ΖΕΥΓΑΡΙΑ: 7 Ξεκάθαρα Σημάδια ότι έχεις βρει τον Άντρα της Ζωής σου. Δώσε Βάση στο Νο.5!

img

Μερικές φορές, και οι άντρες και οι γυναίκες περιμένουν αρκετά χρόνια μέχρι να βρουν τον τέλειο σύντροφο. Κάποιοι βιάζονται να μπουν σε μια σχέση και κάνουν λάθη, άλλοι κάνουν το λάθος να περιμένουν πάρα πολύ μέχρι που οι πιθανότητες να βρουν το σωστό άτομο αρχίζουν να μειώνονται.

Ο στόχος για όλους μας είναι αρκετά απλός – να μην χάσουμε αυτή την τέλεια στιγμή που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή μας, όταν γνωρίζουμε τον ένα. Αλλά είναι δύσκολο να ξέρεις πότε έχεις βρει το ένα και μοναδικό, τέλειο άτομο για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου.

Όλοι μαθαίνουμε σ’αυτόν τον δρόμο που ονομάζεται ζωή. Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι; Δείτε 7 σημάδια που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε αυτή την κρίσιμη ερώτηση.

1. Όλα ξεκίνησαν από το πουθενά

Την προηγούμενη στιγμή δεν νιώθατε τίποτα… και ξαφνικά συνέβη. Αυτό το βλέμμα, το γύρισμα του κεφαλιού – ετοιμάστε αμέσως τα νοητικά σας όπλα για να κερδίσετε την καρδιά του άλλου. Και ο στόχος παραμένει σταθερός, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας. Οι φίλοι σας σας λένε πολλά από τα σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή, αλλά το μόνο που βλέπετε είναι η εικόνα του άλλου.

Δεν μπορείτε να ξεφορτωθείτε αυτή την εικόνα, ακόμα και όταν είστε μόνοι στο σπίτι. Θέλετε κάτι από αυτόν τον άνθρωπο και καταλαβαίνετε ότι δεν είναι μόνο πάθος ή πόθος. Όχι! Είναι κάτι άλλο. Λένε ότι δεν έχει να κάνει με τις φερμορμόνες, αλλά με τα συναισθήματα. Σαν ένα κλειδί που επιτέλους χωράει στην κλειδαριά της καρδιά σας, τέλεια, χωρίς να χρειάζεται να μπει με την βία.

Δεν έχει να κάνει με το τι κάνετε στο κρεβάτι. Οι προσωπικότητες σας, οι ψυχές σας απλά ταιριάζουν.Στην τελική, δεν ενθουσιαζόμαστε με κάποιον μόνο για την εμφάνιση ή την συμπεριφορά του. Έχει να κάνει με την παρουσία του, η οποία ξαφνικά απλώνεται μπροστά στα μάτια σας και σας υπόσχεται ευτυχία κάθε δευτερόλεπτο που περνάτε μαζί.

Αναρωτιέστε πώς θα είναι όταν είστε δυο σας, μόνοι. Θέλετε να ενθουσιαστεί και να μαγευτεί μαζί σας. Θέλετε να έχετε την δύναμη φυσικής καταστροφής στην ζωή του – μια δίνη, μια καταιγίδα συναισθημάτων. Θέλετε να είστε μια δύναμη στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί.

2. Δεν κουράζεστε ούτε βαριέστε μαζί του

Ένας ή μία σύζυγος δεν είναι απλά εραστής. Είναι το άτομο που βλέπετε 24 ώρες τη μέρα. Είτε είστε υγιείς είτε άρρωστοι, ντυμένοι όμορφα ή τριγυρνάτε στο σπίτι με τα εσώρoυχα, είτε νιώθετε ενθουσιασμένοι είτε βαριέστε – ο σύντροφος σας σας αποδέχεται όπως και να έχει.

Μπορείτε να περάσετε έξι, εφτά, οχτώ ώρες μαζί και μην θέλετε να πείτε αντίο ο ένας στον άλλο, ενώ με κάποιον άλλο θέλατε να αποχαιρετηθείτε και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Αυτό το συναίσθημα του μην θέλετε να αφήσετε τον άλλο συμβαίνει όχι επειδή έχετε ανάγκη κάτι από εκείνον, αλλά γιατί ζείτε σε μια τέλεια αρμονία μαζί.

3. Δεν σας πιέζει

Σας δίνει ελευθερία και καταλαβαίνετε ότι αυτό το έκανε πάντα για εσάς. Καταλαβαίνετε ότι είναι ένα ώριμο άτομο, όσο χρονών κι αν είναι. Μπορεί να βρει την ευτυχία μόνος του, μέσα του. Είστε ένα άτομο που σέβεται. Αν ένα άτομο σέβεται ένα άλλο, αυτό είναι. Είναι η βάση ενός τέλειου μέλλοντος μαζί.

Αν από την μία είναι καλός και ευγενικός μαζί σας και από την άλλη φωνάζει στην σερβιτόρα για το τραπεζομάντιλο, πρέπει να ξέρετε ότι θα κάνει το ίδιο και σε σας αν δεν είναι ικανοποιημένος με κάτι στο μέλλον. Είναι πολύ νωρίς να μιλάτε για γάμο ή να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Η προσωπικότητα του θα σας απογοητεύσει από τις πρώτες ώρες.

Μια πραγματικά έξυπνη γυναίκα δεν θα επιμείνει ποτέ ότι έχει δίκιο. Δεν θα προσπαθήσει να πείσει ότι έχει δίκιο. Γιατί να προσπαθήσει κανείς να σας πείσει για τις απόψεις του από την πρώτη στιγμή που σας βλέπει, αν δεν έχει άσχημη άποψη για εσάς;
Νιώθετε ότι είστε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ζωή του άλλου και αυτό από μόνο του είναι απίθανο!

4. Κάθε φορά που μαθαίνετε κάτι καινούριο για τον άλλο, χαίρεστε

Δεν χρειάζεται να κάνει όλων των ειδών τα αθλήματα, να γράφει θεατρικά έργα και να κάνει πασαρέλα για να κρατήσει το ενδιαφέρον σας. Χωρίς προφανή λόγο, κάθε μέρα αποκαλύπτει κάτι καινούριο για τον άλλο και καταλαβαίνετε ότι η δυναμική του είναι ανεξάντλητη.

Αυτό είναι κάτι παραπάνω από το να μην είναι βαρετός ο άλλος. Έφτιαξε μόνος του έναν όμορφο κήπο και εσείς είστε ένας καλοδεχούμενος επισκέπτης. Ο κήπος αυτός ανοίγει τις πόρτες του για εσάς. Μπαίνετε μέσα και χαίρεστε τόσο με τα αρώματα, τριγυρνάτε όλη μέρα και δεν νιώθετε ποτέ βαρεμάρα ή στεναχώρια.

5. Είστε χώρια, αλλά γίνεστε ένα. Τον αποδέχεστε όπως είναι γιατί θέλετε να είστε μαζί του

Νιώθετε ότι σε κάποιο σημείο της σχέσης σας έχετε γίνει ένα. Αυτό δεν βγάζει και πολύ νόημα: παραμένει ένα άτομο με τις σκέψεις του και την προσωπικότητα του. Δεν συμφωνείτε σε διάφορα θέματα. Αυτό όμως δεν είναι μόνο λόγος να καβγαδίσετε, είναι επίσης μια ευκαιρία να συμβιβαστείτε.

Είναι μια συνέχεια σας, μέσα από την οποία θα ανακαλύπτετε έναν καινούριο εαυτό για το υπόλοιπο της ζωής σας. Είναι άπειρος. Ερωτεύεστε όχι μόνο στιγμιαία, αλλά χρόνο με τον χρόνο, μέρα με τη μέρα.

6. Δεν κρατάει μυστικά από εσάς

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Οποιαδήποτε μυστικά τα οποία δεν έχετε το δικαίωμα να ερευνήσετε, μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Μερικές φορές όλη του η ύπαρξη αποτελείται από την αγάπη του για εσάς, αλλά αυτό δεν αποκλείει μια απόσταση μεταξύ σας.

Αν ήθελε, θα μπορούσε να ερμηνεύσει οτιδήποτε λέτε σαν να είναι εναντίον του, αλλά δεν το θέλησε ούτε θα το θελήσει ποτέ.
Αν ήθελε να σας προδώσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα ένιωθε τόσο απαίσια που τελικά θα έβγαινε στην επιφάνεια, κατευθείαν σε σας και όχι σε κάποιον άλλο. Γιατί καταλαβαίνει ότι είστε δική του και το ίδιο εκείνος.

7. Είναι έτοιμος να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί σας και τίποτα δεν θα τον έκανε πιο ευτυχισμένο

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε άπειρη υπομονή και εσωτερική δύναμη για να τα καταφέρετε, να περιμένετε τις τέλειες συνθήκες να είστε μαζί και το ίδιο θα έκανε κι εκείνος. Η ζωή θα σας δοκιμάσει. Θα σας κάνει να πέσετε. Το αυτοκίνητο θα χαλάσει, το παιδί σας θα αρρωστήσει, θα σας απολύσουν από την δουλειά σας.

Δεν θα έχετε αρκετά χρήματα. Κάποιος δικός σας θα πεθάνει. Η δουλειά θα είναι ασταμάτητη. Άλλες φορές θα νιώθετε δυστυχισμένοι χωρίς λόγο. Αλλά από την πρώτη στιγμή που τον είδατε, καταλάβατε ότι μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά και ό,τι άλλο σας ρίξει η ζωή. Αρκεί να είστε μαζί.

Ξέρετε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής από τον τρόπο που κινείται, από το βλέμμα στα μάτια του. Νιώθετε με όλο σας το είναι ότι αυτός ο ευγενικός, υπομονετικός άνθρωπος έχει συντονίσει πλήρως τα συναισθήματα του στα δικά σας, στις ελπίδες, τις επιθυμίες, τους φόβους. Και αυτό το συναίσθημα είναι απλά μαγικό.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr