ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Οι φίλοι της γελούσαν με την ιδέα της. Μέχρι που είδαν τι έφτιαξε!

img

Οι περισσότεροι στην αρχή δεν κατάλαβαν για πιο λόγο η Μόνικα Σμίθ δούλευε για τόσες πολλές ώρες στη πίσω αυλή του σπιτιού της.
Όταν αργότερα έμαθαν ότι προσπαθούσε να κατασκευάσει ένα μικρό σπιτάκι γέλασαν μαζί της, μην μπορώντας να πιστέψουν πως θα μπορούσε η ηλικιωμένη γυναίκα να το κάνει μόνη της.
Άλλωστε και ο χώρος δεν φαίνονταν να ευνοεί την ιδέα της. Ήταν τόσο μικρός που έμοιαζε αδύνατον να χωρέσει σε αυτόν ένα κανονικό σπίτι.
Η Μόνικα όμως δεν φαίνονταν διατεθειμένη να το βάλει κάτω. Είχε άλλωστε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο.
Η νεότερη κόρη της και τα 5 παιδιά της έμειναν άστεγοι όταν η τράπεζα τους πήρε το σπίτι. Έτσι αποφάσισε να τους δώσει το δικό της σπίτι και εκείνη να μετακομίσει στο μικρό σπίτι της πίσω αυλής. Όταν το ολοκλήρωνε..

viraltopnews.gr

Τελικά τα κατάφερε! Το μικρό σπίτι με τους δυο ορόφους μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο σπίτι που έχετε δει ποτέ, αλλά διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ντουλάπια, σαλόνι, υπνοδωμάτιο και φυσικά πολλά έπιπλα! Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το παλιό υπόστεγο θα μπορούσε να χωρέσει τόσα πολλά έπιπλα!

viraltopnews.gr

Το εξωτερικό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί , αλλά το εσωτερικό είναι καταπληκτικό !

viraltopnews.gr

Η Μόνικα δεν προσέλαβε μηχανικούς για να τη βοηθήσουν να ολοκληρώσει την κατασκευή. Έκανε τα πάντα μόνη της! Η μοναδική βοήθεια που είχε ήταν από τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

viraltopnews.gr

Η Άννα, η άλλη κόρη της, είπε ότι η κύρια κατοικία της είχε μόνο 2 υπνοδωμάτια. Έτσι δεν υπήρχε αρκετός χώρος για να μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Η ανιδιοτέλεια της την έσπρωξε να εγκαταλείψει το σπίτι της, για να μείνουν σε αυτό η κόρη της με τα παιδιά της! Η Γιαγιά της Χρονιάς!

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr