ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Εφαρμογή για να διακοσμήσεις το σπίτι σου!

img

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι μέρος της καθημερινότητας μας πλέον καθώς κάθε χειμώνα και καλοκαίρι, ψάχνουμε εύκολους και έξυπνους τρόπους για να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας!

Και φυσικά κάποια στιγμή στερεύουμε από ιδέες και τότε είναι που όλη αυτή η διαδικασία φαντάζει στα μάτια μας βουνό. Από που να ξεκινήσεις λοιπόν, από τα χρώματα, από τα έπιπλα ή την διαρρύθμιση του χώρου;

Και αν σου έλεγα πως υπάρχει μια εύκολη και ευχάριστη στην χρήση εφαρμογή, με την οποία μπορείς να δεις το πως θα φαίνεται το σπίτι σου, μετά από τις αλλαγές που θα κάνεις;

Το Project Dragonfly ήρθε για να μας λύσει τα χέρια, σχετικά με την ανανέωση του σπιτιού μας. Η συγκεκριμένη online εφαρμογή κάνει αυτό που ευχόμασταν να μπορούσαμε να κάνουμε εδώ και χρόνια.

Μας βοηθάει να δούμε το σπίτι μας σε δύο και τρεις διαστάσεις, ώστε να μπορούμε να αποφασίσουμε το που θα βάλουμε τι για να αλλάξει ο χώρος μας.

Η Autodesk είναι η εταιρεία που κυκλοφόρησε αυτή την εφαρμογή και όπως καταλαβαίνεις και από το barnd name της, η επιτυχία είναι εγγυημένη. Εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί σχεδιαστικά προγράμματα, όπως το AutoCAD, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τους αρχιτέκτονες και τώρα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, με τον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου των σπιτιών.

Αρχικά, μπορείς να επιλέξεις κάποιον τύπο σπιτιού από τους έτοιμους που σου προσφέρει η εφαρμογή, ενώ μπορείς και να επέμβεις για να τον τροποποιήσεις.

Μέσα σε αυτή την εφαρμογή μπορείς να βρεις μια τεράστια βιβλιοθήκη με παντός τύπου έπιπλα, πόρτες, αλλά και διακοσμητικά αντικείμενα, για να πειραματιστείς μέχρι να καταλήξεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτές και ακόμη περισσότερες επιλογές μπορείς να τις βρεις μέσα από το site www.homestyler.com.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr