ποτέ για τον Άντρα σου. Το Τελευταίο είναι το ΠΙΟ σημαντικό!

img

Κάθε γυναίκα χρειάζεται λίγη ευτυχία. Σε μια σχέση, οι γυναίκες συχνά αναλαμβάνουν το ρόλο του αρσενικού, κάνουν υπερβολικές θυσίες, θέτοντας αναμφίβολα τη σχέση σε κίνδυνο. 

Μάθαμε τι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν οι γυναίκες για τους άνδρες και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Προσπαθείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα για χάρη του

viraltopnews.gr

Ακόμα κι αν ο σύντροφός σας αντιμετωπίζει μόνιμες δυσκολίες με χρήματα, αν απολύθηκε και δε μπορεί να βρει νέα εργασία, να θυμάστε: μπορεί πάντα να βρει μια δουλειά, ακόμα και αν δεν είναι πάντα στο αντικείμενό του, έστω κάτι προσωρινό για να βγάλει χρήματα προς το ζην. Το πρόβλημα είναι ότι αν έχετε τη συνήθεια να επιλύετε όλα τα προβλήματα για τον αγαπημένο σας, τότε υπάρχει κίνδυνος να γίνετε το άλογο που θα τραβάει μόνο του το κάρο. Οι αρμονικές σχέσεις δεν λειτουργούν έτσι, γι” αυτό δώστε του το περιθώριο να αναλάβει τα ηνία αυτός.

Του χαρίζετε κάθε φορά ακριβά δώρα

viraltopnews.gr

Είναι καλύτερα, όταν τα δώρα που ανταλλάσσει ένα ζευγάρι να είναι ίσης αξίας. Δεν έχει κανένα νόημα να χαρίσετε στον αγαπημένο σας χαρτοφυλάκιο από δέρμα πύθωνα ή να του αγοράσετε ακόμα και ένα αυτοκίνητο, αν αυτός σας χαρίσει ένα μπλέντερ. Αν προσπαθήσετε να κερδίσετε έναν άντρα με ακριβά δώρα, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα έχει επιτυχία, και από την άλλη πλευρά, τα ακριβά δώρα, μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, ειδικά αν εκείνος δεν αντέχει οικονομικά την πολυτέλεια. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σας εκμεταλλεύεται και να κοιτάζει το συμφέρον του.

Γίνεστε για χάρη του «μαξιλάρι»

viraltopnews.gr

Οι γυναίκες συχνά θεωρούν ότι αν αναλάβετε το ρόλο της ψυχολόγου, τότε θα τραβήξετε από την άβυσσο της απελπισίας, το δυστυχισμένο και μοναχικό άντρα που σας αρέσει. Οι άντρες συχνά βλέπουν φιλικά μια τέτοια γυναίκα.

Μια σοφή γυναίκα πάντα ακούει, στηρίζει, δίνει συμβουλές, εμπνέει και προσφέρει δύναμη σε νέα εγχειρήματα. Μία τέτοια γυναίκα, ένας άνδρας τη θεωρεί αξιόπιστη σύντροφο, και αυτό είναι ένα από τα μυστικά για ευτυχισμένη σχέση.

Λέτε τη φράση «Σου τα λεγα!»

viraltopnews.gr

Ακόμα κι αν έχετε απόλυτο δίκιο, τον προειδοποιήσατε και παρόλα αυτά με το έκανε με τον δικό του τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο προκλητικό από τη φράση «Σου τα λεγα!» Καταρχάς φαίνεστε πιο έξυπνη από εκείνον και δεύτερον του το επιδεικνύετε. Αυτό δείχνει έλλειψη διπλωματίας. Κάθε άντρας θέλει να αισθάνεται σημαντικός σε μια σχέση. Τονίζοντας κάθε φορά την ανωτερότητά σας, είναι δύσκολο να αποκτήσετε μια αρμονική σχέση.

Αρνείστε προσωπική ζωή και καριέρα

viraltopnews.gr

Αν έχετε αφιερώσει όλη σας τη ζωή μόνο στον άντρα σας, τα παιδιά, και τη φροντίδα του σπιτιού, τότε ο σύντροφός μπορεί γρήγορα να χάσει το ενδιαφέρον του.  Αν είστε παντρεμένη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε τους φίλους σας, να σταματήσετε να εργάζεστε και όποια άλλα χόμπι είχατε. Το αντίθετο, όσο περισσότερα πράγματα κάνετε και έχετε ενδιαφέρουσα ζωή, τόσο περισσότερο ο σύντροφός σας θα έλκεται σε σας. Αλλά και πάλι μην ξεχνάτε: παν μέτρον άριστον.

Αλλάζετε την εμφάνιση σας μόνο για χάρη του

viraltopnews.gr

Στις γυναίκες αρέσει να αλλάζουν συχνά την εμφάνισή τους. Αλλά αν ο σύντροφός σας επιμένει να κάνετε μια δραστική αλλαγή που δεν σας αρέσει, τότε πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά. Να κουρευτείτε ή να αφήσετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν μόνο και μόνο επειδή το θέλει αυτός; Ένας σύντροφος που σας νοιάζεται δεν θα απαιτήσει αλλαγές και δε θα επέμβει στην αυτοεκτίμησή σας. Αν το κάνει όμως, σκεφτείτε το: Είναι αυτός ο άνθρωπος σας κατάλληλος για σας;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr