ΓΟΝΕΙΣ: 9 Λόγοι που αποδεικνύουν πως η Αγάπη της Μητέρας δεν συγκρίνεται με ΤΙΠΟΤΑ στον Κόσμο. Δώστε Προσοχή στον Τελευταίο!

img

Η μητέρα σας είναι το μόνο άτομο στην ζωή σας που σας αγάπησε πριν καν σας γνωρίσει. Δυστυχώς, κάποιοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η μητέρα τους όταν εκείνη δεν είναι πια εκεί. Μην περιμένετε να έρθει η γιορτή της ημέρας για να πείτε στην μητέρα σας πόσα σημαίνει για εσάς.

Δείτε παρακάτω 9 καλούς λόγους για να κάνετε ένα διάλειμμα από την μέρα σας και να τηλεφωνήσετε ή να επισκεφτείτε την μαμά σας.

33

1. Μπορείτε να της μιλήσετε για τα πάντα

Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, η μαμά σας είναι πάντα πρόθυμη να το ακούσει. Μπορείτε να της μιλάτε με τις ώρες για τα προβλήματα ας και πιθανότατα θα σας βοηθήσει να βρείτε και λύσεις. Και μπορείτε να της πείτε τα πάντα χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί να σας κρίνει.

2. Νοιάζεται για εσάς

Μπορεί να γίνεται λίγο ενοχλητική μερικές φορές, αλλά προσπαθήστε να μην θυμώνετε πολύ όταν η μητέρα σας ρωτάει που ήσασταν, τι κάνετε και με ποιον. Είστε το παιδί της και απλά σας δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται. Και όταν την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ, θα είναι πάντα εκεί να σας δώσει ένα χεράκι.

34

3. Σας εμπνέει

Μπορεί να εντυπωσιάζεστε με τον τρόπο με τον οποίο η μαμά σας διαχειρίζεται τα προβλήματα και καταφέρνει να ξεπεράσει τα μικρά εμπόδια της ζωής. Ή ίσως να έχει καταφέρει πράγματα που κι εσείς θέλετε να καταφέρετε. Ακόμα και αν η μητέρα σας έχει κάνει κάποια λάθη, έχετε το προνόμιο να μάθετε από εκείνη και να αποφύγετε τα ίδια λάθη στην ζωή σας.

4. Κάνει τις καλύτερες αγκαλιές

Ακόμα και αν έχετε να την δείτε μόνο δυο μέρες, η μητέρα σας κάνει την ίδια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά λες και έχει να σας δει χρόνια. Είναι υπέροχο συναίσθημα!

35

5. Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια και υποστηρίκτρια σας

Κανείς άλλος στον κόσμο δεν είναι τόσο ευτυχισμένος όσο εκείνη όταν πετυχαίνετε τους στόχους σας. Και η μαμά σας θα είναι πάντα εκεί για να σας παροτρύνει όταν τους κυνηγάτε.

6. Είστε πάντα η πρώτη της προτεραιότητα

Οι μητέρες είναι τα πιο ανιδιοτελή πλάσματα στον κόσμο. Οι ανάγκες της μητέρας σας έρχονται πάντα δεύτερες μετά τις δικές σας και είναι πάντα πρόθυμη να παρατήσει αυτό που κάνει για να σας βοηθήσει.

7. Σας αγαπάει χωρίς όρους

Κάποιες μαμάδες αποκτούν παιδιά που αργότερα γίνονται σκληροί εγκληματίες και καταλήγουν στην φυλακή. Αλλά οι μαμάδες τους δεν σταματάνε ποτέ να τα αγαπάνε και να τα επισκέπτονται τακτικά. Όπως και να καταλήξουν τα παιδιά τους, οι μαμάδες θα τα αγαπάνε πάντα έτσι όπως είναι.

36

8. Σας δείχνει τον σωστό δρόμο

Η μαμά σας θέλει μόνο το καλύτερο για εσάς. Σας δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αν βρεθείτε σε αδιέξοδο, η μαμά σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον δρόμο σας. Δεν θα σας πει ποτέ να παρατήσετε τα όνειρα σας. Αντίθετα, θα σας παροτρύνει να μην τα παρατήσετε ποτέ!

9. Έχει το καλύτερο χαμόγελο

Ακόμα και ανάμεσα σε πλήθη μπορείτε να ξεχωρίσετε το χαμόγελο της μητέρας σας. Είναι ξεκάθαρο και πάντα σας κάνει να νιώθετε ζεστασιά και ασφάλεια. Και η αίσθηση του χιούμορ της σας κάνει να χαμογελάτε κι εσείς!

37

Η μαμά σας είναι ξεχωριστή. Δείξτε της πόσα πολλά σημαίνει για εσάς όσο είναι ακόμα εδώ. Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά κανείς δεν είναι. Θέλει απλά το καλύτερο για εσάς, επειδή σας αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε. Αφιερώστε ένα λεπτό από τη μέρα σας για να της δείξετε πόσο νοιάζεστε!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr