ΜΟΥΣΙΚΗ: Έντυσε την 4χρονη Κόρη του Πριγκίπισσα και άρχιζε να Τραβάει Βίντεο. Μόλις την άκουσε να Τραγουδάει; Δεν πίστευε στα Αυτιά του!

img

Η Claire Ryann και ο πατέρας της σάρωσαν το διαδίκτυο πριν από αρκετές εβδομάδες, όταν τραγούδησαν ένα συγκινητικό ντουέτο του Toy Story, το «You Got A Friend In Me». Έκαναν και πάλι την επανεμφάνισή τους με ένα άλλο παιδικό κλασικό τραγούδι! Αυτή τη φορά, η Claire τραγουδά το γνωστό τραγούδι από την Πεντάμορφη και το Τέρας «Tale As Old As Time».

1

Πλήρης, με ένα μεγάλο και φουσκωτό φόρεμα πριγκίπισσας, η μικρή μοιάζει ακριβώς σαν να βγήκε από παραμύθι και τραγουδά τους στίχους άψογα! Δεν υπάρχουν και πολλά 4 ετών παιδιά που να μπορούν δημιουργήσουν ένα τόσο εντυπωσιακό μουσικό βίντεο σαν και αυτό. Η Claire λιώνει τις καρδιές και αιχμαλωτίζει το Διαδίκτυο για άλλη μια φορά!

2

Το βίντεο γυρίστηκε στο πανέμορφο ξενοδοχείο «Davenport Hotel» στην Ουάσιγκτον. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια πιο όμορφη τοποθεσία για το πρώτο επίσημο μουσικό βίντεο της Claire! Όπως όλα δείχνουν, η Claire σίγουρα θα έχει μια καλή σταδιοδρομία στη μουσική βιομηχανία και ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα βήματά της.

Ρίξτε μια ματιά στην πιο πρόσφατη επίδοση της Claire στο παρακάτω βίντεο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr