ΟΜΟΡΦΙΑ: Οι 10 Ωραιότερες Πλεξούδες που έχετε Δει Ποτέ. η 4η και η 6η είναι Έργα Τέχνης!

img

Δύο νεαρές αδερφές από τη Νορβηγία, η Linda και η Mia Charlotte Sønvis Bech, ηλικίας 24 και 14 αντίστοιχα, διαχειρίζονται το λογαριασμό του Instagram με όνομα Aurora Braids. Οι δύο κοπέλες ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες με περίτεχνες πλεξούδες που φτιάχνουν μόνες τους με φόντο τα χιονισμένα βουνά της πόλης τους.

Οι ακόλουθοί τους στο Instagram ξεπερνούν τους 200.000, και τους αφήνουν εγκωμιαστικά σχόλια γεμάτα θαυμασμό για το ταλέντο τους στη δημιουργία περίπλοκων και πανέμορφων πλεξούδων.

“Όπως τα περισσότερα κορίτσια, μάθαμε να πλέκουμε τα μαλλιά μας όταν ήμασταν μικρές. Ωστόσο, πριν από 5 χρόνια μάθαμε πιο δύσκολα σχέδια μέσα από βίντεο στο Youtube,” εξηγεί η Linda. “Τότε αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε με διαφορετικά στυλ και πάθαμε εμμονή με τις πλεξούδες.”

Οι αδερφές με τα μακριά μαλλιά αρχικά ξεκίνησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τις δημιουργίες τους στο Instagram πριν από δύο χρόνια, και ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησαν και ένα κανάλι στο YouTube. Έχουν εκδώσει ήδη ένα βιβλίο στα Νορβηγικά με τίτλο “Πλεξούδες και Χτενίσματα από Παραμύθια” με 70 μαθήματα βήμα προς βήμα με ξεχωριστές πλεξούδες, καθώς και μια συνοδευτική εφαρμογή.

Το βιβλίο και η εφαρμογή μέχρι στιγμής κυκλοφορεί μόνο στα Νορβηγικά, αλλά με τόσους διεθνείς θαυμαστές, φαίνεται ότι δε θα αργήσει και η αγγλική έκδοση. Ρίξτε μια ματιά στις φοβερές δημιουργίες τους:

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr