ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Αυτό το μικρό τροχόσπιτο δεν είναι ούτε 10 τετραγωνικά! Αλλά το εσωτερικό του θα σας κερδίσει!

img

Όλα τα μικρά σπίτια προκαλούν το ενδιαφέρον και κρύβουν εκπλήξεις αλλά σίγουρα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μικρά σπίτια που έχουμε δει!
Το μικροσκοπικό αυτό σπίτι μοιάζει εξωτερικά με κουτί και σίγουρα διαφέρει από κάθε άλλη κατοικία. Το σπίτι αυτό βρίσκεται στην πόλη Aurora της πολιτείας του Oregon των Η.Π.Α. και μπορείτε να δείτε την αγγελία πώλησης του εδώ.
Το εσωτερικό του είναι έξυπνα και όμορφα διακοσμημένο, δίνοντάς του ένα ιδιαίτερο στυλ. Είναι ευρύχωρο και ενδιαφέρον όπως άλλωστε τα περισσότερα μικρά σπίτια σαν αυτό, έχοντας κρυμμένα αντικείμενα και κολπάκια που τα κάνουν άνετο.
Δείτε λοιπόν στις μοναδικές φωτογραφίες που ακολουθούν πως είναι το εσωτερικό του.
Ο σχεδιαστής του σπιτιού, Graham Berry, το ονόμασε «Walden» λόγω του διάσημου βιβλίου του Henry David Thoreau (Αμερικανός φιλόσοφος, φυσιοδίφης, συγγραφέας και ποιητής).

viraltopnews.gr

Το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει στην κατηγορία των πιο μικρών μιας και οι διαστάσεις είναι μικροσκοπικές! Είναι περίπου 10 τετραγωνικά!

viraltopnews.gr

Αλλά το εσωτερικό, είναι απίθανο. Είναι ιδανικό για ένα άτομο και διαθέτει κρεβάτι, κουζίνα και μπάνιο.

viraltopnews.gr

Το μικρό αυτό σπίτι είναι αγροτικό, μποέμικο και μινιμαλιστικό καθώς διαθέτει πολλά και διαφορετικά στυλ συγχρόνως.

viraltopnews.gr

Οι άσπροι τοίχοι, δίνουν στον χώρο μια αέρινη αίσθηση.

viraltopnews.gr

Το μπάνιο περιλαμβάνει μόνο μια τουαλέτα στριμωγμένη μαζί με μια ντουζιέρα.

viraltopnews.gr

Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, να διαβάσετε ή να φάτε στο πτυσσόμενο τραπεζάκι που βρίσκεται μπροστά από το παράθυρο, απολαμβάνοντας διαφορετική θέα κάθε μέρα.

viraltopnews.gr

Το σκούρο ξύλο κερασιάς σε συνδυασμό με τον κασσίτερο, δημιουργούν ένα μοναδικό φυσικό αλλά και αστικό στυλ, το οποίο προσδιορίζει το σπίτι κάνοντάς το ξεχωριστό.

viraltopnews.gr

Όπως αναφέρεται και στην αγγελία πώλησης η τιμή του είναι 18.500 δολάρια.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr