ΜΟΥΣΙΚΗ: Αυτή η 11χρονη έχει κάνει ΟΛΟ το ίντερνετ να Παραμιλάει: Δείτε την στο Βίντεο και θα σας Μαγέψει με το Απίστευτο Ταλέντο της!

img

Ενώ τα μέσα και τα μουσικά στυλ μπορεί να διαφέρουν, κάθε πολιτισμός στην ανθρώπινη ιστορία έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αυτό είναι η μουσική. Από τη λύρα της Αρχαίας Ελλάδας μέχρι τα τύμπανα της κοιλάδας του Κονγκό και από τον Μπαχ μέχρι τη Rihanna, η μουσική είναι ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης φύσης.

Γνωρίστε ένα καταπληκτικό μικρό παιδί από μια μικρή πόλη στον Τεννεσί. Όταν την ακούσετε να παίξει το μπάντζο, θα σας συνεπάρει. Θα πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο για να γνωρίσετε μία από τις πιο νέες και χαρισματικές μουσικούς που υπήρξαν ποτέ.

Η έντεκα χρονών Willow Osborne, έδειξε την αγάπη της για το μπάντζο στην τρυφερή ηλικία των τριών ετών, όταν οι γονείς της την πήγαν σε μια συναυλία μουσικής που έπαιζαν αυτό το κλασικό όργανο.

Από τότε, η μουσική υπήρξε η τεράστια δύναμη της ζωής της. Εκτός από το να ελέγχει αυτό το πολύ δύσκολο όργανο, έχει αρχίσει να γίνεται και τραγουδίστρια, καθώς τραγουδούσε σε χώρους γύρω από γενέτειρα πόλη της.

Η μητέρα της ενθαρρύνει πολύ το ανερχόμενο αστέρι της και ωθεί την κόρη της στο να εξασκείτε όσο το δυνατόν συχνότερα. Αν και η Willow ειδικεύεται στο συγκεκριμένο είδος μουσική, ελπίζει να διευρύνει το ρεπερτόριό της σε νέα είδη και να ανοίξει τις πόρτες για στο λαϊκό όργανο.

Τα βίντεό της Willow έχουν προσελκύσει λεγεώνες οπαδών σε ολόκληρο το Διαδίκτυο, που λατρεύουν να την ακούνε να παίζει το όργανό της. Όλοι μιλούν για το χαρισματικό ταλέντο της, λέγοντας:

«Μεγάλο ταλέντο. Μπράβο σου!»

«Εκπληκτικό ταλέντο. Καλό είναι να βλέπουμε την νεότερη γενιά να εκμεταλλεύεται την μουσική κληρονομιά με τόσο ωραίο τρόπο!»

«Απολύτως απίστευτο. ΖΗΤΩ μπάντζο!»

«Θεέ μου, Willow, η σκηνική σου παρουσία και το στυλ σου είναι τόσο εκλεπτυσμένο και εκπληκτικό!»

«Άψογη διασκεδαστής, μια από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ!»

Δείτε το βίντεο και απολαύστε την!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr