ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 4 Τεράστιες Διαφορές ανάμεσα στον Σύντροφο της Ζωής σου και την Αδελφή Ψυχή σου!

img

Δεν είναι όλες οι σχέσεις και οι φιλίες φτιαγμένες με σκοπό να κρατήσουν. Όσο και να σου αρέσει κάποιος – όσα και να μάθεις για τη ζωή μέσω εκείνων, η αλήθεια είναι πως κάποιοι άνθρωποι είναι σύντροφοι για όλη μας τη ζωή, ενώ άλλοι είναι απλά αδελφές ψυχές μας.

Δηλαδή αυτά τα δύο δεν είναι το ίδιο;

Όχι ακριβώς. Παρακάτω ακολουθούν 4 σημαντικές διαφορές ανάμεσα σ’αυτά τα δύο. Το να αποδεκτούμε αυτές τις διαφορές είναι το κλειδί για να καταλάβουμε τη φύση της αγάπης και της συντροφικότητας.

Διαφορά #1 – Σκοπός

viraltopnews.gr

Όταν μία αδελφή ψυχή μπαίνει στη ζωή μας, μας βρίσκει ακριβώς τη στιγμή που την χρειαζόμασταν περισσότερο. Μαθαίνουμε μαζί πράγματα, μαθήματα που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε αυτό το στάδιο της ζωής μας.

Αλλά μετά τα πράγματα αλλάζουν. Παίρνουμε διαφορετικά μονοπάτια.

Σίγουρα είναι κάτι επίπονο αλλά να θυμάστε: μία μέρα θα βρείτε έναν πραγματικό σύντροφο ζωής – κάποιον που θα έχει τους ίδιους στόχους με σας. Ένας τέτοιος σύντροφος δεν είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει σε κάποιο στάδιο της ζωής σας. Είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει σε ότι και να έρθει.

#2 – Έλξη

Αυτό που τραβάει αρχικά μία αδελφή ψυχή είναι οι ομοιότητες που υπάρχουν. Ολοκληρώνουν ο ένας τον άλλον και μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι νιώθει, γιατί σε ένα βαθμό νιώθουν το ίδιο.

Αλλά μία αδελφή ψυχή έχει επίσης και τα ελαττώματά σου και εκεί μπερδεύουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει εύκολα ισορροπία γιατί μοιάζετε πολύ.

Αυτό που σας τραβάει στον σύντροφο ζωής όμως είναι το ενδιαφέρον – το γεγονός πως δεν είστε ακριβώς το ίδιο. Τα ελαττώματά σου και οι δυνάμεις του αλληλοεξουδετερώνονται. Έτσι, μπορεί να υπάρξει ισορροπία στη σχέση και να δημιουργηθούν πολύ γερές βάσεις.

#3 – Διαίσθηση

viraltopnews.gr

Μία αδελφή ψυχή ξέρει κατά βάθος ποιος είσαι. Έτσι, μία συζήτηση είναι πολύ εύκολη. Δύσκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με τον σύντροφο ζωής από την άλλη, χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά. Όσα περισσότερα μαθαίνεις για τον σύντροφό σου, τόσο πιο πολύ θες να βουτήξεις στο μυαλό του – και τόσο περισσότερο τον αγαπάς.

Εξάλλου, αυτό που κάνει μία μακροχρόνια σχέση πετυχημένη είναι η εξέλιξη, η μάθηση και το ενδιαφέρον.

#4 – Μία αδελφή ψυχή συνήθως συνδέεται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή σου.

Οι αδελφές ψυχές τείνουν να ξεπετάγονται από το πουθενά όταν κάτι μεγάλο έγινε στη ζωή μας. Θα μπορούσε να ήταν μία τέλεια καινούργια δουλειά ή κάτι λυπηρό όπως ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου.

Ότι και να ήταν, το πρόσωπο αυτό μένει συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο συμβάν. Σε βοηθούν να προχωρήσεις αλλά τελικά σε αφήνουν μόνο σου να πορευτείς στη ζωή.

Ένας σύντροφος για μια ζωή από την άλλη; Όπως ο πίνακας στο παιδικό σου δωμάτιο, παίρνει άλλο νόημα και σκοπό στη ζωή σου με κάθε μέρα που περνάει. Περνάνε τα κεφάλαια, αλλά εκείνοι παραμένουν μαζί σου – και εσείς μαζί τους.

Οι αδελφές ψυχές και οι σύντροφοι της ζωής μας έχουν το ρόλο τους να παίξουν στη ζωή μας. Εσείς για τι ψάχνετε τώρα; 


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr