ΠΕΡΙΕΡΓΑ: Απίστευτο περιστατικό: 17χρονος «αναστήθηκε» λίγες ώρες πριν την κηδεία του

img

Η κατάσταση της υγείας του γρήγορα επιδεινώθηκε και την περασμένη εβδομάδα οι γιατροί είπαν στην οικογένειά του πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει εάν δεν είχε μηχανική υποστήριξη. Έτσι εκείνοι αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν.

Όταν σταμάτησε να αναπνέει, όπως γράφει η Daily Mail, οι συγγενείς του πίστεψαν πως είχε πεθάνει και αμέσως ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την κηδεία του. Καθ’ οδόν όμως, εκείνος ξύπνησε.

«Αποφασίσαμε να τον πάμε στο σπίτι μας όταν οι γιατροί μας ενημέρωσαν πως οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν πολύ μικρές όταν θα αποσυνέδεαν τη μηχανική υποστήριξη» δήλωσε ένας από τους συγγενείς του στους Times of India.

Είχε υψηλό πυρετό και η λοίμωξη εξαπλώθηκε σε όλο του το σώμα. Έτσι, μόλις έβγαλαν τη μηχανική υποστήριξη, ο 17χρονος σταμάτησε να αναπνέει.

Έτσι συμπέραναν πως πέθανε και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου όμως, από το χωριό όπου θα γινόταν η κηδεία του, ο 17χρονος άνοιξε τα μάτια του και εμφάνισε συμπτώματα υπέρπνοιας.

Έτσι τον γύρισαν πίσω στο νοσοκομείο και ξανασυνδέθηκε με υποστήριξη αναπνοής. «Υποψιαζόμαστε πως πάσχει από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, λοίμωξη που προκλήθηκε από το δάγκωμα του σκύλου» εξήγησε ένας από τους γιατρούς.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr