ΜΟΥΣΙΚΗ: Η Τελευταία Διαγωνιζόμενη ανεβαίνει Τρομοκρατημένη στην Σκηνή. Μόλις όμως άκουσε τα Λόγια των Κριτών, Κατέρρευσε!

img

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Simon Cowell είναι ένας εμφανώς σκληρός κριτής.

Αλλά αυτό είναι επίσης που τον κάνει τόσο καλό στη δουλειά του. Κάθε έπαινος που δίνει είναι πάντα γνήσιος και ύστερα από αρκετή σκέψη.

Στο The X Factor UK 2016, ο Simon βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλές δύσκολες αποφάσεις, καθώς πρέπει να περιορίσει τους διαγωνιζόμενους σε μόλις 6.

Και τη στιγμή που η 16χρονη Olivia Garcia ανεβαίνει στη σκηνή, έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομακτική αποκάλυψη: οι έξι καρέκλες έχουν ήδη συμπληρωθεί.

Η νεαρή κοπέλα είναι εμφανώς νευρική. Η φωνή της σπάει καθώς συστήνεται, λέγοντας ότι ελπίζει μόνο να κάνει τον Simon περήφανο.

Πριν η μουσική αρχίζει να παίζει, ο σκεπτικός Simon γυρίζει προς τους άλλους κριτές και μουρμουρίζει «είναι τόσο νευρική«.

Αλλά εκείνη τη στιγμή άλλαξαν όλα. Από τις πρώτες κιόλας νότες, γίνεται φανερό ότι η φωνή της Garcia είναι απίστευτη. Το κοινό ζητωκραυγάζει και οι κριτές δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους – και ο Simon ξέρει ότι έχει μια πολύ δύσκολη απόφαση μπροστά του.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε το αποτέλεσμα της δύσκολης επιλογής του:


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr