ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Aυτό το σπίτι εξωτερικά μοιάζει με κέλυφος. Εάν μπούμε μέσα είναι κάτι το εξωπραγματικό!

img

Πολλά μικρά σπίτια, λόγω της βιωσιμότητάς τους, έχουν φτιαχτεί σε σχήματα που αντιπροσωπεύουν τη φύση.

Μερικά μοιάζουν σε σχήμα κολοκύθα με θόλους, άλλα ανθίζουν σαν λουλούδια, και πολλά μοιάζουν με κούτσουρα, και είναι σαν να βρίσκεσαι στο γνωστό και αγαπημένο παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»!

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σπίτι στο Μεξικό από τον αρχιτέκτονα Χαβιέρ Senosiain του αρχιτεκτονικού γραφείου Arquitectura Organica, είναι το πιο φανταστικό μικρό σπίτι που έχουμε ανακαλύψει μέχρι στιγμής.

Διαμορφωμένο σαν να είναι κέλυφος αυτό το μαγικό σπίτι βρίσκεται κοντά στην Πόλη του Μεξικού ο άνθρωπος που το σχεδίασε ήταν εμπνευσμένος από το έργα του Γκαουντί, του Frank Lloyd Wright αλλά και την Μητέρα Φύση.
Μοιάζει λες και μέσα μένει κάποια γοργόνα ή κάποιο γιγάντιο καλαμάρια. Σίγουρα όμως το εξωτερικό του θυμίζει ένα κέλυφος σαλιγκαριού!
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν που είναι μοναδικά εντυπωσιακές. Είναι όντως κάτι πολύ ασυνήθιστο αλλά ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Αυτό το σπίτι είναι πραγματικά υπέροχο εξωτερικά. Αν ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του είναι ακόμη καλύτερο!
Το σπίτι διαθέτει κέλυφος από πολύχρωμα βιτρό.Το εσωτερικό του είναι παραμυθένιο. Παντού υπάρχουν όμορφες πινελιές του φωτός.
Φυσικά στοιχεία, όπως φυλλώματα και δέντρα, που υπάρχουν μέσα στο σπίτι το κάνουν να ξεχωρίζει και νομίζεις ότι είσαι στην φύση! Υπάρχουν επίσης πολλές σπείρες – ένα σχήμα που βρίσκεται συνήθως στη φύση.
Ο ύπνος σε αυτό το κρεβάτι θα σας δώσει με μια ευτυχισμένη λάμψη γύρω σας!

viraltopnews.gr

Σε αυτό το σύγχρονο ντους νιώθεις σαν να είσαι σε υποβρύχιο, που τυλίχθηκε με φυσαλίδες!

viraltopnews.gr

Η Τέχνη μιμείται τη ζωή: όταν ένα υποβρύχιο σκηνικό γίνει μπάνιο!

viraltopnews.gr

Η τηλεόραση βρίσκεται μέσα σε ένα τοίχο σε στυλ κορμού από δέντρο

viraltopnews.gr

Η κατασκευή του σπιτιού περιλαμβάνει ακόμη και ένα ειδικά σχεδιασμένο εξαερισμό για την κουζίνα.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Μια νεαρή οικογένεια από την Πόλη του Μεξικού τώρα ζει σε αυτό το σπίτι. Είχαν κουραστεί να ζουν σε ένα συμβατικό σπίτι και ήθελαν μια αλλαγή που τους έφερνε πιο κοντά στη φύση!Σίγουρα πέτυχαν το στόχο τους! Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτό το σπίτι και διαδώστε αυτόν τον πραγματικά διαφορετικό τρόπο ζωής!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr