ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ: Ανακαίνισε βαν και τα νοικιάζει σαν… διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη!

img

Η διαδικτυακή επιχείρηση ενοικίασης σπιτιών Airbnb έχει δεχτεί αρκετές φορές κριτική για τον τρόπο που φοροδιαφεύγει, καθώς και για το πως βρίσκουν, αλλά και το πως αφήνουν τα σπίτια οι ενοικιαστές.

Το θέμα όμως είναι πως έχει κάνει κάποιους να κερδίσουν χρήματα, μεταξύ αυτών και ένας άντρας με το όνομα Jonathan, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, διαφημίζει έναν στόλο ειδικά διαμορφωμένων βαν, τα οποία βρίσκονται παρκαρισμένα σε γραφικά σημεία της Νέας Υόρκης και η μια διανυκτέρευση σε αυτά κοστίζει 22 ευρώ.

Ο Jonathan έχει αρκετές καταχωρήσεις στην εν λόγω ιστοσελίδα, με πολλές από αυτές να διαφημίζουν «δωμάτια επί τροχών».

Κάποια από αυτά είναι μικρά, εξυπηρετώντας το πολύ 2 άτομα, ενώ άλλα είναι πλήρως εξοπλισμένα τροχόσπιτα.

Οι ενοικιαστές δεν έχουν βέβαια τη δυνατότητα μετακίνησής τους, ενώ ο μυστηριώδης επιχειρηματίας δηλώνει πως είναι σταθμευμένα σε καλές γειτονιές, ήσυχες, με πολλά εστιατόρια και μπαρ τριγύρω, με ορισμένα από αυτά να διαθέτουν μέχρι και Wi-Fi.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μια από τις αγγελίες του Jonathan αφορά ένα ειδικά διαμορφωμένο… ταξί. Kαι μπορεί τα δωμάτια επί τροχών να έχουν πολλές ελλείψεις στο θέμα της πολυτέλειας, παρ” όλα αυτά, ο δαιμόνιος άντρας λαμβάνει πολύ θετικές κριτικές, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν οι κατοικίες του.

viraltopnews.gr


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr