ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Το απόλυτο καταφύγιο για την Ημέρα της Κρίσης! Διαθέτει πισίνες, γυμναστήρια, εστιατόρια και αντέχει σε πυρηνικές καταστροφές και τσουνάμι!!!

img

Διαθέτει μια σειρά από πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, εστιατόρια, θεματικά διαμερίσματα και τη δική του υπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο, ενώ το μεγαλύτερο «ατού» του είναι ότι μπορεί να αντέξει σε μια πυρηνική καταστροφή, σεισμούς, τσουνάμι και οποιαδήποτε άλλη καταστροφή ή επίθεση.

Μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πολυτελέστατο υπόγειο καταφύγιο, που θεωρείται ως το «απόλυτο καταφύγιο για την Ημέρα της Κρίσεως«.

Το πέντε αστέρων Vivos Europa One Shelter βρίσκεται στο γερμανικό χωριό Rothenstein.

viraltopnews.gr

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός του, Robert Vicinio, παρουσίασε το εσωτερικό του πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Θα μπορούσε να αποτελεί το μέγαρο ενός δισεκατομμυριούχου ή ένα mega-yacht γιγαντιαίων διαστάσεων, με «σωτήριες» δυνατότητες.

viraltopnews.gr

Το κόστος των διαμερισμάτων δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, ωστόσο εκτιμάται ότι η τιμή του θα κυμαίνεται κοντά στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να το αποκτήσουν ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο.

Κάθε οικογένεια του συγκροτήματος θα έχει στη διάθεσή της ένα διαμέρισμα 230 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο μπορούν να διαμορφώσουν ανάλογα με τις δικές τους προτιμήσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλουν να προσθέσουν μια πισίνα, ένα θέατρο ή ένα deluxe μπάνιο.

viraltopnews.gr

Οι ένοικοι θα έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα χώρο νοσοκομείου, αρκετά εστιατόρια και ένα αρτοποιείο. Ακόμη, σε ένα κελάρι, δωμάτια προσευχής, τάξεις, τηλεοπτικό σταθμό και ένα κέντρο κράτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πληρώσουν ένα βασικό ποσό για το διαμέρισμά τους, μαζί με το μερίδιό τους επί των δαπανών για τη διαχείριση και τη στελέχωση του συγκροτήματος και άλλα έξοδα που θα προκύψουν.

«Όμως η επένδυσή τους μπορεί να τους σώσει τη ζωή» λέει ο ιδιοκτήτης του Vivos, καθώς το 76 στρεμμάτων συγκρότημα μπορεί να «επιζήσει» ακόμη και μιας πυρηνικής καταστροφής.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr