ΜΟΥΣΙΚΗ: Δισεκατομμύρια άνθρωποι Τον έχουν δει να Τραγουδάει, αλλά λίγοι θυμούνται ΑΥΤΟ το ξεχωριστό Ντουέτο. Εσείς;

img

Ο Elvis είναι ένας από τους βασιλιάδες της μουσικής σ’ αυτό τον κόσμο. Έχει συνεισφέρει πολλά στη μουσική σκηνή και η κληρονομιά του θα μείνει για πάντα αξέχαστη.

Η κόρη του Elvis, Lisa Marie Presley, είναι και η ίδια μια υπέροχη τραγουδίστρια. Αποφάσισε να κάνει ένα απίθανο μουσικό κομμάτι με τον αείμνηστο πατέρα της και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο.

Η Lisa πήρε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Elvis, το «In The Ghetto», και έκανε τη δικιά της διασκευή του τραγουδιού.

Αφού ηχογράφησε τη δικιά της διασκευή, το ένωσε με την ηχογράφηση του πατέρα της και η δυναμική του τραγουδιού που προέκυψε είναι απαράμιλλη.

Το ντουέτο είναι τόσο δυνατό που ο κόσμος δακρύζει βλέποντας το βίντεο. Μπορείς να καταλάβεις το πάθος στη φωνή της Lisa και ο συνδυασμός της με τη φωνή του Elvis είναι απλά απίστευτος.

Ο λόγος που η Lisa ηχογράφησε αυτό το τραγούδι ήταν για το Ίδρυμα Elvis Presley, το οποίο βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη, που πεινάνε ή που ζουν κάτω από βίαιες συνθήκες.

Όταν έβγαλε το τραγούδι, εκτοξεύθηκε στην κορυφή των charts πετυχαίνοντας σχεδόν αμέσως το στόχο συγκέντρωσης χρημάτων για το ίδρυμα. Το τραγούδι έγινε νούμερο 1 στις ΗΠΑ.

Δείτε την εντυπωσιακή ερμηνεία στο παρακάτω βίντεο και πείτε μας πως σας φάνηκε:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr