ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φωτογραφίζει Νεόνυμφους κάτω από το Νερό και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά Εντυπωσιακό!

img

Ο Pierre Violle φωτογραφίζει νεόνυμφους να ξεκινούν τον έγγαμο βίο κάτω από το νερό. Ο Pierre αναλαμβάνει τέτοιες φωτογραφίσεις σε υποβρύχιες σπηλιές στο Μεξικό από το 2009. Ζευγάρια από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν για να περάσουν μια μέρα με τον φωτογράφο σε ειδυλλιακές τοποθεσίες.

Ο Γάλλος φωτογράφος ξεκίνησε σαν φωτορεπόρτερ στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική και μετακόμισε στο Playa Del Carmen στο Μεξικό το 2006.

viraltopnews.gr

Ερωτεύτηκε τις καταδύσεις και αποφάσισε να παντρέψει τις ικανότητες του σαν φωτογράφος και δύτης προσφέροντας τις μοναδικές του υπηρεσίες. Οι συναντήσεις κρατάνε 5-6 ώρες και το κόστος κυμαίνεται στα $1.200-$3.000.

Τα ζευγάρια πρέπει να κρατάνε την αναπνοή τους για 20-30 δευτερόλεπτα κάτω από το νερό και για μια φωτογραφία γίνονται πολλές λήψεις. “Μπορεί να είναι δύσκολο να δείχνεις τόσο ήρεμος κάτω από το νερό και οι περισσότεροι αγχώνονται.”

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

“Έχω δύο κόλπα για να ηρεμώ τους ανθρώπους. Πρώτον, ένα σφηνάκι τεκίλα πριν ξεκινήσουμε Και μετά τους βάζω να φέρουν μαζί τους την αγαπημένη τους μουσική.

Είναι απίστευτο να είσαι μέσα σε μια σπηλιά με όμορφη μουσική και το φως του ήλιου να πέφτει, μαζί με τον καπνό και τον φωτισμό που χρησιμοποιούμε στις φωτογραφίσεις.” Ο Pierre δουλεύει μαζί με 2 ακόμη άτομα για να τον βοηθούν με τον εξοπλισμό και την ασφάλεια.

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

Κάθε συνάντηση προσαρμόζεται στις κολυμβητικές ικανότητες και την αισθητική του κάθε ζευγαριού. “Λατρεύω την δουλειά μου. Είναι ξεχωριστό να περνάς μια μέρα σε τόσο απίθανα μέρη – αισθάνομαι πολύ τυχερός που το κάνω αυτό. Πάντα λέω στα ζευγάρια ότι δεν μετράνε απλά οι φωτογραφίες, αλλά ολόκληρη η μέρα και οι αναμνήσεις τους από αυτό.

Είναι τέλειο να έχεις φωτογραφίες που ζηλεύουν οι φίλοι σου, αλλά για τους πελάτες μετράει περισσότερο η εμπειρία της φωτογράφισης.”

Ο Pierre προσθέτει ότι δεν συμμετέχουν μόνο τα ζευγάρια σε αυτή την ξεχωριστή περίσταση, αλλά και ο ίδιος. “Με κάποια ζευγάρια ταιριάζεις πολύ. Μία από τις αγαπημένες μου στιγμές ήταν με ένα ζευγάρι και το μωρό τους.

“Η μητέρα θήλαζε το μωρό της στην σπηλιά και ήταν μία από τις πιο γαλήνιες στιγμές. Ήταν αληθινό και όμορφο και ένιωσα τιμή που κατέγραψα αυτή την στιγμή με την κάμερα μου. Είναι υπέροχο να δείχνεις στον κόσμο αυτές τις τοποθεσίες και να περνάς τη μέρα σου γνωρίζοντας τους.”

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr