ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Αυτή η τετραμελής οικογένεια δημιούργησε το σπίτι των ονείρων της μόλις σε 50 τετραγωνικά!

img

Ποιος λέει πως μια μεγάλη έπαυλη, το όνειρο μιας ζωής για κάποιους, φέρνει την απόλυτη ευτυχία σε όλους;

Η ευτυχία βέβαια δεν είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Άλλοι μπορεί να ονειρεύονται ένα υπέροχο, τεράστιο σπίτι, ενώ κάποιοι άλλοι ένα μικρό αγροτόσπιτο.

Αυτή η τετραμελής υπέροχη οικογένεια στην Αμερική συνειδητοποίησε πως το σπίτι των ονείρων τους δε χρειάζεται ούτε πολύ χώρο ούτε πολλά πράγματα για να τους κάνει ευτυχισμένους.

Η Τζέσικα Χέλγκερσον, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και ο σύζυγός της Γιάννης Δούλης, αρχιτέκτονας, ζουν σε ένα σπίτι 50 τετραγωνικών μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Το ζευγάρι λέει πως τους άρεσε η περιοχή που ανακάλυψαν κατά τύχη! Αμέσως κατάλαβαν ότι εκεί ήθελαν να μείνουν αν και θα έπρεπε να φροντίσουν να έχουν λίγα πράγματα μέσα στο σπιτάκι αυτό.

Το εξωτερικό του σπιτιού είναι όμορφο και μοντέρνο!

viraltopnews.gr

Το εσωτερικό του είναι άνετο, με μίνιμαλ ύφος, ενώ το ξύλινο πάτωμα δίνει μια νότα Σκανδιναβική! Καλό να υπάρχει διακοσμητής στο σπίτι!

viraltopnews.gr

Ακόμα και εντοιχισμένη βιβλιοθήκη υπάρχει!

viraltopnews.gr

Τα παιδιά στις κουκέτες.

viraltopnews.gr

Ο μπαμπάς και η μαμά στο πατάρι.

viraltopnews.gr

Άν και το σπίτι είναι λίγα τετραγωνικά, φαίνεται άνετο και φωτεινό.

viraltopnews.gr

Η τουαλέτα είναι μικρή, αλλά τα καταφέρνουμε μια χαρά!

viraltopnews.gr

Η οικογένεια πρόσφατα έκανε πάρτυ για το γιο τους, αλλά ζήτησαν από τους καλεσμένους να μη φέρουν δώρα γιατί χρειάζονταν χώρο! Τι του πήραν;

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Καθένας μπορεί να φτιάξει το σπίτι του όπως του αρέσει για να νοιώθει καλά χωρίς πολλά έξοδα μα με πολλή φαντασία και αγάπη!

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr