ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 8 Συνταρακτικές φωτογραφίες Αστέγων του Λονδίνου που αποτυπώνουν το πραγματικό πρόσωπο της Εξαθλίωσης

img

Η 45χρονη φωτογράφος Shine Gonzalvez βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες ανθρώπων που βρίσκονται εδώ και καιρό χαμένοι στην βουή του. Οι πλειοψηφία τους είναι στρατιωτικοί που κατέληξαν να ζουν άσχημα μετά την σύνταξη.

Η Shine προσπαθεί να πληρώνει τα άτομα που ποζάρουν για εκείνη και τους δίνει ένα αντίγραφο της φωτογραφίας τους για να μπορέσουν να την πουλήσουν.

Η φωτογράφος αυτή τη φορά ρίχνει φως στους άστεγους του Λονδίνου, οι οποίοι έχασαν την ταυτότητα τους μέσα στην πολυτελή ζωή του Λονδίνου.

Ρίξτε τους μια ματιά:

1. Αυτή είναι η φωτογραφία ενός πρώην στρατιωτικού, το ρυτιδιασμένο και ταλαιπωρημένο πρόσωπο του οποίου μαρτυρά τις δυσκολίες που έχει περάσει στην ζωή του.

viraltopnews.gr

2. Αυτός ο άντρας περιμένει το ίδιο τρένο στον σταθμό Victoria από το 2014.

viraltopnews.gr

3. Αυτός ο άντρας κοιτάζει την κάμερα με τα χέρια στο κεφάλι του. Η φωτογράφος τον βοήθησε να λάβει την ιατρική αγωγή του.

viraltopnews.gr

4. Ένας Πολωνός πρώην στρατιωτικός, χωρίς διαβατήριο ή έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα του.

viraltopnews.gr

5. Η Shine τον βρήκε στο Waterloo και ήταν ο πρώτος που φωτογράφισε. Της είπε ότι δεν είχε μιλήσει με κανέναν για μέρες.

viraltopnews.gr

6. Άλλος ένας ξεχασμένος πρώην στρατιωτικός. Η Shine τον βρήκε στο Clapham Common.

viraltopnews.gr

7. Άλλος ένας άντρας που συνάντησε στο Clapham Common. Τα θλιμμένα γαλάζια μάτια του περιγράφουν αυτά που έχει περάσει πρόσφατα.

viraltopnews.gr

8. Η Shine τον βρήκε στην Camden Town το 2015. Είπε ότι φοβήθηκε απίστευτα που είδε την φωτογράφο.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr