ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Παίρνει ένα Σαπούνι και το Βάζει κάτω από το Σεντόνι της για όλη τη Νύχτα. Ο Λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας!

img

Γνωρίζετε για το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών και για τις κράμπες; Ουσιαστικά, αυτές είναι καταστάσεις που συμβαίνουν τη νύχτα, όταν προσπαθείτε να πάτε για ύπνο. Η αντιμετώπισή τους είναι εξαιρετικά επώδυνη και απογοητευτική.

Το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών είναι μια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί δυσάρεστους πόνους στα πόδια, καθώς ένα άτομο αναπαύεται. Η αιτία του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών είναι άγνωστη, αλλά υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που έχουν συνδεθεί με το θέμα. Αυτές περιλαμβάνουν νεφρική ανεπάρκεια, διαβήτης, η κατανάλωση αλκοόλ, η χρήση φαρμάκων, και η εγκυμοσύνη.

Οι νυχτερινές κράμπες στα πόδια, είναι επίσης ένα κοινό πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι. Ωστόσο, σε αντίθεση με το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών, μετακινώντας το πόδι ενώ υπάρχει κράμπα, δεν θα μειώσει την δυσφορία. Αντ “αυτού, θα αυξήσει σημαντικά τον πόνο. Οι κράμπες συνήθως συμβαίνουν λόγω της υπερβολικής άσκησης, της ανεπάρκειας βιταμινών και της αφυδάτωση.

viraltopnews.gr

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε και τις δύο ανεπιθύμητες καταστάσεις που συμβαίνουν το βράδυ. Όπως μασάζ, ένα ζεστό μπάνιο ή ντους, να πίνετε αρκετό νερό, και σωστή διατροφή. Ωστόσο, υπάρχει ένα απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε και θα σταματήσει ο πόνος στα πόδια.

Βάλτε ένα σαπούνι κάτω από το σεντόνι σας!

Περίπου το 42% των ανθρώπων που πάσχουν από κράμπες στα πόδια ή το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών χρησιμοποιούν αυτό το παράξενο τέχνασμα με το σαπούνι για να σταματήσει το πρόβλημα. Γιατί γίνεται αυτό; Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι, αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι το μαγνήσιο που υπάρχει στο σαπούνι σταματά το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή η ανεπάρκεια του μαγνησίου είναι η κύρια αιτία των ανήσυχων ποδιών και των κραμπών.

Ο Δρ Oz προτείνει σαπούνι λεβάντας επειδή βοηθά στη χαλάρωση των μυών με τη φυσική μυρωδιά του. Εάν πρόκειται να βάλετε σαπούνι στο κρεβάτι σας, ας είναι φυσικό με αιθέρια έλαια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr