ΖΕΥΓΑΡΙΑ: Πρώτο ραντεβού: Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις για να μην είναι και το τελευταίο!

img

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα το πρώτο ραντεβού το απολαμβάνεις όπως πρέπει γιατί κρύβει όλη την αμηχανία που δεν μπορείς να διαχειριστείς για το τι και πως θα αντιμετωπίσεις. Το αποτέλεσμα είναι να αγχωθείς, να μην είσαι ο εαυτός σου και εν τέλει να τα κάνεις μαντάρα. Γι’ αυτό συγκεντρώσου και μέσα από τα παρακάτω πιο διαδεδομένα λάθη μετέτρεψε το άγχος σου σε δημιουργικό, έτσι ώστε να απογειώσεις το πρώτο σου ραντεβού.

Οι άντρες κοιτούν το κατάλογο και ψάχνουν κάτι που θα ικανοποιήσει εκείνη τη στιγμή το στομάχι τους. Εσύ, σαν γνήσια γυναίκα θα το ψειρίσεις αρκετά μέχρι να επιλέξεις. Θα κοιτάξεις να πάρεις κάτι με λίγες θερμίδες αλλά παραλλήλως θα έχεις και το δίλημμα μήπως και πεινάσεις μετά. Πάρε κάτι λοιπόν που θα συνδυάσει και τα δύο.

Αδιαμφισβήτητα σ’ένα πρώτο ραντεβού δεν εμφανίζεσαι όπως είσαι σπίτι σου. Εάν το 90% της ντουλάπας σου όμως αποτελείται μόνο από T-shirts και jeans τότε πρέπει οπωσδήποτε να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα συνολάκι διαφορετικό από τα καθιερωμένα σου. Χρειάζεσαι ένα στιλάτο,cool και άνετο ντύσιμο που θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση και τον αέρα που χρειάζεσαι για το πρώτο ραντεβού.

Υπάρχουν κάποια ραντεβού όπου τα θέματα που μπορείς να συζητήσεις με το “υποψήφιο” αγόρι σου βγαίνουν αβίαστα και κάποια άλλα που δεν έχεις απλά τι να πεις και οι στιγμές αμηχανίας κορυφώνονται. Μην έχεις άγχος και να είσαι απλά ο εαυτός σου.

Ακόμα και αν δεν έχεις αρχίσει μία σχέση και είσαι στα προεόρτια, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να τον παρατηρείς και να τον κρίνεις. Λες και σε έβαλαν στον αυτόματο πιλότο και το κάνεις μηχανικά. Δεν αφήνεις τίποτα, το μάτι σου πιάνει το οτιδήποτε κάνει, πως μιλάει, τι λέει, πως έχει ντυθεί. Αλλά ηρέμησε διότι και αυτός μπορεί να έχει άγχος και να μην είναι ο εαυτός του οπότε δώσε του χρόνο πριν τον κρίνεις.

Όλες ψάχνουν την μαγεία, το κάτι διαφορετικό από το πρώτο ραντεβού. Δεν γίνεται αυτό να φανεί από την πρώτη στιγμή. Δεν πρωταγωνιστείς σε ρομαντική ταινία όπου όλα είναι παραμυθένια. Εάν έχετε χημεία σίγουρα είναι κάτι που ενδέχεται να μην φανεί από την πρώτη στιγμή.

Φυσικά και θα θέλεις να ενημερώσεις τις κολλητές σου για το πως πάει το ραντεβού. Όμως δεν είναι και πολύ ευγενικό να είσαι πάνω από το τηλέφωνο συνέχεια. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε το κλισέ “πάω λίγο στο μπάνιο να φρεσκαριστώ” έτσι ώστε να κάνεις update στις φίλες σου και συνάμα να βγεις από τη δύσκολη θέση να κοιτάς πιο πολύ το κινητό σου από τον “υποψήφιο”.
Υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο το ραντεβού σου να μην είναι έτσι όπως το φαντάζεσαι και να βγει μία αποτυχία. Μην πτοηθείς, βρες μία καλή δικαιολογία και εγκατέλειψε!

Σοβαρή πιθανότητα είναι να αργήσεις. Λίγο το ότι θα παιδευτείς για το τι θα βάλεις, λίγο το ότι φύγεις τελευταία στιγμή από το σπίτι σου και θα βρεις κίνηση θα έχουν ως αποτέλεσμα να τον στήσεις. Βρες μία δικαιολογία ικανή να τον πείσει ότι έχεις και άλλες δουλειές και ότι δεν άργησες γιατί ήθελες να τον εντυπωσιάσεις.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr