ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Έχτισε ΑΥΤΟ για να κοιμούνται τα Βράδυα, μέχρι να χτιστεί το Σπίτι του. Στο τέλος δεν ήθελε να φύγει!

img

Ο Jeff Turner, αφού αγόρασε ένα κομμάτι γης στη δυτική ορεινή Βόρεια Καρολίνα για να χτίσει το σπίτι του, ανακάλυψε ότι είχε ένα σημαντικό πρόβλημα. Κοιμόταν σε σκηνή μαζί με τη γυναίκα του όσο το σπίτι χτιζόταν και είδε ότι το βροχερό κλίμα προκαλούσε χάος στη ζωή του.

Αντί να τα παρατήσει, αποφάσισε να χτίσει ένα μικρό σπιτάκι για να μένει όσο έχτιζε το μεγάλο, αλλά τελικά το μικρό αποδείχτηκε καλύτερο από ότι θα μπορούσε να είχε φανταστεί!

viraltopnews.gr

«Κάθε φορά που πήγαινα για δουλειά έβρεχε… σχεδόν κάθε μέρα. Οι σκηνές ήταν μούσκεμα και έπρεπε να τις στεγνώνουμε, ήταν χάλια!», είπε ο Turner στο Tiny House Design.

Το πρώτο βήμα ήταν να προκατασκευάσει το σπίτι στο μαγαζί του, που ήταν 2 ώρες μακριά και μετά να το φέρει σε κομμάτια. Χρησιμοποιώντας πολλά ανακυκλώσιμα υλικά, ο Turner κατάφερε να εξοικονομήσει πολλά χρήματα και ξόδεψε μόλις $1.500. Μαζί με το κόστος των εργασιών, υπολόγισε ότι ένα τέτοιο σπίτι κόστιζε λιγότερο από $9.500.

viraltopnews.gr

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας, κατάφερε να κρατήσει το σπίτι ζεστό , παρόλο που είχε τσουχτερό κρύο και μισό μέτρο χιόνι.

Μέσα χώρεσε ένα διπλό κρεβάτι και μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, μαζί με μια στρατιωτική τουαλέτα και εξωτερική κουζίνα.

Σχεδιάζουν να μετατρέψουν το σπίτι σε αποθήκη, αλλά προς το παρόν είναι το καταφύγιο τους.

viraltopnews.gr

 Θα θέλατε ένα τέτοιο κτίσμα κάπου στο οικόπεδό σας ή πιστεύετε ότι είναι άσκοπη σπατάλη χρημάτων;


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr