ΤΑΙΝΙΕΣ: «Human»: Το ντοκιμαντέρ που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας

img

Το να πετύχετε στην επαγγελματική σας ζωή δεν είναι και τόσο δύσκολο, αλλά το να πετύχετε στην προσωπική σας ζωή είναι. Το να είσαι πραγματικά άνθρωπος δεν είναι εύκολη υπόθεση κι εμείς συνέχεια το ξεχνάμε.

– Yann Arthus-Bertrand, σκηνοθέτης της ταινίας «Human»

Η ταινία «Human» που μόλις κυκλοφόρησε είναι ένα από εκείνα τα αξέχαστα ντοκιμαντέρ που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ένα τεράστιο ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού. Μπορεί να έχει ακόμη τη δυνατότητα να αλλάξει και το πως οι κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν τους πολίτες τους!

Καθ” όλη τη διάρκειά της, ο Yann Arthus-Bertand και η ομάδα του των 16 δημοσιογράφων πήραν συνέντευξη από 2020 ανθρώπους από 60 διαφορετικές χώρες, κάνοντάς τους τις ίδιες 40 ερωτήσεις μιας μεγάλης γκάμας θεμάτων όπως η οικογένεια, η αγάπη, η θρησκεία, η φιλοδοξία και η αποτυχία.

Η ποικιλία των ερωτηθέντων, από τόσες πολλές διαφορετικές χώρες, δείχνει την κλίμακα των κοινών ανησυχιών του κόσμου, αλλά επίσης αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων θέλει τα ίδια πράγματα όπως π.χ. να ζουν με ειρήνη και αρμονία με τους συνανθρώπους τους.

Η ταινία παρουσιάζει επίσης πόσο δύσκολα τα περνάνε μερικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο και να μας αναγκάζει έτσι να εκτιμήσουμε τη δική μας ζωή πολύ περισσότερο.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr