ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Έξυπνες ιδέες για τη διακόσμηση του κήπου!

img

Τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις τις προετοιμασίες για την διακόσμηση του κήπου σου.

Να φυτέψεις τα λουλούδια σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και να σκεφτείς τι έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα θα χρησιμοποιήσεις, ώστε να απολαμβάνεις μια υπέροχη ατμόσφαιρα με την παρέα σου!

Για να καταφέρεις να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα δε χρειάζεται να κάνεις υπερβολές, αρκεί μόνο να έχεις έξυπνες και εύκολες ιδέες για κήπους και πολύ καλή διάθεση για να τις υλοποιήσεις.

Τι μπορείς όμως να κάνεις ώστε να αποκτήσεις έναν παραμυθένιο κήπο;

viraltopnews.gr

Για αρχή θα πρέπει να ασχοληθείς με τα λουλούδια σου, τα οποία μπορείς να τα φυτέψεις μέσα σε παλέτες, λάστιχα αυτοκινήτου και ότι άλλο μπορεί να νομίζεις πως είναι άχρηστο στο σπίτι σου, αλλά το πιο όμορφο θα ήταν να χρησιμοποιήσεις μεγάλα πιθάρια και να φροντίσεις να βγαίνουν τα λουλούδια από μέσα τους.

viraltopnews.gr

Και τα έπιπλα κήπου όμως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική του εικόνα. Το χρώμα του ξύλου κάνει πιο ζεστή την ατμόσφαιρα, αλλά όσες θέλουν ένα πιο μοντέρνο και νεανικό σύνολο μπορούν να παίξουν με τα χρώματα στα έπιπλα, αλλά και στα μαξιλάρια.

viraltopnews.gr

Όσο για τα διακοσμητικά που μπορείς να βάλεις μία πολύ καλή πρόταση είναι το συντριβάνι ή ακόμη και μια λιμνούλα που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου, αλλά πολύ στην μόδα είναι τα χειροποίητα φαναράκια που μπορείς να φτιάξεις από βαζάκια, αλλά και η διακόσμηση του φράχτη με παλέτες και παλιά αντικείμενα.

viraltopnews.gr

Αν υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι σίγουρα θα λατρέψουν τις ξύλινες κατασκευές, όπως ένα παγκάκι κήπου ή μια κούνια, αλλά σίγουρα η αγαπημένη τους θέση θα είναι επάνω σε μια αιώρα.

viraltopnews.gr

Τέλος, αν έχεις και την βοήθεια από κάποιον άντρα μπορείς να φτιάξεις ένα εξωτερικό μπαρ στο οποίο θα κάθεσαι τα βράδια με τους φίλους σου ή και ένα κιόσκι με κουρτίνες για να βάλεις από κάτω τους καναπέδες σου!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr