ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Πώς να Απαλλαγείτε από την Ιγμορίτιδα σε 20 Δευτερόλεπτα

img

Η ιγμορίτιδα είναι μία από τις πιο ενοχλητικές ασθένειες. Οι περισσότεροι έχουμε αντιμετωπίσει τα συμπτώματά της, όπως είναι η βουλωμένη μύτη και ο πόνος στο πρόσωπο. Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από 10 ημέρες έως 8 εβδομάδες. Στις χειρότερες περιπτώσεις, ενδέχεται να διαρκέσουν και ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με στοιχεία, περισσότεροι από 37 εκατ. Αμερικανοί υποφέρουν από ιγμορίτιδα.

Επομένως, ποια θα ήταν η αντίδρασή σας εάν σας λέγαμε ότι χρειάζεστε μόλις 20 δευτερόλεπτα για να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα της ιγμορίτιδας; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καταναλώσετε ένα δυναμωτικό ρόφημα από μηλόξυδο, μέλι, πιπέρι καγιέν και λεμόνι. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βρείτε την υγειά σας.

Στο πρόσωπο υπάρχουν σημεία στα οποία, όταν ασκείται πίεση, ανακουφίζεται το κεφάλι. Θα πρέπει να πιεστεί το σημείο ανάμεσα στα φρύδια, ακριβώς επάνω από τη ράχη της μύτης. Κάτι τέτοιο είναι αποτελεσματικό καθώς έτσι διευκολύνεται η ροή της βλέννας και τα ιγμόρια παραμένουν υγρά και δεν μολύνονται.

Στη συνέχεια, φτιάξτε το δυναμωτικό ρόφημα.

Θα χρειαστείτε ¼ του φλιτζανιού ακατέργαστο, αφιλτράριστο, μη παστεριωμένο, οργανικό μηλόξυδο, ½ του φλιτζανιού νερό, 1 κουτάλι της σούπας ακατέργαστο μέλι και το χυμό από μία φέτα λεμονιού.

Αρχίστε βράζοντας το νερό. Ρίξτε το ζεστό νερό σε ένα ποτήρι και ανακατέψτε το με μηλόξυδο. Στη συνέχεια, προσθέστε το μέλι και το πιπέρι καγιέν και ανακατέψετε καλά μέχρι να διαλυθεί το μείγμα. Προσθέστε χυμό από λεμόνι και καταναλώστε το. Να πίνετε το διάλυμα τακτικά μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματά σας.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr