ΧΟΡΟΣ: Ξεκίνησαν να χορεύουν έναν Ιρλανδικό χορό. Η συνέχεια όμως θα σας Ξετρελάνει!

img

Η Nicola Byrne και ο Alan Kenefick κατέλαβαν τη σκηνή με έναν αξέχαστο ιρλανδικό χορό που κέρδισε το κοινό από την αρχή. Της έπιασε το χέρι γι’αυτόν τον μοναδικό χορό και μαζί τίμησαν τη σκηνή με τις ζωντανές κινήσεις τους.

Το κοινό ζητωκραύγαζε ενθουσιασμένο με το εντυπωσιακό ζευγάρι και τα πόδια τους που είχαν πάρει φωτιά. Η Nicola κρύφτηκε για μια στιγμή, αφήνοντας τον Alan να χορέψει για λίγο μόνος του και να κόψει την ανάσα όλων. Τα βήματα του ήταν απίστευτα γρήγορα. Όταν χόρευε, τα τύμπανα μιμούνταν τον ήχο των ποδιών του στη σκηνή.

Η Nicola ανέβηκε ξανά στη σκηνή και μαζί της ανέβηκαν και οι επαγγελματίες τυμπανιστές. Ακόμα περισσότερες εκπλήξεις προστέθηκαν στην παράσταση τους όταν μια ολόκληρη ομάδα γυναικών ανέβηκε στη σκηνή. Στέκονταν ακριβώς πίσω από τη Nicola και τον Alan ομορφαίνοντας τον χορό.

Η σκηνή ήταν γεμάτη χαρά και κίνηση και το κοινό ήταν ενθουσιασμένο. Όταν όλοι οι χορευτές έπιασαν τα χέρια ο ένας του άλλου, ήταν πιο δυνατοί από ποτέ. Ακολουθούσαν τις ίδιες κινήσεις και το κοινό τρελάθηκε.


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr