ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Αφράτο, αρωματικό Τσουρέκι από τον Άκη Πετρετζίκη. Η Καλύτερη Συνταγή!

img

Δοκίμασα πάρα πολλές συνταγές και έκανα πάρα πολλές δοκιμές προσπαθώντας να βρω το καλύτερο τσουρέκι για να σας το προσφέρω..

Δύο πράγματα νομίζω ότι το κάνουν να ξεχωρίζει ιδιάιτερα. Το ένα είναι ότι το ποσοστό υγρασίας στη ζύμη είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα τσουρέκια και το άλλο είναι η χρήση μελιού στη συνταγή.

Με αυτά έχω σαν αποτέλεσμα το τσουρέκι μου να βγαίνει πάρα πολύ ζουμερό και όταν το τυλίξουμε με μια μεμβράνη καλά και το αφήνουμε και μετά από 2-3 μέρες είτε έξω, είτε στο ψυγείο θα είναι επίσης τόσο φρέσκο και τόσο μαλακό όσο την πρώτη μέρα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως θα το φτιάξετε:


ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Αφράτο, αρωματικό Τσουρέκι από τον Άκη Πετρετζίκη. Η Καλύτερη Συνταγή!


ΠΗΓΗ: » fanpage.gr