ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 10 Πολύτιμες Συμβουλές που θα σας Βοηθήσουν να τα ξαναβρείτε με το Ταίρι σας μετά από έναν Άγριο Καβγά. Η #6 είναι Χρυσός!

img

Οι διαφωνίες συχνά οδηγούν σε καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια. Υπάρχει τρόπος να μην μαλώνουν καθόλου; Όχι, μάλλον δεν υπάρχει. Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν, αλλά θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να τα βρείτε με την αγάπη σας μετά από έναν καβγά – ακόμα και έναν άσχημο.

1. Μετρήστε μέχρι το 10. Πραγματικά πιάνει! Όταν ακούσετε κάτι που δεν σας αρέσει ή με το οποίο διαφωνείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και μετρήστε ως το 10. Δεν θέλετε να πληγώσετε τον σύντροφο σας πάνω στην στιγμή, έτσι δεν είναι;

2. Υιοθετήστε ένα ξεχωριστό σήμα που να δείχνει και τους δυο σας να σταματήσετε. Όταν μια διαφωνία με τον σύντροφό σας κλιμακώνεται, χρησιμοποιήστε το μυστικό σας σήμα. Μπορεί να είναι ένα νόημα ή μια αστεία λέξη. Θα είναι σαν να στέλνετε στον σύντροφο σας το μήνυμα ότι η υπομονή σας εξαντλείται.

3. Μην προσπαθείτε να κερδίσετε. Δεν είναι αυτό που θέλετε, έτσι; Δεν χρειάζεται να έχετε πάντα δίκιο. Σε έναν καβγά με ένα αγαπημένο πρόσωπο, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Αν είστε απόλυτοι για κάτι την διάρκεια του καβγά, δεν θα έχει και τόση σημασία αργότερα. Δοκιμάστε το και θα δείτε την διάφορα.

4. Υπάρχουν κάποια θέματα για τα οποία δεν αξίζει να μαλώνετε. Είναι φυσιολογικό να έχετε διαφορετική άποψη, ειδικά όταν ακόμα συνηθίζετε ο ένας τον τρόπο ζωής του άλλου. Αλλά υπάρχουν θέματα για τα οποία δεν αξίζει να μαλώνετε και μακροπρόθεσμα θα προκαλέσουν μόνο άγχος και πικρία. Επιλέξτε προσεκτικά σε τι θέματα αφιερώνετε τον χρόνο σας.

5. Κάντε μια αγκαλιά τον σύντροφο σας. Όταν υπάρχει παρεξήγηση ή διαφωνία, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να υπάρχει σωματική επαφή με τον άνθρωπο που στέκεται μπροστά σας. Ωστόσο, το άγγιγμα σας θυμίζει ότι αγαπάτε αυτόν τον άνθρωπο και θέλετε να είστε μαζί του.

Μην φοβάστε να ζητήσετε μια αγκαλιά και να είστε γενναιόδωροι με τις αγκαλιές σας. Μπορεί να βοηθήσει να προλάβετε έναν μεγαλύτερο καβγά.

viraltopnews.gr

6. Κάντε κάτι απίθανο. Ας είμαστε ειλικρινείς, έχουμε την τάση να ερμηνεύουμε ό,τι κάνουν ή λένε οι σύντροφοι μας σε σχέση με το παρελθόν τους και συχνά με αρνητικούς συνειρμούς. Αν δεν πλύνει τα πιάτα, είναι επειδή δεν σε βοήθησε ποτέ στην κουζίνα.

Αν ξεχάσει μια ξεχωριστή περίσταση, είναι επειδή ποτέ δεν νοιάστηκε και τόσο για την σχέση σας. Κάντε το εξής “απίθανο” πράγμα: προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί νιώθει έτσι και να αντιστρέψετε τα πράγματα. Αυτό θα αλλάξει ολόκληρη την φύση της σχέσης σας.

7. Δεν πειράζει να πέσετε για ύπνο θυμωμένοι. Παρά τα όσα νομίζουμε, οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε την ίδια μέρα που καβγαδίζετε. Πάρτε τον χρόνο σας, ξεκουραστείτε και ξυπνήστε το επόμενο πρωί. Μην ανησυχείτε: δεν θα συμβεί τίποτα κακό στην σχέση σας κατά την διάρκεια της νύχτας.

8. Χρησιμοποιήστε λίγο χιούμορ. Σκεφτείτε ένα αστείο! Είναι τέλειος τρόπος για να μειώσετε την ένταση. Μην είστε ειρωνικοί ή κακοί με τον σύντροφο σας – απλά μια αστεία κίνηση ή λέξη βοηθάει.

9. Μάθετε την θέση σας. Χρειάζονται δύο άτομα για να γίνει καβγάς. Ενώ παίρνετε βαθιά ανάσα για 10 δευτερόλεπτα, σκεφτείτε τι ακριβώς σας θυμώνει και σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Μην φοβηθείτε να αναλάβετε την ευθύνη!

10. Κάντε κάτι διασκεδαστικό. Το περιβάλλον γύρω σας επηρεάζει την σχέση σας. Μια αρνητική ατμόσφαιρα μπορεί να μετατραπεί εύκολα από διαφωνία σε μεγάλο καβγά. Αν πεινάτε ή το μέρος έχει πολλή φασαρία και είναι αδύνατο να μιλήσετε, η ένταση σίγουρα θα αυξηθεί.

viraltopnews.gr

Προσπαθήστε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό για τους δυο σας, όπως να πιείτε κάτι νόστιμο. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβετε ότι δεν είναι η σωστή στιγμή να μαλώσετε: είναι ώρα για φαγητό και χαλάρωση.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr