ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Είναι το πιο όμορφο τροχόσπιτο στον κόσμο και όχι άδικα… Δείτε το εσωτερικό του και την τιμή που το πουλάνε!

img

Αυτό είναι το Toybox Home, σχεδιασμένο από τους Frank Henderson και Paul Schultz, είναι μόλις 40τ.μ. και θα μπορούσε να γίνει δικό σας για $48.000!

Διαθέτει σαλονάκι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και φυσικά μπάνιο. Εκτός όμως από την καταπληκτική εμφάνισή του είναι και φιλικό προς το περιβάλλον!

Το εξωτερικό του διαθέτει φωτεινά, έντονα χρώματα.

viraltopnews.gr

Ενώ μπορείτε να το φορτώσετε σε τρέιλερ και έτσι να έχετε το δικό σας τροχόσπιτο για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

viraltopnews.gr

Το λευκό στο πάνω μέρος και στη μία πλευρά του είναι θερμοπλαστικό, που είναι πολύ ανθεκτικό και κρατά έξω την υπερβολική θερμότητα. Αυτό βοηθά στο να διατηρείται η εσωτερική θερμοκρασία σταθερή, χωρίς επιπλέον κόστος.

viraltopnews.gr

Διαθέτει αυτόνομο σύστημα ύδρευσης για την ανακύκλωση του νερού από το νιπτήρα ενώ τα πολλά παράθυρα και η συρώμενη πόρτα επιτρέπουν το φως να διεισδύει στο χώρο.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Φυσικά οι αποθηκευτικοί του χώροι είναι όπως και στα περισσότερα σπίτια αυτού του μεγέθους, πολυλειτουργικοί. Εδώ τα σκαμπό κρύβουν από κάτω χώρους αποθήκευσης, ενώ το αναδιπλούμενο τραπέζι μπορεί να μεγαλώσει για να χωρέσουν παραπάνω από ένα άτομα.

viraltopnews.gr

Το ψυγειάκι είναι «κρυμμένο» κάτω από το νιπτήρα για εξοικονόμηση χώρου, υπάρχουν ενσωματωμένα στους τοίχους ράφια, ενώ πίσω τους κρύβεται το μπάνιο.

viraltopnews.gr

Το μπάνιο μετατρέπεται σε ντουζιέρα χάρη στη βρύση που επεκτείνεται.

viraltopnews.gr

Ακριβώς από πάνω του είναι η κρεβατοκάμαρα που χωράει ένα υπέρδιπλο στρώμα.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr