ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ: Θες να τον τρελάνεις στο κρεβάτι; Αυτά είναι τα «ιδιαίτερα» μυστικά των strippers!

img

Στους άντρες αρέσουν οι strippers. Ακόμα κι αν δεν πηγαίνουν σε strip club, η ιδέα ότι μια γυναίκα θα τους χορέψει γυμνή ή ημίγυμνη, είναι μια φαντασίωση αξεπέραστη για τους περισσότερους απ’ αυτούς.

Ποια, όμως, είναι τα «μυστικά» των strippers που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναζωπυρώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και τελικά αντί για το club να καταλήγει με τρέλα στο κρεβάτι σου;

1.     Οι strippers αποτελούν φαντασίωση και «απαγορευμένο» φρούτο για τους άντρες που πάνε στα club. Μήπως, λοιπόν, να ρωτήσεις ευθέως τον σύντροφό σου ποιες είναι οι φαντασιώσεις του και να προσπαθήσεις να τις κάνεις εσύ πραγματικές; Τότε δεν θα έχει ανάγκη να κυνηγά μια φαντασίωση, αλλά θα έρχεται απευθείας σε σένα.

2.     Ένας άντρας μπορεί να ενθουσιαστεί …σεξουαλικά από πολλές γυναίκες την ίδια στιγμή, ή από γυναίκες με διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε φορά (γυναίκες με μικρό ή μεγάλο στήθος, ξανθές ή μελαχρινές, ψηλές ή μικροσκοπικές). Εκμεταλλεύσου αυτή την αδυναμία των αντρών στις γυναίκες και παίξε ρόλους στο σεξ. Μεταμορφώσου άλλοτε τονίζοντας το μακιγιάζ σου, άλλοτε φορώντας περούκα ή χρωματιστά εσώρουχα και καν’ τον να νιώθει ότι κάθε φορά τον περιμένει μια ξεχωριστή performance.

3.     Οι strippers δεν μιλούν, δίνουν …παράσταση. Έτσι κι εσύ, άσε τα πολλά λόγια και καν’ τον να νιώσει στα προκαταρκτικά ότι ο κόσμος του ανήκει.

4.     Οι  strippers δεν πηγαίνουν εύκολα μ’ ένα πελάτη, αν δεν διεκδικήσουν λεφτά πρώτα. Αυτό το παιχνίδι διεκδίκησης, τις κάνει πιο ελκυστικές στους άντρες και το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ, όχι φυσικά ζητώντας λεφτά, αλλά παίζοντας το λίγο δύσκολη. Τους ανάβει!

5.     Από την άλλη, ξέρεις πόσο διεκδικητική και άμεση μπορεί να είναι μια stripper μόλις βρεθεί με τον πελάτη. Έτσι κι εσύ με τον σύντροφό σου: ξεκούμπωσέ του το παντελόνι μόλις μπει στο σπίτι από τη δουλειά, ξάπλωσέ τον στον καναπέ και … Αυτή η επιθετικότητα αρέσει στους άντρες, εφάρμοσέ την!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr