ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αυτό το Σπιτικό Έμπλαστρο είναι ιδανικό για Παιδιά και Θεραπεύει τον Βήχα σε Χρόνο Ρεκόρ. Δείτε ΠΩΣ να το Φτιάξετε!

img

Σε κανέναν δεν αρέσει η γεύση του σιροπιού για τον βήχα, και συχνά ο βήχας επιμένει, χωρίς αποτέλεσμα. Ο βήχας οφείλεται όχι μόνο στον ερεθισμό του λαιμού, αλλά και στην συσσώρευση φλέγματος στους βρόγχους, που μπορεί να οδηγήσει και σε βρογχίτιδα, και χρόνιο βήχα. 

viraltopnews.gr

Αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα απολύτως φυσικό γιατροσόφι που καταπραϋνει και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα του βήχα, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον οργανισμό; Το μόνο που χρειάζεται, είναι να φτιάξετε ένα μείγμα με φυσικά υλικά, να το κάνετε επίθεμα στο στέρνο σας για όλο το βράδυ (αν είστε ενήλικας) και θα δείτε από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα.

 

viraltopnews.gr

Ένα από τα βασικά συστατικά είναι το λάδι καρύδας, που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λαυρινικό οξύ, που διαλύει το λιπώδες προστατευτικό στρώμα των ιών, και έτσι είναι περισσότερο ευάλωτα να δεχθούν επίθεση από το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

viraltopnews.gr

Το μέλι χρησιμοποιείται ευρέως στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, του ερεθισμένου λαιμού και στο βήχα. Όταν εφαρμόζεται τοπικά στο στέρνο, στοχεύουμε κατευθείαν τους πνεύμονες, ώστε να απορροφηθούν τα ευεργετικά στοιχεία του μελιού.

Υλικά:

  • Μέλι
  • Λάδι καρύδας
  • Αλεύρι
  • Πετσέτα
  • Κολλητική ταινία για ιατρική χρήση

viraltopnews.gr

Οδηγίες:

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι με λίγο μέλι, και στη συνέχεια προσθέστε λίγο ζεστό λάδι καρύδας.

Εφαρμόστε το σε μια πετσέτα, και τοποθετήστε την στο κέντρο του θώρακα, σταθεροποιώντας την με κολλητική ταινία.

Αυτή η φυσική κομπρέσα μπορεί να εφαρμοστεί σε έναν ενήλικα για όλο το βράδυ, ή σε ένα παιδί μόνο για 2-3 ώρες. Θα παρατηρήσετε κάποια βελτίωση μετά την πρώτη εφαρμογή, και είναι απολύτως ασφαλές να το εφαρμόσετε πολλαπλές φορές μέσα στη βδομάδα.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr